Dziewczyny 5dpo - łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia, ja juz jestem zalamana. Wczoraj wieczorem lekko plamilam, brzuch mocniej mnie rozbolal, wiec bylam juz pewna ze bedzie @. Ale dzisiaj nic. Pozostal jedynie bol podbrzusza. I nie mam pojecia juz co sie dzieje. Okres zawsze byl po odstawieniu luteiny, a nawet wczesniej, zanim zaczelam ja brac, byl regularny. NIgdy nie mialam takich sytuacji jak teraz.
Mozliwe,ze to ciaza a tyle testow ujemnych? Temperatura dzisiaj spadla i nawet sie ucieszylam,ze @ przyjdzie, ale niestety.....zadnych zmian, poza wiekszych stresem.
Ale ogromnie sie ciesze,ze u Ciebie sytuacja sie poprawia i tempka rosnie.
Oby zakonczyla sie zielona kropeczka:) Bede mocno trzymala kciuki:)Andzia33 lubi tę wiadomość
Olga -
Olga co do ujemnych testów- moje co prawda pozytywne, ale żaden po kolei od 13 dpo nie miał dwóch takich samych kresek. Moja kreska z wczoraj była o połowę mniejsza niż kontrolna, a hcg w krwi 354. A w moczu jakieś mniejsze stężenie widocznie, więc może i u Ciebie tak jest.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Ja juz czekam tylko na @, ale czuje sie zupelnie inaczej niz zawsze. Dziwnie dlugi cykl, palmienia po kilka minut, dziwny bol brzucha, jakby cos tam w srodku ciagnelo i sciskalo. Juz mam dosc:( A testy ujemne:(
Oby Andzi sie udalo:)Andzia33 lubi tę wiadomość
Olga -
Jutro maz pobierze mi rano krew i zawiezie na bete i progesteron, bo to chyba z tym drugim jest cos nie tak. Zaczelam teraz z przerwami plamic, wiec zobaczymy jutro rano. Po @ (jesli przyjdzie) pojde do lekarza, bo cos jest nie tak. Nigdy tak nie bylo:( Nie wierze,ze to pisze ale chce juz ta wredna @. Jesli to nie jest ciaza (a testy na to wskazuja), to chce juz @ i niech ten cykl sie skonczy:(
Andzia33 lubi tę wiadomość
Olga -
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Mari i Olga dzięki!
Ja jestem napompowana jak żaba i piersi i brzuch i wszystko mnie boli,a wyglądam jak bym już była w piątym ale miesiącu ciąży.
bo Ty Kochana masz cudny wykres
ja prawie 5 dpo więc zaglądam do WasAndzia33 lubi tę wiadomość