Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Możecie mi oddać kilka literek z tych biustów
u mnie zawsze poszukiwania tych najmniejszych rozmiarów
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o rozmiary to różnie to bywa. Ja mam 65F
i w zwykłym sklepie ciężko kupić 65 zaczynają się od 70 albo 75.
I mimo że miseczka wielka to tak źle nie jest;) chyba haha -
nick nieaktualnyAnaaa90 wrote:Jeśli chodzi o rozmiary to różnie to bywa. Ja mam 65F
i w zwykłym sklepie ciężko kupić 65 zaczynają się od 70 albo 75.
I mimo że miseczka wielka to tak źle nie jest;) chyba haha
Witam się w klubie, też mam 65 w obwodzie i znaleźć miseczkę F/G lub H to graniczy z cudem lub z majątkiem.
Ja uwielbiam Freya i Fantasie, ale niestety pouciekały mi wszystkie sklepy stacjonarne w Poznaniu, a online to mogę zamawiać wszystko, ale staniki wszystkie dotychczas odsyłałam, bo coś nie pasowało
-
Hejo

odkryłam dziś że dzięki masowej ilości lodów przestaje mnie boleć gardło
więc mam dietę lodową
w końcu środa dziś 
Tak sobie myślę że u mnie dziś mniej więcej 7dpo jeśli jajka popękały to może ja tą chorobę mam już jako objaw ciąży !!!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Malgonia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też w grupie 65tyle, że E eeeeh witajcie małe cycki, zawsze miałam kompleksy ogromne z tego powodu, no i niestety bardzo się garbię przez to

Ale teraz muszę się wybrać do braffiterki, bo już czuję, że nie są tak ułożone jak powinny=czas na zmianę stanika.
Wszystko by było pięknie gdyby nie byly tak szeroko rozstawione, nie umiem tego opisać dobrze. Siostra męża ma mniejsze od moich ale blisko siebie i to jest piękny biust,a ja cóż.... Eeeeh
Małgonia myślę, że za zmianę avatarka, założenie sierpniowego wątku i rozbicie 100strony należy się zapełniona macica. A za Twoje dobre serduszko to nawet bliźniaki! -
Frez no ciałko żółte było tylko jedno więc bliźniaków nie będzie na 100%
W ogóle mnie dół dopada, ale zacznę smęcić za jakieś 3 dni
a co do cycków to ja mam 65 D i to jeśli jest tak jakiś pushup, ale jeśli tylko mam fundusze to idę do LiPerie i tam mi panie zawsze znajdą coś co sprawi, ze się będę czuła jak sex bomba
Ale fakt, ze liczą sobie 
Meśka wiadomo, ze choroba i biegunka to są najbardziej sprawdzone ze wszystkich objawów ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 13:21
Meśka lubi tę wiadomość
-
Ja mam na szczęście jeden sklep u siebie ulubiony i tam zawsze kupuje. Leży idealnie tylko cena zabija bo trzeba dać z 200 zł jak nie lepiejCabrera wrote:Witam się w klubie, też mam 65 w obwodzie i znaleźć miseczkę F/G lub H to graniczy z cudem lub z majątkiem.
Ja uwielbiam Freya i Fantasie, ale niestety pouciekały mi wszystkie sklepy stacjonarne w Poznaniu, a online to mogę zamawiać wszystko, ale staniki wszystkie dotychczas odsyłałam, bo coś nie pasowało
no ale taki urok
-
Ja czasem szukałam nawet 60 pod biustem, to dopiero było niewykonalne, bo 65 było za luźne. ale powiem Wam, że idealnie mi przypasował jeden ze wzorów z intimissimi i zawsze kupuje go w outlecie za mniejsze pieniądze. ale i tak za każdym razem mierzę, bo czasem te modele różnią się od siebie.*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Minie Black wrote:Reset, wiem o czym mówisz
mnie niestety przyćmił konkubent mojej ulubionej nie-kolezanki, który przyszedł w airmaxach, żółtych skarpetach, szarych spodniach ze ściągnaczami (wiązanych w pasie sznurkiem), białym tshircie i czerwonej dresowej marynarce
to był prawdziwy efekt wow!
Minie- to jest plan B w razie czego
Nie wiem, czy mój M. wejdzie którykolwiek z garniturów (widać jak mu małżeństwo służy:P), więc w razie czego, skoro ja nie nabyłam nowej kiecki, to może jeszcze jego zdążę obkupić

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyCabrera obczaj Kraszewskiego 14 w Poznaniu, polecam

Małgonia a Ty może Okrzei 24 albo któreś ze sklepów Satine (Belwederska/Jana Pawła).
Ewentualnie tak do 65F/70G/75G/80G/85F można w Esotiqu szukać, też fajnie można trafić i tanio.
nick nieaktualny, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa przed ciążą miałam esotiqowe 65E/F lub 70E zależnie od modelu, a teraz wszystko mnie ciśnie

Cabrera jak lubisz Freyę i Fantasie (miękkie modele?) to może Ci też pasić np. Panache Envy/Jasmine albo nawet polska Nessa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCabrera wrote:Bo generalnie obwody są, tylko problem polega, że przy małym obwodzie jest problem z dużymi miseczkami. Ostatnio w akcie desperacji kupiłam 70 w Esotiq, ale czuję, że jest luźny...
Dzięki Lamka za namiary, na pewno sprawdzę
To prawda, jedna z moich koleżanek nosi 28(60)HH i ciężko coś fajnego znaleźć. Głównie właśnie freya (chociaż wg mnie ma często luźne obwody), panache, cleo, ewentualnie curvy kate, z polskich krisline, nessa, ava, ewa michalak.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
To mi się zdarzało zmniejszać biustonosze.
Ogólnie to lubie biustonosze z triumpha, ale te muszę zwężać.
Intimisimi nie lubię, dla mnie ich bielizna nie jest warta pieniędzy jakie sobie za nią życzą.
Jak w tym li parie kupiłam sobie biustonosz przed ślubem (czyli rok temu) to po dziś dzień go mam i dalej nie zapinam się na najdalsze zaczepki. Te z intimisimi w ciągu pół roku są już całkiem rozciągnięte
no i te ich pushupy
w końcu mam cycki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 17:53