Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate mocno trzymam kciuki!
KateKum lubi tę wiadomość
-
reset wrote:Kate- to skoro nie ma konkretnej przyczyny to pewnie był to jednorazowy wybryk losu... Teraz spokój, powtóreczka bety i potem trochę oszczędniejszy tryb życia, co? Bo za dużo pracujesz!
Tak wiem, że za dużo..... ale chyba powinnam powiedzieć i kto to mówi
Teraz będę pracować na luzie, tylko najważniejsze rzeczy, żeby w razie co, było do czego wracać -
KateKum wrote:Tak wiem, że za dużo..... ale chyba powinnam powiedzieć i kto to mówi
No ja zaraz wyjdę, ale pewnie jakbym nie siedziała pół dnia na forum, to bym wyszła punktualnie
KateKum, Lunaris lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia, czyli jest dla mnie szansa na powrót do formy!
Kate gratuluję :*Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:,,po tej laparoskopii schudłam już 5kg. Nie wiem jak to się stało,,
Na endomendę też musi pomagać w takim razie! -
Ja tam wierze, ze witaminy rozpuszczaja sie w tluszczach, wiec zeby mi wszystko dobrze roslo wychodowalam zapasik na brzuszku
Rozpoczelam umawiabie wizyt na pzu. Hematologa mam 15, a endokrynologa zapisala mnie na pazdziernikchyba jednak ten ich system nie dziala tak super, bo byly miejsca na niemal caly przyszly wtorek
Trzeba bedzie jakos to taktycznie rozegrac -
nick nieaktualny
-
Hej Laseczki!
Wpadam jeszcze na chwilę życzyć Wam udanego tygodnia. My już spakowani i gotowi do wyjazdu! Powoli będę się żegnać bo pociąg jest o 5.20 także wcześnie trzeba wstać. Mam nadzieję, że będę w zasięgu i inwigilacja będzie na bieżąco
Samych wspaniałych wyników, rewelacyjnych wizyt oraz miłych niespodzianek Wam życzę! Do usłyszenia niebawemlamka, Malgonia, KateKum, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Malgonia, przypomnij się jutro jak będę przy kompie to Co napiszę wszystkie patentu jak sobie radzić z PZU. Plus trochę, które podpowiedziała mi Ptysia
Malgonia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
KateKum wrote:Emkowi pokazałam test, to zapytał co to jest i czemu ta kreska taka blada. Pewnie to nic nie znaczy, wiec stwierdziłam że gamoń z niego.
W razie potrzeby powtarzaj do skutku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 21:39
frezyjciada, Emiilka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Telewizora się facet naoglądał -a tam tylko testy z 2 bordowymi kreskami albo jeszcze lepsze te co mówią że jesteś w drugim tygodniu ciąży. Także nie wymagajmy od faceta zbyt wiele
Za dwa dni zajarzy!lamka lubi tę wiadomość