Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ech, myslalam, ze wroce do domu i bedziemy analizowac bete Reset a tu zonk
Przykro mi, ale skoro akurat na tego 19 zwalnia sie podwojny brzuch to moze to wlasnie znak
Ja wlasnie probuje emka do lozka zaciagnac. Wczoraj mi powiedzial, ze on chcice to ma.. i ze wcale nie ma problemow ze skonczeniem. Hmm.. nie wiem z kim -
Cześć dziewczyny,
Przykro że takie niefajne wieści niedzielnewidzę 19-20.11 mamy kumulację :Reser i Bociek i Cheresta, ja i Hope na wizycie (moja ostatnia- Hope pierwsza) i jeszcze nasze bliźniaki forumowe na deser
Nie pozostaje nic innego tylko przeczekać.
Dobrego wieczoru! -
nick nieaktualny
-
Cheresta współczuję serdecznie [*]
-
nick nieaktualny
-
Cheresta wyrazy wsppółczucia, dzisiaj też zmarł dziadek mojego emka, 95 lat przeżyłStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Cheresta, Iza, wyrazy współczucia... Piękny wiek mieli obydwoje
Ja dzisiaj spędziłam całą niedzielę w kolejce na monit i potwierdziło się co pisałam wcześniej, pęcherzyk nie pękł. Dostałam na 10dni lek na wyciszenie endomendy, później znowu lametta. Mam też zbadać ponownie w jakim stopniu stopilo sie moje amh i ponowic marker ca125. Generalnie doktor słabo widzi u mnie naturalne poczęcie, ale pomimo to wizyta byla bardzo przyjemna, wyszłam z poczuciem zaopiekowania, chociaż juz mi słabo jak pomysle o tym amh, ze mnie dobijestarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualny
-
Aga, wiem, Roma tez juz kiedys robiłam. Ca125 ma doktorowi cos powiedziec o skali endometriozy. Przed laparo mialam sporo ponad normę, po wycięciu torbieli znacznie spadlo, ale tez powyżej normy i teraz po roku od laparo i pol roku od ostatniego badania sprawdzamy znowu
Aga9090 lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
By7 a wlasnie mialam pisac co z pecherzykiem.. slabe wiesci, ale gdyby udalo im sie endomende opanowac to byc moze na okolo, ale udaloby sie ciaze szybko uzyskac. Mocno trzymam kciuki
-
nick nieaktualnyDziewczyny, dziękuje są dobre słowa
U mnie niestety po dwóch dniach bólu jak z horrroru, wzięli mnie na stol drugi raz z .ostrym brzuchem. Okazało się, ze w brzuchu miałamlitr płynu, bo uszkodzili pęcherz. Takze noc była na oiomie, teraz dochodzę do siebie...
Także nie każda laparo to pestka -
Cabrera- myślałam o Tobie wczoraj i jak widzę, słusznie. Dobrze, że już lepiej, ale strasznie współczuję doświadczeń. Liczę jednak, że po takich porządkach to teraz zadzieje się coś dobrego :*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
O rany Cabrera przykro mi strasznie
Niby taki banalny zabieg a wszystko może się zdarzyćmam nadzieję że limit nieszczęść się wyczerpał dla Ciebie i szybko teraz dojdziesz do zdrowia. W ramach rekompensaty szpital powinien dać gwarancję na 2 kreski!
Duuuuużo zdrówka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCheresta, Iza wyrazy współczucia.... Dożyli pięknego wieku, też bym tak chciała.. trzeba podziękować Najwyższemu za tyle pięknych lat, wspólnych chwil i prosić o dar życia wiecznego. Ja swoich dziadków nie znałam, zmarli zanim jeszcze pojawiłam się na świecie. Babcie miałam dwie tylko jedna była leżąca i niewidząca-zmarła jak chodziłam do podstawówki, a druga mieszkała na drugim końcu Polski i widziałam ją max raz w roku, robila najlepsze ruskie pierogi na świecie, zmarła jak ja miałam lat 13... Także zawsze zazdrościłam każdemu kto miał "pełnych" dziadków...
Cabrera o rety... Takie powikłania chyba nie zdarzają się dość często? Mam nadzieję, ze szybko dojdziesz do siebie i jeszcze szybciej zobaczysz w nagrodę za te cierpienia dwie kreski...