Dziewczyny 5dpo - łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marinareczka wrote:Duusia, ja w poprzedniej ciazy bylam wlasnie przeziebiona, okolo tydzien przed planowanym @ (ktory nie przyszedl) :)Wyzdrowialam w dniu testowania
Pocieszyłaś mnie i to nawet nie wiesz jak bardzo. Grzecznie popijam syroperk z cebuli:) i czekam jeszcze 5-6 dni do testowania- tak mi @ wypada.Andzia33 lubi tę wiadomość
Duusia -
Syropek i jak najwiecej odpoczynku
Ja tez mam okolo 6 dni do okresu wg OF, choc powiedzialam sobie, ze testowac bede najwczesniej 16. Trzeba cierpliwie czekac... Ale zawialo hipokryzja, bo akurat cierpliwosc nie zawsze jest ze mna
Jutro ide do lekarza i juz bym chciala cos wiedziec
Moze zawitam do ginka jeszcze za tydzien, jak Bog pozwoli!
Duusia, zdrowiej!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Miesiączka powinna być 14 dni od owulacji. A owulację mialaś widocznie wcześniej niż zawsze, więc i @ powinna być szybciej niż myślisz.
-
Już się zaczynam lekko denerwowac;)Chociaż bardziej przewiduje @ w ciągu najbliższych godzin, to jednak ta nadzieja gdzieś się tam w środku tli. Wiecie co? Tak sie zastanawiam, czy nasi partnerzy (przyszli tatusiowie:) też sie tak denerwują ale nie pokazują po sobie??
Andzia33 lubi tę wiadomość
Olga -
A ja dziś zrobiłam test, ale Pan Bóg mnie uczy pokory;) Dzisiejszą tempkę wpisywałam z wielką radością, bo dobrze wróży. No a test? Piękna czerwona krecha. Szkoda, że nie tu co trzeba- ani ciąża, ani nie;) Bo wyszła jedna kreska ale nie w okienku testowym;P Jakiś przeterminowany, więc dziś kupię nowy na jutro. A chciałam wiedzieć dziś i ewentualnie od razu pobiec na bete i zbadać progesteron, bo dziś mój lekarz jest. A tak to dopiero w poniedziałek będzie. W styczniu nie doczekałam wtorkowej wizyty, a dowiedziałam się w czwartek... Ale skoro Pan Bóg nie chciał mi jeszcze dziś powiedzieć, to zaopiekuje się mną
Andzia33, Malinkowe oczekiwanie lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam teraz test bo nie wytrzymałam:P I kreska druga widoczna i nawet chyba grubsza niż te robione w poprzedniej ciąży w 3 dni po terminie @. Więc jest nadzieja i jest moc! Jutro rano zrobię drugi i już ładnie zaznaczę!
Malinkowe oczekiwanie, olga84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nuteczko kochana znowu widzę tu u nas piękne nowiny! jesteś kolejną z naszej "paczki" w tym forum. Widac dobrze się tu dzieje, więc teraz czekamy na kolejne zafasolkowane jupi!!! Dziewuchy mamy moc! :-p
Andzia33 lubi tę wiadomość