Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMały DinoFlorek w Dinusiowej pościeli od naszej Izulki aaaaaa i piżama też w Dinusie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2db959d30307.jpg
IZA!!!!! Dziękujemy raz jeszcze!Kaczorka, Malgonia, Cabrera, Yoselyn82, Izape_91, Fozzie Bear, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Frez ja też się nie mogę odkleić od kotopościeli Izowej Florcio słodziaczek
Izunia jeśli masz ochotę jeszcze poszyć po nowym roku to mam dla Ciebie zlecenie
My dziś w pidżamach do południa! W planie zajęcia w grupach: Ciastek zajmuje się Staszkiem a ja z Frankiem robimy sernik Reset po śniadaniu Po południu zajęcia plastyczne w ozdoby choinkowe.
Miłego dnia dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 10:01
Cabrera, reset, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka ja jej nie przerywa jak coś gada. Ogólnie to ona jest fajna ale powiedziałam jej wprost że dla mnie temat ciąż i dzieci jest ciężko bo już jedną straciłam, nie powiedziałam jej kiedy. Mimo to ona dalej kontynuuje...
Frezik ja wczoraj o godzinie o której pisałaś wyglądalam jak Florek mam nadziej ze same przyjemne sny są w takiej pościeli!
Lunaris takie słowa to balsam na moją duszę! Ja kocham dla Was szyć♥️♥️♥️ pisz co chceszi i nie pytaj nawet!
Kung fu panda na tvn7 polecam!
Zaraz idę z siostrą na zakupy idziemy wybierać prezent dla rodziców a jak prezent od nas dostaną (w końcu!) albumy że zdjęciami z naszego ślubuStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izunia koleżanka jest w ciąży zaawansowanej, termin ma na koniec stycznia. Pomyślałam o rożku lub kocyku z jakimś chłopięcym wzorem. Robisz takie piękne rzeczy że naprawdę to wymarzony prezent a koleżanka jest mi bardzo bliska.
Zgadamy się na priv
Idę sprawdzić czy nie spaliłam sernika Resetowego :preset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyślę,że sny miał przyjemne, bo spał ponad 6 h ciągiem!!! szaleństwo
gdyby jeszcze Tymek spał choć połowę tego, to byłabym tak wypoczęta jak po wakacjach i kto wie co by przyniosła taka noc tylko z małżonkiem huehuehuehue bo na razie jak na lekarstwo... przeze mnie, przyznaję się bez bicia! bo jestem tak padnięta,że to ostatnia rzecz na jaką mam ochotęIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Melduję, że nie ugrzęzłam w piekarniku (choć byłam blisko) i żyję
prokreacyjny zaliczony (chwała Panie za prosecco!), a za chwilę wracam do zabawy w małego cukiernika
Z kronikarskiego obowiązku donoszę, że miałam wczoraj wyniki i prolaktyna całkiem ładna, tsh za wysokie, bo 3! (więc zwiększam od dziś euthyrox), estradiol sztucznie podbity estrofemem, a i tak nie powala (więc nic się tam jeszcze nie kluje raczej), za to LH już w dolnych granicach normy owulacyjnej, co zresztą dało się zauważyć na owulaku (owulak całkiem, całkiem). Kolejne kłucie w wigilię i potem 27go. A 27go po południu usg, więc będzie porównanie jak się ma wynik hormonów do obrazu na usg. Yeahsummer86, Cabrera, Lunaris, Kotowa, Yoselyn82, frezyjciada, Jeżowa, Fozzie Bear, bazylkove, -Mamunia- lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziewczynki kochane wszystkiego najlepszego na te Święta!
Pojedzcie za mnie
Popijcie za mnie!
Całuję przemocno!Bocianiątko, Fozzie Bear, Cabrera, bazylkove, Lunaris, Izape_91, -Mamunia-, KateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dinusie, zdrowych, wesołych i rodzìnnych Swiąt Wam życze. Jedzcie i pijcie jeśli możecie, a jak nie to chociaż odpocznijcie
Lunaris, Cabrera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane moje! Niech Boża Dziecina ześle na Was wszystko to, co potrzebne Wam jest do bycia szczęśliwymi ludźmi. Niech te święta napełnią Wasze serca spokojem i ciepłem miłości, żeby atmosfera pozwoliła odłożyć wszystkie zmartwienia na półkę, a zajęła głowę radością. Radosnych świąt
Izape_91, Yoselyn82, Malgonia, Lunaris, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Życzę Wam na te Święta oddechu i zatrzymania, by móc spojrzeć i docenić to, co mamy. Czerpmy z tego siłę na kolejne dni, tygodnie i miesiące naszych wewnętrznych walk, tą nadzieją, która pojawi się jutro, tą wiarą, że wszystko się może zdarzyć żyjcie dalej, nie tylko czasu zdjęcia ostatniej choinkowej bombki. Bądźcie zdrowe, silne, radosne i pogodne! Oraz płodne
Lunaris, Cabrera, Anna Stesia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane dziewczyny!
Życzę Wam dużo zdrowia! Uśmiechu, miłości i radości na te dni, żeby spełniło się Wasze największe marzenie!
Oraz żeby nie zabrakło sił, by to o to marzenie walczyć.
Niech lista dinusiow się skraca, a wszystkie zaraz przeszły na ex testerki
Mam nadzieję, że w święta zwolnie brzuszek- oddam z radością!
Malgonia, Cabrera, by7mistake lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane,
Tym z nas, którym się udało, życzę pociechy z Maluchów (tych już poza brzuchem i tych w środku tez), zdrowia i radości
A tym z nas, którym się jeszcze nie udalo życzę, żebyśmy nie utraciły wiary, ze kiedyś się uda , życzę nam żebysmy mimo sytuacji, nie straciły radości życia i spokoju
No i żebyśmy dzielnie zniosły dzisiejsze życzenia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6d12b53efb9.jpg
Ps. Achia, Karma, Fozzie, jeśli tu zaglądajcie: kciuki dla Was!
Pps. Frez, wezystkiego najlepszego dla Tysia i Ciebie !Malgonia, Lunaris, Fozzie Bear, Kaczorka, frezyjciada, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Staropolskim obyczajem, gdy w Wigilię gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości,dużo zdrowia i miłości, aby z roku na rok lepiej było!!!!
Lunaris, Malgonia, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Kochane dziewczyny,
Ode mnie przyjmijcie życzenia spokoju, radości, miłości nie tylko dziś ale na codzień. Często trudno nam się cieszyć gdy walczymy. Życzę Wam abyśmy mimo to nie zapominały być sobą. Spełnienie marzeń- wszystkich, nie tylko tych staraniowychMalgonia, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Kochane Dinusie czytam Was, mimo, że rzadko tak na prawdę się udzielam, ale Wam rowniez chciałabym złożyć życzenia! Bo ta wielka forumowa rodzina zaczęła się z Waszą pomocą i obecnością, na wspólnych miesięcznych wątkach!
z okazji Świąt, które zasadniczo dzień dzisiejszy rozpoczyna, ja również chciałabym Wam życzyć wszystkiego dobrego!
Jest to wspaniały czas, choć pewnie wszystkie ulegniemy choć na chwilę zadumie nad tym co wydarzyło się w tym roku. Były radości, łzy, cierpienie. Wszystkie doskonale pamiętamy cudowne narodziny Naszych forumowowych dzieci, straty jakie nas spotkały czy przykrości. Cieszę się, że mogłam wszystko przeżywam tu, z wami! Chciałabym z tego miejsca Wam życzyć aby złe wspomnienia odeszły, a w was zagościła sama radość i żeby końcówka tego roku, te święta, nowy rok przynosily Nam już tylko uśmiech! Spokojnych Świąt wśród ukochanych osób Wam życzę
Nie byłabym bym sobą nie dodając choć na koniec postu, że ja mężowi zrobiłam dzisiaj chyba najlepszy prezent i.... Straciłam głosMalgonia, Lunaris, Cabrera, frezyjciada lubią tę wiadomość