Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja sie tylko boje zeby ten watek nie vyl takim przejawem naszego poddania..
Mam takie pytanie: czy jesli moje chorobsko mialoby jakis zwiazek z ciaza to lepiej je zwalczac czy dac mu sie rozwijac? Coraz mi gorzej..
A tak w ogole to zastanawiam sie czy nie wrocic do odmawiania Nowenny Pompejskiej. Mam wrazenie, ze juz wszystkie ziemskie opcje wykorzystalam i czas uderzyc do "Wyzszej Instancji".frezyjciada lubi tę wiadomość
-
Ten wątek ma na pierwszej stronie pełzające dzieciaki więc jesteśmy tu na każdym etapie, grupą. Jakieś pampersowo-brzuchowe tematy poruszamy na ex testerkach bo wiadomo, nie każdy ma ochotę o tym czytać non stop. Ale tu jesteśmy "u siebie"
i wiem że zawsze tu spotkam znajome "Twarze"
bo na miesięcznych to już prawie nikogo nie ogarniam!
Małgonia dzieciątko jest chronione przez pierwsze tygodnie więc gdybyś musiała brać jakieś leki to są one dozwolone. Często przecież kobieta nie wie jeszcze że jest w ciąży a normalnie pije alkohol pali czy bierze leki. Jak masz się męczyć to weź coś. -
Lunaris bardziej zastanawialam sie czy skoro ciaza doprowadza czesto do chorob na poczatku, to czy dac sie tej chorobie rozwijac czy jednak wziac jakies leki.. gdybym miala pewnosc ze to ciazowe to i gotowa bym byla z 40 stopniami lezec, ale zwazywszy na zalamanie pogody to jednak wydaje mi sie, ze raczej mnie zawialo. Mam jeszcze jakies specyfiki "dla ciezarnych" moglabym sie podleczyc.
Mam nadzieje, ze nie wymrzemy
-
Malgoniu jeśli możesz jeszcze żyć to ja bym nic nie brała
jednak wszystkie te leki mająza zadanie coś w organizmie zwalczyć i raczej nie sprzyjają kropkowi.
U mnie po 3 godzinach od wzięcia paracetamolu ból głowy ustał, całe szczęście. Za to pojawiły się jakieś dziwne bóle tam na dole - jakby mi ktoś żyletkami machał w środku. Ale to tak bardziej w pochwie, a nie macicy. Oby nie jakieś zapalnie !
Anaaa Frez się rozpakowała i Olik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 14:54
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Kingula jak ja ostatnio czulam takie charatanie w pochwie to kilka dni pozniej bylam w ciazy. Siedze i wyczekuje tego charatania. Oby mnie przeczucia co do Ciebie nie mylily
No dobra wstrzymam sie wiec z lekami poki mi temperatura nie skoczy powyzej 38 i bede tylko to ucho zakraplac (odnalazlam kropelki w lakierach do paznokci).
Anaa: Frez urodzila a Morusek zaszlajak cos jeszcze wypatrze to dan znaka
Kingulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgoniu nie nakręcaj mnie
ale obyś miała rację
idę się ogarniać, bo aż wstyd przyznać, ale dziś jedyną rzeczą jaką zrobiłam były frytkidziecię dojadło łazanki z wczoraj więc gotować nie trzeba
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
beta <1.05
07.2024 Invicta Wrocław
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
07.10 - beta 3,1 cb?
Ok aktualizacja gotowa
Jedynie nie udaje mi się zrobić żeby link by bezpośrednim odnośnikiem do strony. Trzeba go otwierać w innym okniebędę próbować dalej może się uda, chyba , że któraś wie jak się to robi??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 15:27
-
Malgoniu :*2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
beta <1.05
07.2024 Invicta Wrocław
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
07.10 - beta 3,1 cb?
Pisałam rano post ale coś się nie dodał...
Bociek, bardzo mi przykro:(
Ja jutro też chyba nie testuje, nie mialam kiedy kupic testu, w domu tylko allegraki, a jutro dopiero 10dpo:)starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualnyBociuś kochanie przepraszam, że dopiero jestem... Cholernie mi smutno, tule Cię z całych sił. Nie wiem nawet co powiedzieć. Będę myślami przy Tobie cały czas w oczekiwaniu na IUI i na testowanie po. A może Ty przejmiesz mój Zuzinkowy brzuszek? Bo mała się pcha na świat już teraz i ją trochę hamujemy, ale raczej do października może nie wytrzymać
także bardzo chętnie odstąpię, to mała fighterka jest
Kingulla ja bym nie przekreślała jeszcze tego cyklu, bo jednak robiłaś inny test niż bobka, z całego serducha trzymam kciuki, żeby kolejny bobo rozwiał pozytywnie Twoje wątpliwości
Frez cudownie że już jesteście wszyscy razem w domuBocianiątko lubi tę wiadomość
-
By7 a ja juz liczylam na tego sila po tej pieknej owulacji
ale poczekam i do poniedzialku. Pamietaj, ze jutro sklepy otwarte wiec nie zzukaj wymowek
-
Ja dzisiaj jakaś mega nerwowa jestem i zagubiona. Milion myśli mam w głowie. A najgorsze, że coraz mniej motywacji do walki. Jakoś teraz mam takie podejście, ze co ma być to będzie.
Chcę być tylko szczęśliwa i robić to co kocham. Zawsze było tak, że na początku myślałam o wszystkich dookoła a potem o sobie i chyba w końcu dojrzałam do tego, żeby stać się trochę egoistką. -
W sumie od rana śledziłam co sie u Was dzieje, ale nie mogłam znaleźć słów żeby jakoś spróbować pocieszyć Boćka.
Kochana, trzymam ogromne kciuki za IUI i na liście widzę, ze testujesz koło 20go wrzesnia. Mam nadzieję, ze Lewko wytrzyma jeszcze długo, na to się zapowiada i będę mogła dotrzymać słowa :*Bocianiątko, KateKum lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021