Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Do nocy odpocznie. A jak nie to niech łyka tabletkę mocy. Dziś jest mus społeczny i koniec.
-
Twierdzi, ze da rade.. mejbi jes mejbi noł. On kompletnie nie bierze pod uwage, ze dla mnie to też jest stres i ze wlasnie przez takie akcje nasz seks jest taki a nie inny. Serio jak sie nie uda przez 3 miechy to pogadam z wrona o inseminacji, moze choc psychicznie odpoczne.
-
Malgonia, oby dal radę! Nie noo, zabiłabym gada:P
My wróciliśmy szczęśliwie, teraz juz czekam w kolejce na monit, mam nadzieje ze jajeczka popękały.
Cabrera, jeszcze raz dziękuję za pomoc :-* na szczęście polisa sie nie przydałaIzape_91, Cabrera lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualny
-
Malgonia - owulak pierwsza klasa
eMkowi zabierz karnet na siłownie i powiedz ze oddasz jak Cię zapłodni a do tego czasu trenuje na Tobie, pod Tobą, obok, z góry i nie wiem jak jeszcze by mógł
Trzymam kciuki za silne plemniory i owocne sexy :*by7mistake, Lucia88, Bocianiątko, Malgonia, Cabrera, KateKum lubią tę wiadomość
-
Dziś biegał pod chmurką
Ale dał radę. Co prawda byłam pełna obaw, ale ogarneliśmy temat, ufff..
Oby jajka zaczely napierdzielac, zeby nie trzeba bylo tego jutro powtarzac
Najtrudniej to mi zawsze udawac, ze wszystko jest ok, kiedy cała aż kipię ze złości tylko dlatego, że nie chcę stracić owulacji.
Tak czy siak dziekuje za kciukiby7mistake, Izape_91, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Hej dinusie!
Małgonia widzisz, dał chłop radęto teraz oczekujemy na dwie kreski!
U mnie 34 dc i jak @ nie było tak nie ma dalej a mi temperatura idzie w górę. Chyba że owulacja była w 28 dc, co by było już zupełnie bez sensu. Miałam ładne cykle po 26-28 dni to się tak rozjechaly odkąd zmieniłam pracę.....
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza pewnie Cie to nie pocieszy, ale chyba polowa tu narzeka na jakis rozstroj. Ja sie zastanawism, czy to ten upal tak sie nie dal we znaki, bo to dziwne, ze nagle tyle bab zaczyna miec zaburzenia cyklu.
Ale z dobrych wiesci.. podobno najeiecej dzieci rodzi sie od lipca do wrzesnia wiec lada moment zaczyna sie najplodniejszy moment w rokuIzape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałgonia, byłaś dzielna wczoraj
!
Iza, ostatnio cyrki się tu dzieją z cyklami, wiec nawet owulacja w 28 dc mnie już nie dziwi!
By7 cieszę się, ze polisa nie przydałaa jak podglad??
A ja pozdrawiam znowu z gór, jest typowo jesiennie, bardzo klimatycznie
Wczoraj utopiliśmy smutki w whiskey, ale piliśmy tez za nowe nadzieje i może może jakieś zmiany w życiu (tez i zawodowym)
Miłego dnia -
Cabrera zazdroszczę gór! Ja bym znowu pojechała na wakacje
wiem, to już przesada.
Właśnie wrzuciłam do piekarnika bułeczki zytnie. Znalazłam fajny przepis, mam nadzieję że będą dobre! Jak już mi wyjdą, to się z Wami podzielę przepisem. Ślinka mi leci na samą myśl o jajecznicy na takiej buleczce (o ile będzie tak dobra jak mi się wydaje)
Czy tylko mi się wydaje, że u nas taka posucha i wątek umiera?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 08:28
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza tez tak sobie myslalam ostatnio, ze nie ma sensu chowac sie w jamie, bo u nas jest tak samo
I nie to zeby nie cieszyly mnie ostatnue ciaze, ale czestotliwosc jest taka slabiaszczado tego czesto sytuacje, ze owulacje eypadaja tak, ze nie ma nawet na co liczyc lub nie pojawiaja sie wcale.. i jesieni nie potrzeba by popasc w melancholie. Swoja droga wiedzialyscie, ze melancholia jest jednostka chorobowa?
Ja wlasnie wyszlam od hematolozki. Super babeczka
Dostalam skierowanie na wszystko czego jeszcze nie zbadalam, plus czesc rzeczy bede powtarzac. Ogolnie na podstawie tego co mam stwierdzila, ze zespolu antyfosfolidowego raczej nie mam, ale sie upewnimy i generalnie to acard powinien mi wystarczyc.
Tak wiec jakies dobre wiesci
Teraz zeby sie owulacja rozkrecila. -
Małgonia, to nie pozostaje nic tylko brać ten acard i zachodzić. Może nawet właśnie teraz - ogoniaśni przyczajeni na pozycjach, a estradiol mówi że już czas. Także żadnego smutania - trzeba stworzyć zarodeczkowi atrakcyjne, przyjemne środowisko.
-
Cabrera, zazdroszczę wyjazdu! Jesień w górach jest piękna, pod warunkiem że nie pada.
Ja siedzę w głębokiej jamie. Żaden z pęcherzyków nie pękłza to oba przerodzily się w bycze torbiele. Także tego... Może się domyślić co czuje.
Skoro ja juz nawet nie reaguje na ovi plus gonapeptyl, to juz chyba nic mi nie pomożena kolejny cykl dostałam tabletki anty, żeby się jajnik zregenerowal, a później cykl naturalny.
Najchętniej chciałbym spędzić w ten jamie dwa miesiące.
Mi wakacje nie przyniosą małego Chorwata, ale mam nadzieje ze Tobie Bocius się powiedzie:)starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Ej za stara jestem na takie zmiany na ovf
4.5 roku patrzyłam na swój wykres po staremu. No nie przyzwyczaje sie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBy7 strasznie przykro sprawa, że te pęcherzyki tak pojechały po bandzie
tulę.
Iza może jakiś teścik? Wiesz jak to jest po cb.
Hope też jakoś się nie mogę przyzwyczaić do nowego of.
Małgonia cieszę się, że mąż jednak dał radę.
Macie tu trochę wirusków na pocieszenie :-*
%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&KateKum, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Hej Kobiety!
Podglądam z rana co u Was słychać.
Hope zajrzałam na Twój wykres: O ludu! co oni zrobili O_o dla mnie to jakoś mało czytelne... Stary outlook bardziej mi odpowiadał.
Małgonia jak tam mążyk? dał radę?
Ps doczytałam że jeszcze z wieczora ogarneliście tematmoże powtóreczka z rana? (o rany! ja chyba już mam mega posuchę!)
Iza myślę że to taki okres- mamy fazy że nie daje rady nadrobić latających stron a czasem spokojniej i ciszej. No i nie da się ukryć że brak troli też swoje robi
Kusi mnie promka w CCC ale obiecałam sobie że nie kupię żadnych butów w tym sezonie!
Miłego weekendu wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 09:48
Izape_91 lubi tę wiadomość