Dziewczyny 5dpo - łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też korci strasznie ale wiem, że na razie to bez sensu. Zresztą nie czuję się jakoś tak ciążowo hi hi :)Też planuję no sobotę, ale chyba nie zdążę i przed tym przyjedzie @
-
Wiesz co zaczęłam mierzyć po owulacji, bo dopiero wtedy dołączyłam do OVU i pierwsze pomiary wpisałam, a przy kolejnych odznaczyło mi owulację, która była bankowo. Więc teraz temperaturę wpisuję tylko w notatkach, żebym widziała ilość dni od owulacji. Jeśli ten cykl nie będzie dla mnie pozytywny to w następnym będę pilnie notować temperaturki - obiecuję (ale mam nadzieję, że nie będę musiała) ;-p
-
Możesz owulację na wykresie z palca zaznaczyć - wystarczy wejść na ten dzień wykresu i zrobić "zaawansowane wyznaczanie owulacji - wyłączone" Owu wpisze Ci owulację na ten dzień. Wtedy wykres normalnie widzisz, owulację też i łatwiej śledzić temperaturę
Ale mam nadzieję, że nie będziesz musiała mierzyć -
Cześć dziewczyny to i ja się dołączę jestem teraz w 10 dpo i testować będę najszybciej w piątek W tym cyklu nie mam żadnych objawów i się i ch nie doszukuję więc na razie nie wariuję tylko spokojnie czekam Trzymam za was wszystkie mocno kciuki
Modelka, Beata lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
czyli widzę, że mamy stresującą końcówkę tygodnia będzie dobrze :)I ja również trzymam kciuki za Ciebie Pismak - zieloności
Pismak, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malinkowa, natychmiast pozbądź się tych czarnych myśli! Jeśli jeszcze nie masz @, to NIE MASZ! I nie ma się co stresować, że przyjdzie, bo wiesz, że jak o czymś myślisz, to przyciągasz to do siebie.
Więc - myśl o Dzieciaczku
Laski, a powiedzcie, Wy macie też taki dziwny ucisk w dole brzucha? Nie jak na małpę, nie jak na owulację, tak nie za bardzo wiem, jaki niby...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 06:47
Malinkowe oczekiwanie, Beata lubią tę wiadomość
-
Modelka - wczoraj chyba miałam gorszy dzień, bo troszkę sobie wieczorem popłakałam i bardzo wcześnie jak na mnie, bo już o 21 poszłam spać, taka byłam nie swoja i zmęczona. Ale dziś jest lepiej Heh a co do tego ucisku... hymmm... czasami czuję różne dziwne rzeczy, których nie da się tak dokładnie opisać do czego to jest podobne Nasze organizmy to tajemne komnaty, które co miesiąc odsłaniają nam cząstkę swoich możliwości
-
Mnie tam wierci od kilku dni w dole brzucha. I tempka dziś ładnie wygląda. Wieczorem i rano troszkę piersi bolały, jak się przebierałam... Mam nadzieję, że to nie moja wyobraźnia! A teraz idę na rozmowę o pracę w zawodzie! Trzymajcie kciuki!
Modelka, Beata lubią tę wiadomość
-
Nutka, więc życzę obyś wyszła zwycięsko z tej rozmowy i oby zwycięsko zakończył się ten cykl - kto wie? Może to Twój szczęśliwy miesiąc? Trzymam mocno kciuki :-*
Daj znać potem jak wrażenia.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
teresa22 trafiłaś w odpowiednie miejsce! grunt to prowadzić obserwację śluzu i temperatury (mierzona np w ustach o tej samej porze co rano od razu po przebudzeniu i nie wstawaniu z łóżka)