Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie macie litości nade mną tu mogę zapomnieć o mizeri, ziemniaczkach z koperkiem czy innych rarytasach i właśnie zaraz będzie obiad kawałek białego mięsa z gotowana marchewka i ziemniaki, niby dobre ale mega monotonne
-
Dziewczyny ja sie dziś znów złe czuje, słabo mi i duszno. Leżę z nogami do gory Dzwoniłam do męża ze jest mi źle. Ale Teściu przyjechał do mnie i siedzi zemnaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Bajkaaa a M nie może Ci czegoś podrzucać z domu? Albo rodzice? Takie domowe jedzenie masz zakazane?
-
Bajkaaa wrote:Mogą mi przywieźć ale to jest ponad godzina drogi z domu więc większość takich pyszności odpada może jutro emek mi lazanki przywiezie ale też nie chce fatygowac nikogo ze względu na obiady tylko poprostu ślinka mi cieknie na samą myśl o pysznym kotleciku mielonym, z piersi czy schabowym
Weź Ty się kiedyś namyśl na spotkanie to ja Ci podrzucę! Tylko muszę wyleczyć gardło, bo nie chcę Was pozarażać, a wczoraj laryngolog przedłużył antybiotyk o tydzień
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Weź Ty się kiedyś namyśl na spotkanie to ja Ci podrzucę! Tylko muszę wyleczyć gardło, bo nie chcę Was pozarażać, a wczoraj laryngolog przedłużył antybiotyk o tydzień
reset lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Od ciebie to czekam na lody hehe mogą być z mc Donalda daj znać jak już będziesz mogła przyjechać to się umówimy konkretnie
Lody to jestem winna za egzamin A obiad to swoją drogą
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anaaa90 wrote:Dziewczyny naniosłam tempki na wykres. Zerknie, któraś?
Nie masz udostępnionego
reset wrote:Nie masz udostępnionego
edit: Minie już powinnien byćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 15:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anaaa- na mój gust to albo jesteś przed owulacją albo to cykl bezowulacyjny. Dobrze, że dziś podgląd, może to coś rozjaśni?
nick nieaktualny
-
Ja bym chciała dołączyć do klubu źle czujących się osób, bo tak bardzo nie mam siły na nic, głowa też boli i tak mi gorąco w tym naszym pokoiku
Boćki, oj to będzie pracowita rocznica
Ana, Siwulec kciuki ogromniaste za wizyty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 15:25
Anaaa90 lubi tę wiadomość