Dziewczyny 5dpo - łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
@@@ przyszla!!! I dobrze-nowy cykl, nowa nadzieja. Ten, dzisiaj zakonczony byl wyjatkowo patologiczny-dobrze,ze sie skonczyl!! Odliczam na nowo:)
Bardzo dziekuje dziewczyny za kazda rade, podpowiedz, ocene, sugestie i wsparcie. Nie mialam pojecia,ze ten program i to miejsce bedzie takim wsparciem pod kazdym wzgledem:)
Jeszcze raz dziekuje:)nutka, Malinkowe oczekiwanie, Andzia33 lubią tę wiadomość
Olga -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękujemy Nutko, że o nas pamiętasz :-* Ja właśnie dziś wzięłam ostatnią tabletkę clo i czekam do środy, żeby pan doktor powiedział, że moje pęcherzyki ładnie rosną i że uda się tym razem miec fasoleczkę :)A ty jak się czujesz kochana, opowiadaj. Po ilu cyklach Ci się udało?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
no witajcie!!! dawno mnie tu nie było!! tak, dobrze widzicie ja po raz kolejny (w tym cyklu) jestem 5dpo - no tym razem to już chyba ostatni raz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 07:58
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
nick nieaktualny
-
no i ja zawitałam tu ponownie 3dp i długie dwa tygodnie wyczekiwania na to co ześle nam los również trzymam kciuki za wszystkie oczekujące na testowanie :-*
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:no i ja zawitałam tu ponownie 3dp i długie dwa tygodnie wyczekiwania na to co ześle nam los również trzymam kciuki za wszystkie oczekujące na testowanie :-*
masz rację teraz dłuugie dwa tygodnie czekania... ale wszystkie trzymamy za siebie kciuki więc MUSI być ZIELONO w tym listopadzie, no nie???Andzia33, kaarolaa lubią tę wiadomość
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo)