Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja nie mam sypialni na poddaszu ale za to moja jest bez okien (przerobiona kuchnia z jadalnią na dwa osobne pomieszczenia) nie idzie jej nawet przewietrzyć...
kiedy pozwolą podpisać kredyt i sfinalizować zakup mieszkania z sypialnią z oknem ?????czekam już tydzień na decyzję analityków a max termin mają 3 tyg
-
nick nieaktualny
-
Jak na wsi to ja bym namiot rozbiła - noce takie ciepłe teraz
Aga9090, frezyjciada, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChętnie ale mamy sąsiada zboczeńca- wyszedł dwa miesiące temu z więzienia za gwałty, więc nie skorzystam
A dwa to moje dziecko i tak nie śpi w nocy więc ja już widzę jakby to noc w namiocie wyglądałaplus moja potrzeba siku co i rusz, oooo nieeeeeee nieeeeee nieeeee
-
frez przekonałas mnie tym gwalcicielem, tym bardziej ze w ciąży jesteś a ponoć są faceci ze maja taki fetysz na ciężarne
frezyjciada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kobiety!
Ostatnio zaniedbuję Dinusie, generalnie na bieżąco ogarniam tylko jeden wątek a drugi z doskoku najczęściej. Nie udaje mi się codziennie być na bieżąco acz kolwiek w przypływie chwili nadrabiam czytanie tutaj żeby nie być totalnie w tyle.
Kingula zaciskam kciuki!
Nowa czekam też na Twojego sikataki specjalny- z okazji zaćmienia
Minie ale fajowe łóżko! miałam podwójny materac na podłodze przez parę lat za młodu- kochałam takie spanie! -
A ja byłam dzisiaj z przyjaciółką na drugiej części Mamma Mia! Pierwszą uwielbiamy, a i druga nas nie zawiodła, jeśli ktoś lubi ABBA to polecam:)
Zastanawiam się czy jutro testować, to będzie 11 dpo. Czy już powinno coś wyjść, bo dupka mam do niedziele i w niedziele powinnam zareagować tak po prawdzie może bardziej? A poza tym boję się tej bieli:( tyle nadziei pokładam w tym cyklu.Achia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPtysia wrote:A ja byłam dzisiaj z przyjaciółką na drugiej części Mamma Mia! Pierwszą uwielbiamy, a i druga nas nie zawiodła, jeśli ktoś lubi ABBA to polecam:)
Zastanawiam się czy jutro testować, to będzie 11 dpo. Czy już powinno coś wyjść, bo dupka mam do niedziele i w niedziele powinnam zareagować tak po prawdzie może bardziej? A poza tym boję się tej bieli:( tyle nadziei pokładam w tym cyklu.może pójdziemy po USG połówkowym w ramach odstresowania( jakoś poczekam 2 tyg :p ) a kiedy masz dostać @? Bo nawet jeśli będzie biel to jeszcze nie znaczy że się nie udało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 21:18
-
Ja idę na Mamma Mia po weekendzie
ALE KSIĘŻYC CZADOWY! -
Dla mnie to i tak będzie długo, bo moja fl normalnie to 10 dni, wiec teraz dupek ja wydłuży, ćwiczyłam silną wolę ze strachu przed bielą
Achia idz jak będziesz mieć okazje, nam się podobała ta część, bardzo dużo tych piosenek teraz jest i taka dość musicalowa ta cześć, jeszcze bardziej niż pierwsza chyba:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 21:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPtysia wrote:Dla mnie to i tak będzie długo, bo moja fl normalnie to 10 dni, wiec teraz dupek ja wydłuży, ćwiczyłam silną wolę ze strachu przed bielą
Achia idz jak będziesz mieć okazje, nam się podobała ta część, bardzo dużo tych piosenek teraz jest i taka dość musicalowa ta cześć, jeszcze bardziej niż pierwsza chyba:) -
Chciałam sobie na Nową poczekać ale chyba nie dam rady
od 2.40 nie śpię i już odpadam samoczynnie. Oby dziś udało się pospać chociaż do 5!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 21:41
-
nick nieaktualny