Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Możecie mi oddać kilka literek z tych biustów u mnie zawsze poszukiwania tych najmniejszych rozmiarów
Aga9090 lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o rozmiary to różnie to bywa. Ja mam 65F i w zwykłym sklepie ciężko kupić 65 zaczynają się od 70 albo 75.
I mimo że miseczka wielka to tak źle nie jest;) chyba haha -
nick nieaktualnyAnaaa90 wrote:Jeśli chodzi o rozmiary to różnie to bywa. Ja mam 65F i w zwykłym sklepie ciężko kupić 65 zaczynają się od 70 albo 75.
I mimo że miseczka wielka to tak źle nie jest;) chyba haha
Witam się w klubie, też mam 65 w obwodzie i znaleźć miseczkę F/G lub H to graniczy z cudem lub z majątkiem.
Ja uwielbiam Freya i Fantasie, ale niestety pouciekały mi wszystkie sklepy stacjonarne w Poznaniu, a online to mogę zamawiać wszystko, ale staniki wszystkie dotychczas odsyłałam, bo coś nie pasowało -
Hejo
odkryłam dziś że dzięki masowej ilości lodów przestaje mnie boleć gardło więc mam dietę lodową w końcu środa dziś
Tak sobie myślę że u mnie dziś mniej więcej 7dpo jeśli jajka popękały to może ja tą chorobę mam już jako objaw ciąży !!!Aga9090, frezyjciada, Malgonia, Cabrera lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też w grupie 65tyle, że E eeeeh witajcie małe cycki, zawsze miałam kompleksy ogromne z tego powodu, no i niestety bardzo się garbię przez to
Ale teraz muszę się wybrać do braffiterki, bo już czuję, że nie są tak ułożone jak powinny=czas na zmianę stanika.
Wszystko by było pięknie gdyby nie byly tak szeroko rozstawione, nie umiem tego opisać dobrze. Siostra męża ma mniejsze od moich ale blisko siebie i to jest piękny biust,a ja cóż.... Eeeeh
Małgonia myślę, że za zmianę avatarka, założenie sierpniowego wątku i rozbicie 100strony należy się zapełniona macica. A za Twoje dobre serduszko to nawet bliźniaki! -
Frez no ciałko żółte było tylko jedno więc bliźniaków nie będzie na 100%
W ogóle mnie dół dopada, ale zacznę smęcić za jakieś 3 dni
a co do cycków to ja mam 65 D i to jeśli jest tak jakiś pushup, ale jeśli tylko mam fundusze to idę do LiPerie i tam mi panie zawsze znajdą coś co sprawi, ze się będę czuła jak sex bomba Ale fakt, ze liczą sobie
Meśka wiadomo, ze choroba i biegunka to są najbardziej sprawdzone ze wszystkich objawów ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 13:21
Meśka lubi tę wiadomość
-
Cabrera wrote:Witam się w klubie, też mam 65 w obwodzie i znaleźć miseczkę F/G lub H to graniczy z cudem lub z majątkiem.
Ja uwielbiam Freya i Fantasie, ale niestety pouciekały mi wszystkie sklepy stacjonarne w Poznaniu, a online to mogę zamawiać wszystko, ale staniki wszystkie dotychczas odsyłałam, bo coś nie pasowało -
Ja czasem szukałam nawet 60 pod biustem, to dopiero było niewykonalne, bo 65 było za luźne. ale powiem Wam, że idealnie mi przypasował jeden ze wzorów z intimissimi i zawsze kupuje go w outlecie za mniejsze pieniądze. ale i tak za każdym razem mierzę, bo czasem te modele różnią się od siebie.*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Minie Black wrote:Reset, wiem o czym mówisz mnie niestety przyćmił konkubent mojej ulubionej nie-kolezanki, który przyszedł w airmaxach, żółtych skarpetach, szarych spodniach ze ściągnaczami (wiązanych w pasie sznurkiem), białym tshircie i czerwonej dresowej marynarce to był prawdziwy efekt wow!
Minie- to jest plan B w razie czego Nie wiem, czy mój M. wejdzie którykolwiek z garniturów (widać jak mu małżeństwo służy:P), więc w razie czego, skoro ja nie nabyłam nowej kiecki, to może jeszcze jego zdążę obkupić
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyCabrera obczaj Kraszewskiego 14 w Poznaniu, polecam
Małgonia a Ty może Okrzei 24 albo któreś ze sklepów Satine (Belwederska/Jana Pawła).
Ewentualnie tak do 65F/70G/75G/80G/85F można w Esotiqu szukać, też fajnie można trafić i tanio.Cabrera, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa przed ciążą miałam esotiqowe 65E/F lub 70E zależnie od modelu, a teraz wszystko mnie ciśnie
Cabrera jak lubisz Freyę i Fantasie (miękkie modele?) to może Ci też pasić np. Panache Envy/Jasmine albo nawet polska Nessa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCabrera wrote:Bo generalnie obwody są, tylko problem polega, że przy małym obwodzie jest problem z dużymi miseczkami. Ostatnio w akcie desperacji kupiłam 70 w Esotiq, ale czuję, że jest luźny...
Dzięki Lamka za namiary, na pewno sprawdzę
To prawda, jedna z moich koleżanek nosi 28(60)HH i ciężko coś fajnego znaleźć. Głównie właśnie freya (chociaż wg mnie ma często luźne obwody), panache, cleo, ewentualnie curvy kate, z polskich krisline, nessa, ava, ewa michalak.Cabrera lubi tę wiadomość
-
To mi się zdarzało zmniejszać biustonosze.
Ogólnie to lubie biustonosze z triumpha, ale te muszę zwężać.
Intimisimi nie lubię, dla mnie ich bielizna nie jest warta pieniędzy jakie sobie za nią życzą.
Jak w tym li parie kupiłam sobie biustonosz przed ślubem (czyli rok temu) to po dziś dzień go mam i dalej nie zapinam się na najdalsze zaczepki. Te z intimisimi w ciągu pół roku są już całkiem rozciągnięte no i te ich pushupy w końcu mam cyckiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 17:53