Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kormorana znam

Z takich latwo dostepbych to jeszcze bavarie pszeniczna lubie
Ale dzis ostatnie winko na najblizszy rok
Iza ja to jeszcze bym tak nie przekreslala Twojego cyklu. Moze znow nas zaskoczysz
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Izuś, polubiłam za wiśniówkę.. a co do reszty mam takie same odczucia, ale wiem że Wasze wysiłki w końcu zostaną wynagrodzone.
-
Małgonia wielki bolacy pryszcz na brodzie chyba nie pozostawia złudzeń :ppp
Lunaris za jakiś czas posmakujesz i wiśniowki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 20:25
Lunaris lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
chętnie się wstrzymam aż każda się wstrzeli w 2 kreski
-
nick nieaktualny
-
Nadrobilam Was po kilku dniach... dziś zrobiłam 50l wina z naszego winogronu ktory rośnie w ogrodzie. Ledwo zyje, nie sadzilam ze to tyle roboty bo najpierw obralam kilka wiader a potem wszystko wycisnelam w wyciskarce wolnoobrotowej.. w koncu sprzet odmówił dalszej pracy i końcówkę winogrona wciepalam do balonu
jak to wyjdzie to cala zime bede chodzic nawalona
Malgonia, Lunaris, summer86, Emiilka lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Hmmm.. to pewnie duzo bedzie zalezalo od tego, czy bedziezz chciala odsysac pokarm. Choc moze sid zdarzyc, ze na pepkowym wszystko pojdzie.
Nie znam.sie na aroni, ale u mnie jak sie robilo nalewki to dlugo staly.
Meśka ale mozna na tym bedzie endometrium wyhodowac
-
lamka wrote:Reset, z ciekawości - jaki był werdykt w tej sprawie?
Wniosek był taki,że żeby jedzeniem doprowadzić do takiego stężenia facet musiałby zjeść beczkę kiszonej kapusty, zagryźć skrzynką jabłek i popić kefirem. Podejrzewam jednak, że wtedy nie mógłby już wsiąść za kółko, bo ciężko byłoby mu oddalić się od toalety
Izape_91, Fozzie Bear lubią tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Dzisiaj mam kiepski dzień.. Ogólnie to zderzenie z rzeczywistością po urlopie mi nie służy. Idę się kąpać i do jamy. Ta wisniowka była pyszna, niby mocno alkoholowa ale nic nie trzepie.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ja znowu plamie i już się pogodzilam z cyklem bezowulacyjnym
mam je niestety coraz częściej Ale w moim wieku to norma. I nawet nie ma już we mnie złości i smutku. Tak miało być i już. Może październik będzie dla mnie milczy?
-
Hope, ja uparcie twierdzę, że październik będzie dla dinusiów szczęśliwy
Sikajcie koło 12.10 - cztery ex-testerki zwalniają brzuszki. Chociaż ja nie obiecuję, że tyle dociągnę. Optymalnie byłoby dla mnie rozpakować się pod koniec września. Nie wiem tylko, jakie Domin ma plany 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 22:20
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/]
[/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBłogosławionej niedzieli Dinuśki ❤
Wybaczcie moje milczenie, jestem na bieżąco, ale mam taki kołchoz, że nie bardzo jest czas na sklecenie jakiejś sensownej wypowiedzi... No i ogólnie sypie się, czuje się jak starucha, ciągle coś mi doskwiera
Na śniadanie "zjadłam" kawę, na więcej nie starczyło czasu -
Dziewczyny, czy któras z Was ma może kontakt z Flowwer poza forum? Dawno się nie odzywała i martwimy się.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny