Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Powoli chyba do mnie dociera ze bede musiała zacząć kupować rzeczy dla mojego maluszka. To takie dziwne uczucie po tylu latach.
lamka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja po wczorajszym giga kryzysie stwierdzam, ze czas na przerwę. EM mnie wystarczająco ojojał, słysząc moje wycie przez telefon przyjechał z paka jedzeni z McDonalda na pocieszenie i mi trochę przeszło. Nie chce się już tak załamywać, póki nie zrobimy jakiegoś kolejnego kroku na przód, nie poprawiny wyników to rezygnuje z testowania. To jest takie samooranie się co miesiąc bez sensu. Jak będę wiedziała ze mamy większe szanse na dziecko, tzn wyniki nasienia sie poprawia albo zdecydujemy się na inv (na inseminacje się nie kwalifikujemy) to może wrócę a póki co przerwa.
by7mistake lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Kinia ja też widzę kreseczke, czekam na więcej!
Nowa a co małżonek suplementuje? Powtarzaliscie badania ? Tule Cię mocno, znajdziesz zaraz siłę do walki, zobaczysz :*
My mieliśmy rano cudowne seksy ❤️ takie bez starań są najlepsze! No i ostatnio poscilismy, więc to też nie bez znaczenia.
Za tydzień o tej porze będę zwiedzała Monako❤️ nie mogę się doczekać! Niech te 4 dni w pracy mina szyybkoo. A po wakacjach od razu będę miała wszystkie wyniki, tylko badanie emka i na wizytę.no i przez cały urlop uda się obejść bez @ !
Idę robić śniadanie i oglądać serial
Yoselyn uwierz! Twój bobas się zadomowił na dobre, więc czas najwyższy szykować mu pokoik i cały ekwipunek
Frezik pokaż małego bezimiennego bąbelka!
Yoselyn82, KateKum, Lunaris lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Yosel to niesamowite! Kiedy to zleciało?
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nowa comiesięcznym moim postanowieniem jest to, że najwcześniej zatestuję jeśli spóźni mi się @. Niestety, nie mam aż tak silnej woli, ale rozumiem Cię w 100% Podrasujcie trochę żołnierzy i wracaj do gry
Izape seksuj się ile wlezie :* i teraz i w Monako
Yos, aż serce tryska nadzieją po Twojej historiicieszę się baardzo, że Wam się udało
Lecę na targ ze swojskimi produktami. Muszę męża poić maślankami, jogurtami, zsiadłym mlekiem itp. żeby za bardzo organizm nie dostał po d**ie od tych antybiotyków. Udanej niedzieli !Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 09:30
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Nowa mam nadzieje, ze parametry szybko sie poprawia lub zaliczycie wpadke nim zdaza
rozumiem Cie i trzymam za lapke.
Mi sie zalegly mole spozywcze.. jak poczytalam jak ciezko sie rego pozbyc to az mi sie snily. Spedzilam wiec uroczy poranek na pucowaniu szafek.
Ale choc ucho nie boli..
Cos czuje, ze u mnie tez nic z tego nie bedzienawet nie ma czegos co by sie ponakrecac pozwolilo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wybaczcie, że mnie mniej teraz, próbuje być na bieżąco! Jak już uda nam się jakiś rytm wypracować to mam nadzieję, że będę mogła być częściej obecna z Wami
Małgonia Tyś o dziwo dość dobrze zareagował, ciągle całuje małego i jak tylko mały coś się odezwie, to od razu biegnie po mnie i krzyczy "Dzidzi am cycy, maaaaamaaaa". Co więcej odkąd junior jest w domu nawet lepiej śpi! Dziś np wstał tylko dwa razy, napił się wody i zasnął dalejbaaaaardzo bym chciała żeby junior nadal spał jak teraz, czyli am i śpi dalej, w nocy co dwie, trzy h. Na razie korzystam z tego, że nawet mikser włączony go nie budzi, bo nauczona życiem, wiem że niestety może się to zmienić
Yos jak to szybko minęło! ❤ Pokaż brzucha! Rozumiem, że dla Ciebie to nadal wszystko jak abstrakcja, ale kochanie! To dzieje się na serio! Masz pod serduszkiem drugie małe serduszko! I teraz to np. Ty zawsze masz rację, a nie mąż, bo masz dwa mózgi!
Kinia no wygląda to obiecująco! Kciukamy dalej w takim razie
Nowa narobiłaś mi ochoty na mc! Ale ja z mc to głównie mc flurymniaaaaaam!
Błogosławionej niedzieli Dinuśki!
Ps-nie wiem czy widać, ale pielucha w dinusie❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 17:20
Rucola, Bocianiątko, Izape_91, Cheresta, Malgonia, Meśka, Aga9090, Yoselyn82, Karma88, KateKum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frezik ❤️❤️❤️❤️ on jest cudny:)Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Frez, twój synio jest po prostu do zacałowania
Małgonia tak jak lamka mówi wszystko do kosza. My też się z molami bujalismy jakieś 2 lata temu. Wszystkie ryze, kasze, mąka, płatki itp wrzuciłam bo to właśnie w produktach spożywczych składa jaja. Szafki do dokładnego mycia, no i rzucilismy parę kulek na mole żeby to dziadostwo już nie wróciło. Od tej pory spokójWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 10:36
-
nick nieaktualny
Imie mam nadzieję, że dziś już wybierzemy, bo w końcu mąż jest w domu!
Dla mnie to nadal niesamowite jak Bóg to wszystko wymyślił, że z dwóch osób, z takich mikroczęści powstaje taki cudny mały człowiek! Co więcej! Każde kolejne dziecko tych samych rodziców jest inne od rodzeństwaBóg jest wspaniały!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 14:31
Anaaa90 lubi tę wiadomość
-
Frez ewolucja i biologia też są spoko
Żarcik taki, nie żebym wysmiewala twoją pobożność
A i trzymam kciuki, że mąż jednak odpuści SzczepanaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 10:44
Rucola, lamka lubią tę wiadomość
-
Mi sie Michał też podova, ale kiedys sie baaaaaardzo w takim jednym kochalam i nue chcialabym tak synowi dac na imie.
Ald Frez maly jest przecudownyja jestem bezgranicznie zakochana. Nie urodzilabys mi takiego?
Namierzylismy skad sie wziely dziady. Przywiezlismy je w orzeszkach z Malezji. Zgadzaloby sie ze 3 muechy sie wylegaja.. no ale byly tez w zamknietym pojemniku po daktylach. Poki co wyglada na to ze wystepoaly tylko w szafce herbaciano- bakaliowej. Zamknelusmg wszystko w pojemnikach i bedziemy obserwowa. Jak sie jeszcze jakis pojawi to trzeba to bedzie wywalic, choc opcja z zamrazarka mi sie nawet podoba - nie wiem co herbata na to. Oby nie dotarly do szafki z kaszami, bo ja z tych co robi zapasy. Nie lubie latac do sklepu ciagle wiec mam zawsze kilka rodzai makaronow, kasz i ryzu w domu. -
nick nieaktualnyja nie wiem co jest ale mi dzisiejsze linki nie działają
ani na tel ani na kompie
także wierzę że Maleństwo jest śliczne
ludzka biologia mnie turbo zadziwia... zwłaszcza jak ogląda się zapłodnienie gdzieś na YTz takiego nic takie wielkie coś
edit- widzę że Cheresta już też napisałaja absoltunie również nie wyśmiewam Twojej wiary!
FRez a nie robili problemów w szitalu że nie ma imnieina?w końcu oni wysyłają inf do urzędu miastaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 11:01