Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm.. mysle Siwulcu, ze on nie byl wcale taki pechowy. Dam mu jeszcze szanse
Lameczko trzymaj sie, a my tu wszystkie kciuki zaciskamy, zeby skonczylo sie na strachu.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Hmm.. mysle Siwulcu, ze on nie byl wcale taki pechowy. Dam mu jeszcze szanse
Lameczko trzymaj sie, a my tu wszystkie kciuki zaciskamy, zeby skonczylo sie na strachu. -
Czołem Dinusie
Wpadłam pogratulować Kate wspaniałego przyrostu! Bardzo się cieszę KochanaJesteś w ciąży! Uprasza się o zachowanie optymizmu i wiary w kropka przynajmniej do pierwszej wizyty!
Lamciu, przykro mi z powodu taty. Oby okazało się, że to nic poważnego. Tulę mocno
U nas jakoś leci, choć coraz ciężej. Dzisiaj doznałam szoku, bo okazało się, że już tylko 16 dni do donoszonej ciąży! Kiedy to zleciało... Chętnie oddam brzuszek jakiemuś Dinusiowi
Dobrej nocy DinkiBocianiątko, KateKum, by7mistake lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Aicha testów już robić nie będę, wiec emek będzie musiał mi uwierzyć na słowo, bo bety też nie ogarnia
Nika oczywiście pracowe deadline odpuszczam, znaczy robię to co muszę. Wiesz to takie zabezpieczenie jakbym jednak musiała wrócić.
Tak Emilka muszę uwierzyć i mieć nadzieje.Rucola, StaraczkaNika, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Melduję, że żyję
bezpieczniki naprawione skutecznie
Miłego dnia Dziewczyny :*Malgonia, Luna1993, Kaczorka, Fozzie Bear, Karma88, KateKum, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Kate moze nie bedzie tak zle. A za dwa tygodnie bedzie dzidzius na usg to moze emek bardziej ogarnie (choc moj po serduszkowej spytal kiedy dziecko bedzie mialo choc centymetr). Czekam na Twoje usg jak na wlasne.
Reset cale szczescieale wina mpzesz sie napic i dzis :p
Emilko ja chetnie przejme brzuszek, ale pochodz jeszcze troszke w tej ciazy
Ja cos w ogole nie czuje jajnikowzawsze juz kolo 3dc sie odzywaly, a tetaz cos im sie zmienilo. Na cale szczescie malz wyjezdza tylko na jedna noc wiec nawet jak bedzie opoznienie to powinnismy sie zgrac
KateKum, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate - biorąc pod uwagę, że teraz masz gdzieś 13-14dpo, to 20.09. wydaje się być idealną datą
Lamka - kciuki za zdrowie taty!
Reset - dobrze, że sytuacja z prądem ogarnięta i że nic poważniejszego się nie stało
Malgonia - może tym razem jajniki z przyczajki zaatakująKateKum lubi tę wiadomość
-
Kaczorka mejbi
Nie bede sie tym zamartwiac, bo w zeslym cyklu czuje, ze to stresik namieszal. A moze przez bole @ nie czulam ze jajniki ruszyly do boju.
Bedzie co ma byc, choc lubie jak wszystko przebiega "jak zawsze".
W ogole to wychaczylam, ze w przychodni gdzie mam ubezpieczenie przyjmuje lekarka, ktora sie specjaluzuje w diagnostyce genetycznej plodow to moze i ogolnie ma wieksze pojecie o genetycznych zwichrowaniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 08:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Lamciuu kciuki za tate, niech zdrowieje!
Tosia jak sprawa z tatą??
Reset całe szczęście! Mam nadzieję, że to ostatni raz taka akcja.
Emilka to my powoli zaczynamy czekać na Dominika!!! Ale to zleciało ...
Kate,mam nadzieję że już uwierzylas :* kciukam teraz za wizytę żeby wszystko było dobrze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 09:44
Emiilka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ależ tu spokojnie dzisiaj .
Reset dobrze ze żyjesz:)
Dziewczyny ja dziś mam spotkać się z naszą Bajką i jej Zosiąmoj syn mnie sabotuje bo postanowił dostac kataru i go cos rozkłada po calych 3 dniach w przedszkolu...
Jakieś mądre rady jak zdusic chorobe w zarodku czy poprostu musi sie wychorowac ?reset, lamka, Cabrera lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r.