Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę, wzbudzał zaufanie, ale same wiecie jak jest... Po takim przeżyciu ciężko tak sobie zasnąć i wierzyć, że jest ok. Choć mój M. śpi już w najlepsze, więc może jednak to wino?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
KateKum wrote:Wino
No w sumie muszę opić Twoją betęKateKum lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyReset pij, zrelaksujesz się i będzie Ci łatwiej zasnąć.
Dzisiaj jest naprawdę zły dzień, mój tata trafił do szpitala. Jakieś krwioplucie, osłabienie i jest intensywnie diagnozowany. Obawiam się najgorszego, bo jest strasznym palaczem. Przepraszam, że tak smęce dzisiaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 20:54
-
Lamka, trzymam kciuki za tatę! Wiesz, że to może być milion innych rzeczy, więc staraj się nie myśleć o najgorszym. Trzymamy kciuki, a wiesz jaka one mają moc :*
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lamka mam nadzieje, ze z tata nie jest najgorzej i to beda tylko strachy i nic bardzo powaznego.
Eh rozwalaja takie sytuacje jak dotycza naszych bliskich. Trzymaj sie Kochana.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Kate !!! Wspaniała beta
ściskam mocno kciuki za Was
Lamka :* za Twojego tatę tez mocno ściskam :*
Malgonia, wróciłaś do swojego pierwotnego avatarka, mam nadzieje ze będzie bardziej szczęśliwy niż ostatnio -
nick nieaktualnyKateKum wrote:Sama nie wiem kiedy powinnam iść. Myślałam o ok 20 września?
Może jutro do niego napiszę i zobaczymy co powiea do Emka coś dotarło? Teraz pewnie kreski będą bordowe :p u mnie przy podobnej becie już były super wyraźne
-
Izape_91 wrote:Nikus homa IR mam 1,75.
Foliowy miałam lekko ponad normę. Witamina B12 była w normie - dokładnie w połowie wartosci.
Kupiłam ostatnio Twoje b-complexza każdym razem jak sikam to myślę o Twoim żółtym teście haha :p
Te badania kotre napisałaś zrobię po powrocie do domu
Muszę zgłębić temat mutacji coś czuję !
Dorzuć do listy badań białko s i c. -
KateKum wrote:Dziewczyny odebrałam betę 134,39
Chyba powinnam się cieszyć, a mnie dopadło przerażenie.
Żartuję - przyrost rewelacyjny! Tak powinna beta zapierdalać w zdrowej ciąży.
Kate, pamietaj - to jest taki challenge - masz deadline żeby się przygotować na małego człowieka na za 8 miesięcy. Target: urodzić zdrowego dzieciaka i opanować tajniki opieki nad noworodkiem.
Co prawda wiemy jak to z deadline'ami:
ale to jest ryzyko wkalkulowane
Ogarniemy toWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 22:07
Achia, Izape_91, summer86, KateKum, lamka, Lunaris lubią tę wiadomość