X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
Odpowiedz

Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2018, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi dziewczyny, ze i tym razem zle wieści. Życie jest takie niesprawiedliwe. Ale wierze w to, ze niebawem dla Was wszystkich zaświeci słońce

• Malgonia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, myslalam, ze wroce do domu i bedziemy analizowac bete Reset a tu zonk :/
    Przykro mi, ale skoro akurat na tego 19 zwalnia sie podwojny brzuch to moze to wlasnie znak :)

Ja wlasnie probuje emka do lozka zaciagnac. Wczoraj mi powiedzial, ze on chcice to ma.. i ze wcale nie ma problemow ze skonczeniem. Hmm.. nie wiem z kim ;)

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Przykro że takie niefajne wieści niedzielne :( widzę 19-20.11 mamy kumulację :Reser i Bociek i Cheresta, ja i Hope na wizycie (moja ostatnia- Hope pierwsza) i jeszcze nasze bliźniaki forumowe na deser <3 <3 Nie pozostaje nic innego tylko przeczekać.
    Dobrego wieczoru!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Cheresta Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki usuwam się na jakiś czas z forum :( dziś w wieku 96 lat odeszła moja babcia :'(

18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta wyrazy współczucia. Wróc jak tylko dojdziesz do siebie

• Malgonia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta bardzo mi przykro :( niechaj czuwa nad Toba

age.png

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta współczuję serdecznie [*]

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta współczuję :* tule

• summer86 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta, przyjmij wyrazy współczucia :(

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta wyrazy wsppółczucia, dzisiaj też zmarł dziadek mojego emka, 95 lat przeżył :(

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape i dla Was kondolencje :(

age.png

• by7mistake Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2018, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta, Iza, wyrazy współczucia... Piękny wiek mieli obydwoje

Ja dzisiaj spędziłam całą niedzielę w kolejce na monit i potwierdziło się co pisałam wcześniej, pęcherzyk nie pękł. Dostałam na 10dni lek na wyciszenie endomendy, później znowu lametta. Mam też zbadać ponownie w jakim stopniu stopilo sie moje amh i ponowic marker ca125. Generalnie doktor słabo widzi u mnie naturalne poczęcie, ale pomimo to wizyta byla bardzo przyjemna, wyszłam z poczuciem zaopiekowania, chociaż juz mi słabo jak pomysle o tym amh, ze mnie dobije :(

starania od IX 2016r.
    endometrioza
    Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2018, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    By7, że się wetnę na temat samego markera ca125 - on się zmienia i jest niewiarygodny wg mojej onkolog(której ufam) najlepiej robić algorytm ROMA. Kciuki

• by7mistake Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, wiem, Roma tez juz kiedys robiłam. Ca125 ma doktorowi cos powiedziec o skali endometriozy. Przed laparo mialam sporo ponad normę, po wycięciu torbieli znacznie spadlo, ale tez powyżej normy i teraz po roku od laparo i pol roku od ostatniego badania sprawdzamy znowu :)

Aga9090 lubi tę wiadomość

starania od IX 2016r.
    endometrioza
    Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    By7 a wlasnie mialam pisac co z pecherzykiem.. slabe wiesci, ale gdyby udalo im sie endomende opanowac to byc moze na okolo, ale udaloby sie ciaze szybko uzyskac. Mocno trzymam kciuki :)

age.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziękuje są dobre słowa :)

U mnie niestety po dwóch dniach bólu jak z horrroru, wzięli mnie na stol drugi raz z .ostrym brzuchem. Okazało się, ze w brzuchu miałamlitr płynu, bo uszkodzili pęcherz. Takze noc była na oiomie, teraz dochodzę do siebie...
    Także nie każda laparo to pestka :/

• reset Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cabrera- myślałam o Tobie wczoraj i jak widzę, słusznie. Dobrze, że już lepiej, ale strasznie współczuję doświadczeń. Liczę jednak, że po takich porządkach to teraz zadzieje się coś dobrego :*

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany Cabrera przykro mi strasznie :(
    Niby taki banalny zabieg a wszystko może się zdarzyć :/ mam nadzieję że limit nieszczęść się wyczerpał dla Ciebie i szybko teraz dojdziesz do zdrowia. W ramach rekompensaty szpital powinien dać gwarancję na 2 kreski! ;)
    Duuuuużo zdrówka!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, chwilowo marże tylko o tym zebystanac na nogi...cewnik będę miała jeszcze 2 tygodnie,,nie wiem tylko jak długo będę w szpitalu,

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2018, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta, Iza wyrazy współczucia.... Dożyli pięknego wieku, też bym tak chciała.. trzeba podziękować Najwyższemu za tyle pięknych lat, wspólnych chwil i prosić o dar życia wiecznego. Ja swoich dziadków nie znałam, zmarli zanim jeszcze pojawiłam się na świecie. Babcie miałam dwie tylko jedna była leżąca i niewidząca-zmarła jak chodziłam do podstawówki, a druga mieszkała na drugim końcu Polski i widziałam ją max raz w roku, robila najlepsze ruskie pierogi na świecie, zmarła jak ja miałam lat 13... Także zawsze zazdrościłam każdemu kto miał "pełnych" dziadków...

Cabrera o rety... Takie powikłania chyba nie zdarzają się dość często? Mam nadzieję, ze szybko dojdziesz do siebie i jeszcze szybciej zobaczysz w nagrodę za te cierpienia dwie kreski...

‹‹ 620 621 622 623 624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ