Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope_ wrote:To ja trzymam od rana za Ciebie A Ty koło 14 za mnie
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Bociuś, pewnie, że kciuki będą! :****
Bocianiątko lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Cabrera to kciuki i za Ciebie i za spotkanie Bocka!
Meska się chyba nie pogniewa jak strzele z ucha, że żyje i śpiCabrera, Malgonia, Meśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frezyjciada, pamiętam, że na forum jakiś czas temu ktoś mówił coś o sprzedaży okien ale nie pamiętam czy było to na wrześniówkach czy extesterkach. Ale jestem pewna, że na jednym z tych dwóch.
Przy okazji - z tego co kojarzę to preferujesz naturalne metody. Czy w taką pogodę przed wyjściem smarujesz dzieciakom buźki? Jesli tak to czym? -
Hope to ja godzinę przed Tobą.
All kciuks on deck_Hope_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna na wrzesniowki wcale nie wchodzę już od dawna, bo to nie na moje nerwy.... A dzieci nie smaruje niczym, chyba że mega wieje to masło shea, no i na zimę extra. Ale ogólnie zimą do kąpieli dodaję oleju kokosowego, bądź z migdałów. Z takich kremów typowych to poczytaj na blogu srokao co ona tam poleca, z tego co pamiętam to momme był ok i na pewno z rossmana babydream.
Malgoń czasem też żałuję, żem mężatka hahahaJustynaG lubi tę wiadomość
-
Ja czuje, ze moj kregoslup juz sie skrecil w chinskie osiem, a jeszcze ciuchow nie skobczylam prasowac.. o poscieli nie wspominajac. Dobrze, ze mam szare sciany to nie widac, ze firanki tez by chcialy do pralki
-
My dzisiaj po wizycie, lekarz dopatrzyl się za wysokiego Dheas i mam zrobić badanie z testem z jakims lekiem na de.
Laparoskopię zrobimy prawdopodobnie w lutym bo terminy na styczeń ma zajęte już. Na początku nie znalazł tej mojej cysty, ale potem zrobił USG drugi raz i się znalazła. Dostałam lamette i mam brać w 3 dc 3 tabletki,ale to z tego co zrozumiałam to na wyregulowanie cyklu?? Pobrał mi wymaz z szyjki, chciał już żebym robiła muchę, ale mu powiedziałam że miałam ujemna i powiedział że ok, to w takim razie tylko ten zwykły wymaz.
Poza tym na wyniki emka powiedział że średnia krajowaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza to pewnie kortyzol po deksametazonie
Z tym dheas to sie zastanawialam jak to jest bo z jednej strony sie go suplementuje a z drugiej nie mize byc za wysoki. Zawsze cos nie tak.
Dzis ogladam sobie house hantersow i laska mowi jak to lekarze nie dawali jej szans na ciaze, rzucili palenie i maja dziecko... juz pomijam taki temat w takim programie, ale malz kazal mi palenie rzucic -
Kochane przepraszam ze sie nie odezwalam wczesniej. Pobudka przed 6, kapanie i kroplowka i dowiedziałam sie ze 7.20 mam jechać na blok. Wszystko było punktualnie. Obudziłam się przed 9 z potwornym bólem brzucha i zaczęłam płakać jak male dziecko. Nie moglam sie uspokoić. Bolały mnie ramiona okrutnie. Na popie dali morfine i wpuścili mamę. Plakalam a ona mnie przytulala, nie wiem co mi bylo ale po prostu musialam sie wyplakac. Widzialam doktorka raz, on cicho mowi ale z tego co zrozumialam to "wyprostowal" mi coś macicą ? Nie wiem o co mu chodzilo, przepchal jajowody, cos zrobil z jajnkiem i wiecej nie pamiętam. Zaliczylam zyganie po ktorym dostalam leki przeciwwymiotne. Nie mam cewnika i kazda krople rodze na łóżku do tego cudownego naczynia. Siostry sa przekochane tylko jedna cipa mi sie trafila do tej pory. Generalnie caly czas przysypiam i nawet nie wiem czy to co pisze ma jakis sens. Dziękuję za wszystkie mile slowa
Jutro wracam do żywych bo morfina sie kończy powoli. Bardzo bardzo chcę jutro wyjść do domu.
Hope nie gniewam się i trzymam kciuki ❤
Bocku za Ciebie również❤
Reseciku w takim razie lez i odpoczywaj, wiem ze sie nastawilas na jutro ale to tylko jeden dzien, zleciWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 23:22
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Dzień dobry!
Kciuki zacisniete, ciśniemy ten wtorek!
Męska takie reakcje są często polekowe i jest to normalne. Ja po zabiegach nie raz płakałam a zdarzyło się nawet ze wyznała mojemu Dr miłość Ból ramion też skutek uboczny zabiegu po wtlaczanym do macicy powietrzu. Nie fajne uczucie ale prz jedzie. Wracaj szybko do sił witalnych!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 06:43
Meśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKciuki zaciśnięte!
Hope jak tam? Skaczesz z radości, że to USG już dziś, czy raczej trzesiesz portkami? A może czujesz się jakby to wszystko działo się obok Ciebie?
Meśka dzielna kobieto! Przytulas! Wypoczywaj kochana i daj znać jak będziesz już wiedzieć więcej konkretówMeśka lubi tę wiadomość
-
Po 4 poronieniach z rzędu to raczej opcja jest jedna i nie jest to radość.
-
_Hope_ wrote:Po 4 poronieniach z rzędu to raczej opcja jest jedna i nie jest to radość.
trzymam kciuki. A tu bedziesz zaskoczona bo bedzie piekne serduszkoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️