X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
Odpowiedz

Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!

Oceń ten wątek:
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje Dinusie życzę wam na te święta przedrostka Ex w nazwie, życzę ostatnich świąt w Duo a kolejnych w trio lub więcej. Życzę poza tym żeby poszło w cycki a nie poopsko (swoją drogą podzielę się chętnie moimi zderzakami bo konkurują z tymi od dostawczaka) i wielkiego worka prezentów takich jakich pragniecie. Szczęśliwych świąt! <3

Malgonia, Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dinusie zaciążenia kurde Nam życzę :), szybkiego i szczęśliwego. Buziaki kochane ❤️

Malgonia, Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie! Wszystkiego najlepszego z okazji tych Świat Bożego Narodzenia dla Was i Waszych rodzin. Niech będą to święta pełne m i los i, radości, uśmiechów, wzajemnego szacunku. I zrozumienia! I pamiętajmy! Najlepsze prezenty ukryte są w sercach :)

Ja od wczoraj wieczora zaliczyłam 3szpitale, a dzisiaj miałam zabieg nacięcia ropnia gruczołu Bartholina. Już nie mogłam normalnie siedzieć ani chodzić... Bolalo niemiłosiernie, a jak lekarka zaczęła mnie badać to myślałam że się pobecze. Przyszłam rano przyjęli mnie na oddział o 9:30 zabieg. Uspili mnie, zrobili co trzeba, podali ketonalu antybiotyk i już wracam do domu. Niestety nie ppdjem na wigilii ale sobie odbije heh :) mam nadzieję że jak przeciwbólowe zejda to nie umrę..

Co do moich bliźniaków, to niestety nic z tego. Lekarka na usg powiedziała że chyba ovi nie zadziałało. Potem powiedziała że może jeden pękł ale nie jest pewna, a to dlatego że był płyn w zatoce. No nic, nowy rok dopiero się zaczyna..

Lunaris lubi tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, Izape aż sobie musiałam wygooglać co to takiego... Współczuję nieplanowanego pobytu w szpitalu. Mam nadzieję że szybko sobie powetujesz brak smakołyków świątecznych.
    A z jednej komórki bliźniaki też powstają także wiesz... Tego ci życzę najmocniej!

Izape_91 lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape- zdrówka !! mam nadzieję,żę szybko dojdziesz do siebie. i zyczę żeby się jednak okazało,że ovi zadziałało! buuziaki

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2018, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo Iza ale dzień :( Wracaj szybko do zdrowia, lajk oczywiście za życzenia.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • by7mistake Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2018, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape, zdrówka!

Ja też dołączam sie do życzeń, a napisze krótko: Spełnienia marzeń :)

starania od IX 2016r.
    endometrioza
    Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2018, 01:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matulu.... Iza wracaj szybko do pełni sił! Biedaku, wypoczywaj

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2018, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, współczuję z całego serca! To paskudztwo boli jak nieszczęście. Też kiedyś miałam tylko jako że jestem panikara to gdy tylko wyczulam guzek pod prysznicem poleciała do lekarza i udało się antybiotykiem powstrzymać dziada. Nie zazdroszczę, że musiałaś przejść zabieg. Dużo zdrówka!

Dziewczyny kochane, a Wam na święta spokoju i miłości! <3

• bazylkove Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza współczuje wizyty w szpitalu i tego bólu. Trzymaj się dzielnie!

U mnie dziś pierwszy dzień cyklu, czyli czerwone święta ;) ale nie ma tego złego, w piątek jedziemy do Bociana i zaczynamy stymulację do crio :) W tym roku udało mi się nie rozkleić przy składaniu życzeń i przy śpiewaniu kolęd.

A jak u Was dziewczyny? Był Mikołaj? ;)

Lunaris lubi tę wiadomość

7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko! <3
    1x HSG, 2x HSC,
    M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny:) już jest dobrze, trochę ciągną szwy, ale normalnie spędzam czas z rodzinką :)

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha u mnie prezenty jeszcze leżą pod choinką bo syn nie zauważył a my codziennie u kogoś. Nie ma czasu ale jutro to już trzeba bo święta się kończą :P

Izape_91 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izka wazne ze jest już lepiej. <3

Ja dzisiaj mam u siebie gości, ogólnie ledwo co żyje dla mnie za szybkie obroty. Ale jak zaraz hukne na męża to cala ulica sie obudzi. Lord oczywiście sobie leży, a ja mam zapier....

A jak u Was mija czas z rodzinką?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje piękne, jestem podczytuje, ale mam zjazd totalny fizyczny i psychiczny-Tymek daje do wiwatu, a ja już nie wiem co robić o gdzie się z nim udać, nie chcę Wam tu smęcić. Dajcie znać jak żyjecie po świętach! Czekam na zdjęciowy spam ;)

• Malgonia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez chcialam bym Ci jakos pomoc, ale jedyne co moge to wyslac cieple mysli.

Ja chora :/ nie poszlam dzis do pracy i leze pod kolderka. Mam nadzieje, ze to chorobsko nie zaszkodzi mojej fasolce, bo przeciez tym razem to musialo sie udac ;)

Milego dnia dinki.

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez, my tu tylko możemy się domyślać, jak wygląda bunt dwulatka, ale mam nadzieję, że szybko się u Was poprawi :)

Ja się melduję z pracy :/

Ps. 9 dni po ovi na facelle bladzioch i plamienie. Czekam, czy ten bladzioch zniknie do Sylwestra ;)

• Malgonia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cabrera co prawda testy po ovi to potrafily tu nie raz namieszac, ale plamienie 9dpo to dobry znak :)
    Planiujesz jeszcze przed sylwestrem sikac?

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cabrera oby ten bladzioch został z Wami na zawsze! Tak bardzo bym chciała żeby w końcu wszystkie z Was miały te bobasy przy sobie... Jest mi dziś bardzo źle, czuje że to coś więcej niż zmęczenie, boje się samej siebie i swoich myśli, muszę chyba kupić jakąś melisę, bądź coś silniejszego uspokajającego... Bo mi pikawa wysiądzie z tych nerwów, żalu, wzruszenia itd

• Cheresta Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez mam nadzieję że to tylko gorszy dzień u Tymka i jutro będzie lepiej ;)
    Iza współczuję przeżyć przed świętami, dużo zdrówka i żeby dziadostwo już nigdy nie wróciło
    My mieliśmy pracowite święta B) owulak był pozytywny w piątek i sobotę, potem niedziela i poniedziałek też wyraźne kreski i już więcej nie robiłam testów tylko na spontana działamy. Co prawda nie robiłam usg więc nie mam pewności czy ten pęcherzyk był, ale jeśli był to musieliśmy trafić w termin. Tylko czy to wystarczy? Zobaczymy, a może na 3 Króli będę powtarzać 3 razy test z niedowierzania :D
    Aha i jutro wizyta u W, może coś w usg nam podpowie czy owu była czy nie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 11:01

Malgonia, Izape_91, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość

18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta, to rzeczywiście pracowite Święta mieliście ;)

A ja tylko chciałam sprawdzić, czy ovi jeszcze się utrzymuje. Może siknę jutro czy pojutrze (żeby sprawdzić, czy mogę się napić lapmki szampana z czystym sumieniem).

Frez, pamiętaj, że jakby co, to my tu jesteśmy...także pisz śmiało jeśli masz potrzebę...

‹‹ 660 661 662 663 664 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ