X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
Odpowiedz

Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!

Oceń ten wątek:
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie maz wrocil zjebany z treningu.. a prosilam, blagalam.. jak ja mam sie wyluzowac jak mam takiego debila za meza :(

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia ja to chyba znajdę tego Twojego małż i mu nawsadzam kopów!!! Albo patelnią po łbie dam, bo to normalnie jest niewiarygodne... Kopa mu w dupsko no

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do nocy odpocznie. A jak nie to niech łyka tabletkę mocy. Dziś jest mus społeczny i koniec.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twierdzi, ze da rade.. mejbi jes mejbi noł. On kompletnie nie bierze pod uwage, ze dla mnie to też jest stres i ze wlasnie przez takie akcje nasz seks jest taki a nie inny. Serio jak sie nie uda przez 3 miechy to pogadam z wrona o inseminacji, moze choc psychicznie odpoczne.

age.png

• by7mistake Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia, oby dal radę! Nie noo, zabiłabym gada:P

My wróciliśmy szczęśliwie, teraz juz czekam w kolejce na monit, mam nadzieje ze jajeczka popękały.

Cabrera, jeszcze raz dziękuję za pomoc :-* na szczęście polisa sie nie przydała :)

Izape_91, Cabrera lubią tę wiadomość

starania od IX 2016r.
    endometrioza
    Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgon czy dr ptak nie mógł by mu przygadać jakoś?

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia - owulak pierwsza klasa <3
    eMkowi zabierz karnet na siłownie i powiedz ze oddasz jak Cię zapłodni a do tego czasu trenuje na Tobie, pod Tobą, obok, z góry i nie wiem jak jeszcze by mógł ;)
    Trzymam kciuki za silne plemniory i owocne sexy :*

by7mistake, Lucia88, Bocianiątko, Malgonia, Cabrera, KateKum lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś biegał pod chmurką ;)
    Ale dał radę. Co prawda byłam pełna obaw, ale ogarneliśmy temat, ufff..
    Oby jajka zaczely napierdzielac, zeby nie trzeba bylo tego jutro powtarzac :/
    Najtrudniej to mi zawsze udawac, ze wszystko jest ok, kiedy cała aż kipię ze złości tylko dlatego, że nie chcę stracić owulacji.

Tak czy siak dziekuje za kciuki :)

by7mistake, Izape_91, Emiilka lubią tę wiadomość

age.png

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 15 września 2018, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dinusie!
    Małgonia widzisz, dał chłop radę :D to teraz oczekujemy na dwie kreski!

U mnie 34 dc i jak @ nie było tak nie ma dalej a mi temperatura idzie w górę. Chyba że owulacja była w 28 dc, co by było już zupełnie bez sensu :/. Miałam ładne cykle po 26-28 dni to się tak rozjechaly odkąd zmieniłam pracę.....

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 15 września 2018, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza pewnie Cie to nie pocieszy, ale chyba polowa tu narzeka na jakis rozstroj. Ja sie zastanawism, czy to ten upal tak sie nie dal we znaki, bo to dziwne, ze nagle tyle bab zaczyna miec zaburzenia cyklu.

Ale z dobrych wiesci.. podobno najeiecej dzieci rodzi sie od lipca do wrzesnia wiec lada moment zaczyna sie najplodniejszy moment w roku ;)

Izape_91 lubi tę wiadomość

age.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgonia, byłaś dzielna wczoraj :)!

Iza, ostatnio cyrki się tu dzieją z cyklami, wiec nawet owulacja w 28 dc mnie już nie dziwi!

By7 cieszę się, ze polisa nie przydała :) a jak podglad??

A ja pozdrawiam znowu z gór, jest typowo jesiennie, bardzo klimatycznie :)
    Wczoraj utopiliśmy smutki w whiskey, ale piliśmy tez za nowe nadzieje i może może jakieś zmiany w życiu (tez i zawodowym) :)

Miłego dnia :)

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 15 września 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cabrera zazdroszczę gór! Ja bym znowu pojechała na wakacje :P wiem, to już przesada.

Właśnie wrzuciłam do piekarnika bułeczki zytnie. Znalazłam fajny przepis, mam nadzieję że będą dobre! Jak już mi wyjdą, to się z Wami podzielę przepisem. Ślinka mi leci na samą myśl o jajecznicy na takiej buleczce (o ile będzie tak dobra jak mi się wydaje :P)

Czy tylko mi się wydaje, że u nas taka posucha i wątek umiera?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 08:28

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 15 września 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, wszystkie tu zgromadzone chyba dopadła jesienna depresja - ja się wczoraj w tym utwierdziłam jak wzięła mnie ochota na herbatę, której generalnie nie pijam!

Moje drogie Panie, jesień idzie. Trzeba wskakiwac pod kocyk!

• Malgonia Autorytet

Wysłany: 15 września 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza tez tak sobie myslalam ostatnio, ze nie ma sensu chowac sie w jamie, bo u nas jest tak samo :/
    I nie to zeby nie cieszyly mnie ostatnue ciaze, ale czestotliwosc jest taka slabiaszcza :/ do tego czesto sytuacje, ze owulacje eypadaja tak, ze nie ma nawet na co liczyc lub nie pojawiaja sie wcale.. i jesieni nie potrzeba by popasc w melancholie. Swoja droga wiedzialyscie, ze melancholia jest jednostka chorobowa?

Ja wlasnie wyszlam od hematolozki. Super babeczka :)
    Dostalam skierowanie na wszystko czego jeszcze nie zbadalam, plus czesc rzeczy bede powtarzac. Ogolnie na podstawie tego co mam stwierdzila, ze zespolu antyfosfolidowego raczej nie mam, ale sie upewnimy i generalnie to acard powinien mi wystarczyc.
    Tak wiec jakies dobre wiesci :)
    Teraz zeby sie owulacja rozkrecila.

age.png

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 15 września 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgonia, to nie pozostaje nic tylko brać ten acard i zachodzić. Może nawet właśnie teraz - ogoniaśni przyczajeni na pozycjach, a estradiol mówi że już czas. Także żadnego smutania - trzeba stworzyć zarodeczkowi atrakcyjne, przyjemne środowisko.

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • by7mistake Autorytet

Wysłany: 15 września 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cabrera, zazdroszczę wyjazdu! Jesień w górach jest piękna, pod warunkiem że nie pada.

Ja siedzę w głębokiej jamie. Żaden z pęcherzyków nie pękł :( za to oba przerodzily się w bycze torbiele. Także tego... Może się domyślić co czuje.

Skoro ja juz nawet nie reaguje na ovi plus gonapeptyl, to juz chyba nic mi nie pomoże :( na kolejny cykl dostałam tabletki anty, żeby się jajnik zregenerowal, a później cykl naturalny.
    Najchętniej chciałbym spędzić w ten jamie dwa miesiące.

Mi wakacje nie przyniosą małego Chorwata, ale mam nadzieje ze Tobie Bocius się powiedzie:)

starania od IX 2016r.
    endometrioza
    Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 15 września 2018, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej za stara jestem na takie zmiany na ovf :D 4.5 roku patrzyłam na swój wykres po staremu. No nie przyzwyczaje sie :D

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2018, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    By7 przykro mi okropnie...:( nic więcej nie jestem w stanie napisać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    By7 strasznie przykro sprawa, że te pęcherzyki tak pojechały po bandzie :-( tulę.

Iza może jakiś teścik? Wiesz jak to jest po cb.

Hope też jakoś się nie mogę przyzwyczaić do nowego of.

Małgonia cieszę się, że mąż jednak dał radę.

Macie tu trochę wirusków na pocieszenie :-*

%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&

KateKum, Izape_91 lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 15 września 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobiety!

Podglądam z rana co u Was słychać.
    Hope zajrzałam na Twój wykres: O ludu! co oni zrobili O_o dla mnie to jakoś mało czytelne... Stary outlook bardziej mi odpowiadał.

Małgonia jak tam mążyk? dał radę? :)
    Ps doczytałam że jeszcze z wieczora ogarneliście temat :D może powtóreczka z rana? (o rany! ja chyba już mam mega posuchę!)

Iza myślę że to taki okres- mamy fazy że nie daje rady nadrobić latających stron a czasem spokojniej i ciszej. No i nie da się ukryć że brak troli też swoje robi :)

Kusi mnie promka w CCC ale obiecałam sobie że nie kupię żadnych butów w tym sezonie!

Miłego weekendu wszystkim!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 09:48

Izape_91 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 457 458 459 460 461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ