Dziewczyny 5dpo - łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:Powodzenia i zieloności!
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Mam doła i już nie wiem czego chcę .
Chciałam jedno dziecko ,a teraz jak jest możliwośc dwóch to mi odbija,podobają mi się bliżniaki i zawsze chciałam miec ,tylko ,że nie mam żadnej pomocy.Niewiem czy dam radę i fizycznie i psychicznie i finansowo.
NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA Z NIĄ SIĘ ZAWSZE ZGADZAC TRZEBA.Ania_84 lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Mam doła i już nie wiem czego chcę .
Chciałam jedno dziecko ,a teraz jak jest możliwośc dwóch to mi odbija,podobają mi się bliżniaki i zawsze chciałam miec ,tylko ,że nie mam żadnej pomocy.Niewiem czy dam radę i fizycznie i psychicznie i finansowo.
NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA Z NIĄ SIĘ ZAWSZE ZGADZAC TRZEBA.
Jeśli będą bliźniaki - to napewno jak je zobaczysz to dostanie kopa żeby mieć siłe o nie dbać
Ważne żeby były zdrowe i podobne do mamusi hehe no dobra z taty tez niech coś mają
Główka do góryAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj już lepiej.Przedwczoraj niechcąco zrobiłam podstęp;kupiłam małej smoczki2 do butelki,bo jeszcze pije kakao,a miała już przegryziony i jak przyjechałam po pracy ,mała się przywitała i mówię ,że coś mam ,a ona ,że nie wie co to jest,ja mówię ,to idz pokaż tacie i zapytaj on na pewno wie.Poszła a za chwilę m przylatuje z bananem na twarzy i pyta ,,a po co to kupiłaś?,,ja mówię,że małej bo ma dziórawy.Wzdychnął i poszedł na film.A wczoraj wieczorem się przytulił i mówi ,że on chce tego dzidziulka ,a ja mówię ,że może będą dwa ,to stwierdził ,że damy radę!
Ania_84 lubi tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Turnov wrote:A skąd wiesz kubekkawy, testy owulacyjne?
Tak, jeden pozytywy. I po objawach w dzień po pozytywnym. Po temp trochę też.Tak podejrzewam, bo przed tym jak wpisałam dzisiejszą temp, to pokazał właśnie dzień po pozytywnym teście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 23:37
To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa. -
Hej, dołączam. Mi się właśnie kończy 5 dpo, jutro idę na badanie proga, a potem jeszcze dwa razy, żeby zobaczyć, jak rośnie, czy rośnie i czy będzie spadać Mam nadzieję, że nie będzie Co do odczuć, to cycki bolą, podbrzusze pobolewa, to jest nowość, już od długiego czasu nie miałam takich sensacji i mam dość sporo śluzu, a w ostatnim cyklu było raczej sucho. No cóż... trzeba wytrzymać jeszcze te parę dniStarania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -