Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze w sumie 2 dni niepewności. Zaczynam umierać.
-
Hope kciuki trzymam ! To już tylko kilka dni! I tak długo wytrzymałas!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
No i dr Ptak kazal czekac na chlamydie. Masakra. W poniedzialek wysle malza do slabu. Moze bedzie szybciej.
Na otarcie lez kupilam sobie buty na zime.. i w domu sie zorientowalam, ze sa nieocieplane -
Malgonia wrote:No i dr Ptak kazal czekac na chlamydie. Masakra. W poniedzialek wysle malza do slabu. Moze bedzie szybciej.
Na otarcie lez kupilam sobie buty na zime.. i w domu sie zorientowalam, ze sa nieocieplane
No i co to ma być - piszesz że łupy z galerii przyniosłaś i tak bez foci?!
Dziewczyny, proszę nie zapominać że niektórzy z nas gniją w domach od miesięcy, nie bywają w centrach handlowych i są spragnieni wieści co tam teraz w sklepach sprzedają -
Cabrera- a jak Ty się czujesz? Dochodzisz do siebie?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ee22141712a.jpg
Prosze, choć ja nie nosze wizualnie pieknych butow, stopy mi na to n8e pozwalaja. Ale jesli to ma Cie uszczesluwic, to ciezarnej nie odmowie.
A co do chlamydi to z krwi wyszlo, ze ja mialam wiec pewnie lepiej sie upewnic niz strzelac na slepo. Zwlaszcza, ze dlugie oczekiwanie na wynik sugeruje, ze cos wychodowali.StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ee22141712a.jpg
Prosze, choć ja nie nosze wizualnie pieknych butow, stopy mi na to n8e pozwalaja. Ale jesli to ma Cie uszczesluwic, to ciezarnej nie odmowie.
A co do chlamydi to z krwi wyszlo, ze ja mialam wiec pewnie lepiej sie upewnic niz strzelac na slepo. Zwlaszcza, ze dlugie oczekiwanie na wynik sugeruje, ze cos wychodowali.
Też nie noszę obcasów
A co do chlamydii - lepiej znać wroga!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 22:27
-
Na warszawska niby tez powinny.. teoretycznie to sniegowce, ale jakos w sklepie nie zwrocilam uwagi, ze maja ocieplana tylko cholewke.
Nie ma wyboru, trzeba zajsc w ciaze i przezimowac w domu.
Ja juz tez bym sie cieszyla gdyby wyszla. Lepsze to niz nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 22:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyreset wrote:Cabrera- a jak Ty się czujesz? Dochodzisz do siebie?
Melduję się od wczoraj bez cewnika
Tym samym rozgrzewam kciuki dla Was (dla Ciebie i dla Meski ) na jutro, a właściwie pojutrze!
No i za jutrzejsza IUI Bocianiatka !
reset, Malgonia, summer86, Lunaris, Achia, Izape_91, Izape_91, Meśka lubią tę wiadomość
-
Melduję się ze szpitalnego łóżka.
Nadrobilam Greyow i HTGAWM z nudów. Panie z sali srednio rozmowne co by nie powiedzieć że niemowy.
Czekam na wieczorne przyjemności i coraz bardziej sie denerwuje.
Dzięki za kciuki :* powodzenia Kochane jutro i pojutrze.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meska, macie tam takie dobre wifi?!
I czy Tobie też ta torba do szpitala wyszła jakaś taka pokaźna? Niby tylko porządna, szlafrok, dres, kosmetyczka, a namnożyło się strasznie!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Cabrera wrote:Melduję się od wczoraj bez cewnika
Tym samym rozgrzewam kciuki dla Was (dla Ciebie i dla Meski ) na jutro, a właściwie pojutrze!
No i za jutrzejsza IUI Bocianiatka !
Kciuki wyjątkowo mocne za Resecika, Bocka i Meske! Jesteście nie dość że piękne i mądre to jeszcze dzielne! O!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 16:10
reset, Meśka, Cabrera, Bocianiątko, summer86 lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Meska, macie tam takie dobre wifi?!
I czy Tobie też ta torba do szpitala wyszła jakaś taka pokaźna? Niby tylko porządna, szlafrok, dres, kosmetyczka, a namnożyło się strasznie! -
Reseciku szalfroka nie wzielam bo mam taki frotowy i zajal tyle miejsca ze nic wiecej by mi sie nie zmiescilo. Mam bluze mojego M. i dobrze mi w niej.
O dziwo mój net w komórce ogarnął 2 odcinki i nie zawiesił się ani razu, byłam w szoku i mam nadzieje ze rachunek nie przyjdzie większy przez to19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Ja jeszcze mam jechać do rodziców po walizkę, więc nie wiem, co tam ostatecznie się zmieści, a co nie... Ale miałam ambitny plan zmieścić wszystko do walizki i nie tachać ze sobą siat i siateczek
A w komórce służbowej ponoć mam jakieś wielkie ilości internetu, ale boję się, że ktoś gdzieś nie doczytał, że po jakiejś tam ilości GB prędkość mi spadnie na tyle, że forum ładować będzie mi się godzinami. I o ile przeżyję bez serialu, o tyle bez forum już nie
nick nieaktualny
-
Mesiu, już uruchamiam kciuki za Ciebie jutro!
We wtorek z kolei jedna rączka dla Hope a druga dla Resecika
Reset u mnie w szpitalu był zajebiaszczy net i filmiki śmigały normalnie każda pacjentka miała swój login i hasło takie samo jak do sprawdzania wyników i śmigało jak ta lala
A moje IUI stoi dziś pod znakiem zapytania... Otóż, będąc u W po skierowanie do IUI, dr zapytał czy mamy wszystkie badania. No mamy! Nie pomyślałam żeby zweryfikować z dr listę badań bo może w szpitalu chcą czegoś innego niż w klinice. Wiedziałam tylko że badania są ważne pół roku. My nasze robiliśmy pod koniec lipca więc luz. Ale gadam z Karolina90 a jej W zalecił wymazy na bakterie i grzyby a ja mam tylko biocenozę! Szukam starych wymazów. Są! Nieważne 3 tygodnie! Ponadto, dr w klinice patrząc na moją różyczkę sprzed dwóch lat - IgG wysokie - nie kazał powtarzać... Tak więc w sobotę wieczorem zorientowałam się że ja mam nieważne wymazy i różyczkę... Pojechałam rano do alabu, zrobiłam różyczkę ale wyników niet. .. Pójdę jutro i zobaczymy... Mam nadzieję że biocenoza wystarczy (na fb laski pisały że niektórzy lekarze z tego szpitala tylko to im zlecali) a do różyczki postaram się przekonać, ew dowieźć po południu...
Niech się dzieje wola nieba!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 23:11
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy