Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja chciałam być taka cwana i wchodzę na OVU bez stresu że już wyniki znane a tu psikus
To zaciskam kciuki z Wami!
Iza .... żenuła... nie ma to jak dowalenie takim tekstem...
KUPIŁAM EXPRES -stały jeszcze 4, 3 roboty kuchenne i 6 maszynchyba nie ma u nas popytu na wydawanie kasy. Nawet chciałam kupić plastry TENS które będą dopiero od czwartku :] baba w kasie się śmiała ze mnie że jestem szybsza niż promocja. Jutro chyba zatestuję
(kawę)
lamka, Izape_91, Kaczorka, Aga9090, KateKum, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna mamy czas, do północy jeszcze trochę a już były przypadki wyników po 23 (czego Ci oczywiście nie życzę). Forum nie śpi!
-
A bo ta koleżanka mówiła, że znajomy z kancelarii do której kiedyś chodziłam na praktyki a ona pracowała starał się o dziecko i nie mógł go zrobić, no to ona do niego, że jest 1 kwietnia i ona odstawilam tabletki no i miesiąc później już ciąża, ano i mu pokazała jak się dzieci robi!....
A z kolei koleżanka pielęgniarka mi dzisiaj opowiadała że przyjęli kobietę na usg do ginekologa, mówiła że miała okres 1,5 miesiąca temu, lekarz na usg mówi że widzi dziecko i to już 6 miesiąc... Ona nie wiedziała że jest w ciąży. A kobieta mówiła że ona wypija 5 piw dziennie, poza tym cała była poobijana i zaniedbana.
Gdzie tu sprawiedliwość.
Ja usypiam na siedząca. Jem owsiane i idę spać. Obudziłam się dziś o 4 rano i nie mogłam zasnąć. Ogólnie jakiś ciężki ten dzień. Nogi mnie cholernie bolą od biegania.
Aksamitna ale nas trzymasz w niepewnosci:)
Reset jak poszły rozprawy dziś? Emek się trzyma postanowienia? @ nie przyszedł?
Ja jutro już 37 dc, no idę na rekord. Jajniki mnie cholernie bolą w tym cyklu. Nie wiem co tam się dzieje do licha.
Lunaris no ja czekam na recenzje!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 20:42
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:A bo ta koleżanka mówiła, że znajomy z kancelarii do której kiedyś chodziłam na praktyki a ona pracowała starał się o dziecko i nie mógł go zrobić, no to ona do niego, że jest 1 kwietnia i ona odstawilam tabletki no i miesiąc później już ciąża, ano i mu pokazała jak się dzieci robi!....
A z kolei koleżanka pielęgniarka mi dzisiaj opowiadała że przyjęli kobietę na usg do ginekologa, mówiła że miała okres 1,5 miesiąca temu, lekarz na usg mówi że widzi dziecko i to już 6 miesiąc... Ona nie wiedziała że jest w ciąży. A kobieta mówiła że ona wypija 5 piw dziennie
To potwierdza 1 teorię - głupi ma zawsze szczęście
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Jak nie zepsuję od razu to oczywiście dam znać jak się sprawuje
-
nick nieaktualnyMam szału mnie ma beta 4,3 i progesteron podskoczyć z 12 na 21
reset, Malgonia, Achia, Lunaris, Aga9090, summer86, Anaaa90, Morusek, Kaczorka, Bocianiątko, Meśka, KateKum, by7mistake, KateHawke, frezyjciada, blue00, Cabrera, Lena21, Emiilka, Karma88, golonat lubią tę wiadomość
-
Aksamitnaa wrote:Mam szału mnie ma beta 4,3 i progesteron podskoczyć z 12 na 21
Aksamitna, to są wyniki dające nadzieję na bardzo ładny finał. Teraz trzymamy kciuki jeszcze mocniej!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Aksamitna wylapalas betunie
to teraz niech rośnie i rośnie! Progesteron też ładny i obiecujący Czekamy na powtórkę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 21:02
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Aksamitna, to dopiero początek, Flowwer z tego co pamiętam wylapała poziom 8 lub 9 a później beta poszybowała, czego i Tobie z calego serducha życzę! Prog rośnie, a to dobry sygnał.
-
Aksamitna chuchamy, dmuchamy niech betka szybuje! no i zobacz jak ten próg podskoczył ładnie! warto było się faszerować
nie puszczamy kciuków