Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kciuki Aksamitna!!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyBeta 14,69 bąbel mnie straszy
Aga9090, StaraczkaNika, summer86, Izape_91, Luna1993, Karma88, Cabrera, Kotowa, reset, KateHawke, Malgonia, Siwulec, Achia, lamka, frezyjciada, Anaaa90, blue00, Rucola, Lusesita, Kaczorka, Kargo31, Bajkaaa, KateKum, Meśka, Bocianiątko, Karolina90, Jeżowa, Jedna_z_Wielu, golonat, by7mistake, Morusek, Phnappy, Emiilka, Lunaris, Lena21, malka, JuicyB lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitku, dlaczego straszy? Przecież to bardzo ładny przyrost
Trzymam kciuki za bąbla
niech się tam ładnie wije gniazdko u Mamusi!
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna niech Maluszek rosnie w sile! Niech sie wgryza jak tylko moze i niech juz z Wami zostanie. Wierze w Was i ciagle trzymam kciuki!
Dziewczyny kibicuje z doskoku. Ale tez mi glupio po prostu pisac, ze wierze w Was i ze sie w koncu uda. Nie fair jest ta ciagla walka. Jakbym mogla to wszystkie Was bym przeciagnela na ex-testerki jak najszybciej.
Lece na echo serca Malej dzisiaj.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Aksamitnaa wrote:Beta 14,69 bąbel mnie straszy
A kiedy robisz oficjalną betę dla kliniki
Że niby doczekałaś spokojnie do dnia, w którym doktor kazał testować? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Lece na echo serca Malej dzisiaj.
A o której wizytuje Kate Kum?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 12:18
-
Aksamitna mimo, że wcześniej nie miałyśmy okazji "personalnie" to gratuluję i trzymam mocno kciuki!
Kate wizytuje wieczorem z tego co pamietam, wydaje mi się, że o 18.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 12:23
Aksamitnaa lubi tę wiadomość
-
Aksamitna, gratulacje
-
Aksamitna gratuluję, beta ładnie rośnie
niech synek się gnieździ na wiele miesięcy! Masz w ogóle jakieś objawy że coś tam się dzieje?
Kate trzymam mocno kciuki teraz za Ciebie i malucha
U mnie dalej cisza, zaraz cykl będzie trwał 40 dni. Chyba nigdy tak nie miałam, nie wiedziałam że tak się wszystko może rozjechac...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Nie bąbelek tylko pewnie goopi test Cię rano nastraszył. Przyrost na oko z 250% czyli fajny
A kiedy robisz oficjalną betę dla kliniki
Że niby doczekałaś spokojnie do dnia, w którym doktor kazał testować?Malgonia, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Aksamitna gratuluję, beta ładnie rośnie
niech synek się gnieździ na wiele miesięcy! Masz w ogóle jakieś objawy że coś tam się dzieje?
Kate trzymam mocno kciuki teraz za Ciebie i malucha
U mnie dalej cisza, zaraz cykl będzie trwał 40 dni. Chyba nigdy tak nie miałam, nie wiedziałam że tak się wszystko może rozjechac... -
Aksamitna, z całego serca Ci gratuluje i życzę spokojnych 9 miesięcy. Niechaj Ci ta ciąża i dziecko wynagrodzi wszystkie smutki.
p.s. piękny suwaczek
Kate i Karma mocno kciukam za Wasze wizyty
jak wrócicie to wrzućcie trochę wirusów.
Izape a czy to jest pierwszy cykl po krwawieniu poronnym? Bo one bywają takie dłuższe. Mam nadzieję, ze małpa przyjdzie albo bardzo szybko by już zacząć nowy szczęśliwy cykl lub, ze zrobi niespodziankę i nie pojawi się przez rokWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 12:42
-
Aksamitna
jakie piękne wiesci :* gratuluje i życzę duuuuzo zdrówka dla Was
Kate kciuki za wizytę