Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Yos na SOR, to nie przelewki.
Mnie też coś bierze, ale chyba nie może się zdecydować czy chce być jelitówką, czy katarem czy wszystkim naraz
Właśnie zerwaliśmy z mężem 3 wielkie michy pysznych, wielkich jeżyn będziemy robić nalewkę, pierwszy raz. Jak sie uda to zapraszam na kieliszeczek - tylko na efekty trzeba będzie trochę poczekaćRucola, Cabrera lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
A ja się pochwałę, byłam w medicover i oprócz posiewu na mycoplasme, ureaplasme metoda pcr, AMH i przeciwciał igM i igG przeciw cytomegalii dr zleciła mi wszystkie pozostałe.
Tym optymistycznym akcentem jestem jakieś 700 zł do przoduMinie Black, Bocianiątko, Malgonia, Aga9090, Rucola, Cabrera, Czrna 81, Tosia2323, Karma88, Kaczorka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Yos ja sie nie znam, ale mozesz tez zadzwonic na pogotowie to powinni cos poradzic.
KateKum doskonale tozumuem radosc
Ja wlasnie oczekuje na pierwsze klucieKateKum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to jak byłyście pod drzwiami to pewnie słyszalyscie nasza kłótnie... W życiu tego dziecka mieć nie będę
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Malgonia, opowiem wszystko z kolejki do immunologa. Trochę mojej winy w tym też pewnie jest, ale z drugiej strony nieczęsto mam nadzieję na owulację, więc powinno być mi wybaczone;)
Po ilu godzinach pęka pęcherzyk po Ovi? 24-36 h?
Może zamiast zmieniać lekarza, powinnam zmienić męża?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 06:46
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset,u mnue to 36-48. Zresztą to się czuje - bardzo bolesna sprawa. Ja się po pierwszej takiej owu nauczyłam, żeby nic na te dni nie planować poza leżeniem
reset lubi tę wiadomość
-
Nika, dajesz nadzieję,że jak się dziś pogodzimy to nie będzie za późno....
W tym cyklu miałam zastrzyk w pon ok. 19. A w środę o 16 mnie zaczęło skręcać. Ledwie dojechałam do domu i mimo że nastrój do niczego, to jeszcze poprawiliśmy
-
U mnie sie za to w koncu zaczal rozkrecac okres. Juz zaczelam w pewnym momencie sirle zastanawiac czy nie zrobic jutro po wyjsciu testu ciazowego
Pociesza mnie tylko, ze dwa cykle temu przy upalach tez mi sie @ dlugo rozkrecala, wiec moze w dniach cyklu sie to wszystko zgadza, ale mogla mj nie robic takich numerow skurat teraz -
Mnie to wszystko czeka tylko muszę się z badaniami uporać, a czasu bardzo mało na to wszystko.
Powiedzcie mi proszę dziewczyny czy AMH i igG muszę robić na czczo?
Reset głowa do góry, faceci to gamonie. Ja też się z moim często ostatnio kłócę, odnośnie zachodzenia. Ostatnio mu nawet powiedziałam, że jeżeli nie chce, to w tej klinice on mi nie jest do niczego potrzebny. Znajdę sobie dawce nasienia.
A tak z innej strony, pewnie przy jednym skoku w bok bym zaszła.... los lubi być kąśliwy
Także Reset zamykamy oczy, zaciskamy język i do dzieła -
nick nieaktualnyFaceci są z innej planety, oni na bank nie mają jakiejś klepki we łbie
! Jestem tego pewna! Ale Reseciku schowaj nerwa do kieszeni i działaj, choćby i codziennie, żebyś sobie potem w brodę nie pluła.
Malgonia jak minęła nocka w szpitalnym wyrku?
A tak ogólnie to dzień dobry! Witam się z przeokropnym bólem gardła i głowy.... Wczoraj calutki dzień bolała mnie dyńka, ale zwaliłam na pogodę. A w nocy po kolejnej pobudce młodego zaczęło się z gardłem eeeehhhh.... -
Dzień dobry
Reseciku przykro mi z powodu kłótni ale dzisiaj też jest dzień a jak wczoraj podalas to jeszcze nic straconego i pamiętaj, że będziesz mieć dziecko i to nie długo!
Yos dużo zdrówka dla Ciebie ;*
Mogę mieć prośbę? Zamówiłam sobie wczoraj sukienkę ale nie wiem czy będzie ok. W razie czego odesle. Wiem, że doradzicie ;*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/085168c63b58.jpg
Lunaris, reset, Kargo31, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Frez to chyba mnie zarazilas. Co prawda nie bardzo, ale cos mi z gardle siedzi
Alr ogolnie mimo pobudek spalo sie dobrze o polnocy urzadzilysmy polowanie na wielkiego pajaka ktory zamieszkal na suficie naszej sali.. poczulam sie jak na kolonisch. Juz myslalam, ze pojdziemy padta klamki smarowac teraz ide na kolejne pobranie i do wieczora spokoj