Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też z utęsknieniem oczekuje na @. Ten wątek zaczyna dziwnie wygladac:p
Właśnie wróciliśmy z biegania. 5 km bez problemu, a jeszcze przed urlopem mordowalismy po 3 km, ale wtedy było duszno i źle się biegało, teraz zaczyna się dla nas najlepszy czas na bieganie, bo wieczory są chłodne i człowiek się tak nie męczy. Jednak nie ma to jak bieganie po bieżni, jak biegalismy po górach to pod górkę max 5 min i zadyszka jak u emerytapotem spacer i znowu, to nie dla mnie. Ja lubię stałe tempo wyścigowe.
Ogólnie to dowiedzieliśmy się dzisiaj ze nie za ciekawie u tych szwagrow co byliśmy teraz , siostra męża niby ma podejrzenie raka nerki... Ale do końca niewiadomo.. Jak byliśmy tam to nic nie mówili.
Reset kciuki za emka żeby wytrwal w postanowieniu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 21:23
reset lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Achia nie mam pojęcia, mówiła że coś jest nie tak z jej zdrowiem, ale nie mówiła że aż tak źle... Mam nadzieję że to nie jest już postawiona 100% diagnoza. Ona nie ma nawet 40.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Cześć Dinusie :*
Wpadłam trochę Was zawirusowac moimi 20 tyg wiruskami
$£¥£$$£¥¥£££%#}{#}¥#£#$}£#$}££{£}!!}£}!}$£¥{}#%%###£}¥#$£}$#£#£#£%£#£%£#£#£#£}££#}££%%£#£#£#£#££##£#$$#£%£%£$££#£##£#££#£#£%£%£#£#£#£#££%£#£#£#£#£#£#£}
Mam nadzieje ze im starsze wiruski tym większa maja moc :*
Nieustannie Wam kibicuje i ściskam mocno kciuki za Wasze szczęście
Miłego dnia i pozytywnego tygodnia :*Bocianiątko, summer86, Malgonia, lamka, KateKum lubią tę wiadomość
-
Aksamitna, testowałaś już?
Izape_91, Bocianiątko, Achia, Malgonia, lamka, KateKum lubią tę wiadomość
-
Siwulcu no myślę, ze to już takie konkretne wiruski. Biorę połowę
Aksamitna mocno kciukamy za piękną kreseczkę
Ależ mi się ciężko wstaje ostatnio. no masakra jakaś jedna wielka. najchętniej to bym swoje życie spędziła pod kołdrą z przerwami na jedzenie i ewentualnie wakacje. Ale ze mnie leń śmierdzący
Izape_91, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Reset i Iza kciuki za @!
Aksamitna sikaj no! -
Dzień dobry!
Jem śniadanie i idę atakować LIDLA! Może jeszcze z jeden expres się uchowałMalgonia, Izape_91, lamka lubią tę wiadomość
-
Jak złapię expresa to jeszcze w planie placek ze śliwkami dziś i możecie wpadać
Achia, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZrobiłam sikanca a mam wrażenie ze majaczy tam cień cienia. Przy okazji badania progesteronu zrobiłam tez Bede. Ok 18 wyniki trzymajcie mocno kciuki. Wiem ze 7dpt 3 dniowca to za wcześnie ale mam mega przeczucie. Bedzie synek
Kaczorka, reset, Achia, Lunaris, Karma88, Rucola, Aga9090, StaraczkaNika, lamka, Morusek, Siwulec, Malgonia, Fozzie Bear, Meśka, KateKum, Bocianiątko, golonat lubią tę wiadomość
-
Aksamitna, ale tak bez zdjęcia?
Trzymam kciuki!:*lamka lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyNie ma szans aparat nic nie widzi. Sama się zastanawiam czy nie oszalałam. Ale nie smakuje mi kawa a 4dpt mialam dosłownie 2-3 nitki brązowego śluzu. A o reszcie dlaczego wiem ze Bedzie chłopak i ze się udało opowiem potem ;P taki element suspensu
-
nick nieaktualnyAksamitnaa wrote:Nie ma szans aparat nic nie widzi. Sama się zastanawiam czy nie oszalałam. Ale nie smakuje mi kawa a 4dpt mialam dosłownie 2-3 nitki brązowego śluzu. A o reszcie dlaczego wiem ze Bedzie chłopak i ze się udało opowiem potem ;P taki element suspensu
KCIUKI ZA BETĘ!!))
-
Aksamitnaa wrote:Nie ma szans aparat nic nie widzi. Sama się zastanawiam czy nie oszalałam. Ale nie smakuje mi kawa a 4dpt mialam dosłownie 2-3 nitki brązowego śluzu. A o reszcie dlaczego wiem ze Bedzie chłopak i ze się udało opowiem potem ;P taki element suspensu
ale nie pisnę słówkiem
Kaczorka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Cześć dziewczyny!
Aksamitna kciuki! Wierzę, że tam ta kreska zwiastuje małego chłopca
Reset kciuki za rozprawy! Rozniesich tam
Lunaris jak zrobić pierwsza kawę podziel się przsmysleniami:) i plackiem.
Małgonia ja też bym mogła tylko spać i urlopów ac.
Moja @ dalej nie przyszła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 09:57
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%