Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Reset raz, ze Twoj organizm nie dziala normalnie i wszystko moze sie zdarzyc, a dwa to jeslu dupek nie blokuje owulacji to moze u Ciebie jakos dziala na jajniki. I stad te owulacje w 3 dc..
U kazdej innej bym pomyslsla, ze nie mozliwe, ale u Ciebie to nie poloze glowy na pien. -
Poza tym znane są przypadki babek, zwłaszcza rakich z PCOS, które zaszly nawet w czasie @. Także ważne żeby była owu - jak wszystko inne będzie dobrze to i nędzne endo wystarczy.
Także, Reset, wykrzesaj z siebie trochę energii, albo chociaż odstawcie seks zmęczonych ludzi - na dzięcioła i kłodę drewnaMalgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem i czekam!
summer86 lubi tę wiadomość
-
Aksamitnaa wrote:Nie właśnie molestuje przycisk odśwież
Nie Ty jednamy też tu odświeżamy!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak cos to zyje, ledwo bo ledwo bo upal na maksa ale daje radę.
KateKum lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Czekam na wyniki!
Bigalismy za prezentem dla teściowej na urodziny bo mąż nie pamiętał kiedy ma! Wstyd. Dobrze ze se przypomniałam...
Kupiliśmy komplet pościeli. No i oczywiście spotkałam w sklepie koleżankę że studiów która mi powiedziała jak łatwo zrobić dziecko! Bo ona odstawilam tabletki i raz dwa jest dziecko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 18:55
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
KateKum wrote:Ale uśmiech jest, to najważniejsze
uśmiech jest bo jest pięknie tutajKateKum lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
To są tortury!