Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJezu.... Ana, ten drink..... Za mną od weekendu chodzi arbuzowka.... Na pocieszenie obzarlam się kanapek ze smalcem.
Edit. Wiecie, że dzisiaj mam rocznicę z Mężem? 5 lat oficjalnego bzykania ))) i te 5 lat temu na stole była.... Arbuzowka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 22:10
never_lose_hope, Anaaa90, Siwulec, Malgonia, Rucola, Bocianiątko, KateHawke, Emiilka, Tosia2323, lamka, Bajkaaa, blue00, Czrna 81, Lunaris, JustynaG lubią tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Anaaa, nie wiem jakie miewasz normalnie cykle... ale wystarczy spojrzeć na mój
Owulacja w 23dc zakończona ciążą. A miewałam też owulacje w 28dc!
No ale skoro lekarz mówi, że w tym cyklu szans nie ma... to czekamy na kolejny, bardziej owocny -
Minie Black wrote:Jezu.... Ana, ten drink..... Za mną od weekendu chodzi arbuzowka.... Na pocieszenie obzarlam się kanapek ze smalcem.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/067e17b5da76.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 22:14
Minie Black, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez w tym cyklu koksowałam jajka aperolem z braku babelkow z bialym winem i woda gazowana, tez bylo ok
Zrobilismy sobie z malzem godzinna drzemke po obiedzie. Myslalam, ze wytrzymamy fluzej, a ja juz chce do lozka spacAnaaa90 lubi tę wiadomość
-
Zaczynam się martwić jutrzejszą wizytą, bo mam silne bóle w podbrzuszu i nie wiem,czy jednak nie ma jakiejś hiperstymulacji. To chyba te słynne bóle jajników, których nigdy nie miałam. Zdarza Wam się to i jest potem ok?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset ja nigdy nie miałam stymulacji, ale przy owulacji zdarzalo mi sie zwijac z bolu, ale to juz zazwyczaj w ostatnim stadium. W skali 1-10 jak silny to bol?
-
Malgonia wrote:Reset ja nigdy nie miałam stymulacji, ale przy owulacji zdarzalo mi sie zwijac z bolu, ale to juz zazwyczaj w ostatnim stadium. W skali 1-10 jak silny to bol?
Jak na początku okresu, jest do zniesienia, ale boli na tyle, że ciężko zasnąć
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyReset, ja w ostatnich 2 cyklach gdzie były 2 pęcherzyki (a u mnie pękają duże, bo ok 28 mm) od ok tygodnia przed owu boleśnie się czułam. Ostatnie dwa dni to jak połamana już "funkcjonowałam". Taka natura zabawna, że niby najlepszy czas na bzykanie, jak ledwo na dupie da się usiąść
Btw, przecież seksy łagodzą ból! To o to tu chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 22:50
-
Kurcze masz 4 rosnace pecherzyki. Jak maja juz po 15 mm to razem daja takie dwa naprawde kuz spore, wiec to moze bolec.
Bardzo jestem.ciekawa tej Twojej wizyty, a teraz to juz ide spac, bo zaraz sie rozbudze i dopiero bedzie problem -
reset wrote:Zaczynam się martwić jutrzejszą wizytą, bo mam silne bóle w podbrzuszu i nie wiem,czy jednak nie ma jakiejś hiperstymulacji. To chyba te słynne bóle jajników, których nigdy nie miałam. Zdarza Wam się to i jest potem ok?
Jajca też kłamią -
nick nieaktualnyReset spokojnie, też miewałam takie bóle, a pęcherzyki były tylko dwa
Raz mi się nawet zdarzył po stosunku tak silny ból, że zasłabłam w drodze do wc. Do tego jeszcze nudności doszły. Mieliśmy już do szpitala jechać, ale po pól godziny przeszło. Teraz już nie pamiętam kiedy to było, ale na pewno nie w czasie owulacji. Albo kilka dni przed, albo po i nie mam pojęcia skąd ten ból.
Dzięki dziewczyny za pomoc odnośnie badań. Mam nadzieję, że pozostałe pojawią się jeszcze w tym tygodniu i będę mogła się umówić do lekarza. Jutro chyba pobiorę wymaz na trombofilię i zamówię kuriera po odbiór -
nick nieaktualny
-
Ja co prawda stymulacji nie miałam ale pamiętam jak nie raz w pracy takie wrażenie klucia było że aż mnie zginalo a potem u ginekologa okazywało się że jajeczka jeszcze za małe więc dla mnie to żaden wyznacznik także spokojnie kochana idź do lekarza i zobaczysz że pięknie rosną i będą dobre wiadomości dzisiaj
-
Dziękuję Dziewczyny!:*
Wiem, że panikuję, ale ja NIGDY nie miałam boli owulacyjnych, dla mnie to prawie jak Yeti. A wczoraj wieczorem brzuch bolał mocno, mocniej niż mnie przy okresie.
Siwulec wrote:Reset kciuki za wizytę
To dopiero o 14. Może ktoś potrzebuje wcześniej? Zgłaszać się dziewczyny!
reset mi bóle owulacyjne pokazały się po drugiej ciąży. Byłam przerażona, bo to był bardzo silny ból, nie mogłam się ruszyć, leciałam na wizytę do gina, a tam jeden pęcherzyk, więc może nie być nic złego. Powodzenia na wizycie. :*
reset lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia