Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane moje Dinusie życzę wam na te święta przedrostka Ex w nazwie, życzę ostatnich świąt w Duo a kolejnych w trio lub więcej. Życzę poza tym żeby poszło w cycki a nie poopsko (swoją drogą podzielę się chętnie moimi zderzakami bo konkurują z tymi od dostawczaka) i wielkiego worka prezentów takich jakich pragniecie. Szczęśliwych świąt!
Malgonia, Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dinusie zaciążenia kurde Nam życzę , szybkiego i szczęśliwego. Buziaki kochane ❤️
Malgonia, Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Moje drogie! Wszystkiego najlepszego z okazji tych Świat Bożego Narodzenia dla Was i Waszych rodzin. Niech będą to święta pełne m i los i, radości, uśmiechów, wzajemnego szacunku. I zrozumienia! I pamiętajmy! Najlepsze prezenty ukryte są w sercach
Ja od wczoraj wieczora zaliczyłam 3szpitale, a dzisiaj miałam zabieg nacięcia ropnia gruczołu Bartholina. Już nie mogłam normalnie siedzieć ani chodzić... Bolalo niemiłosiernie, a jak lekarka zaczęła mnie badać to myślałam że się pobecze. Przyszłam rano przyjęli mnie na oddział o 9:30 zabieg. Uspili mnie, zrobili co trzeba, podali ketonalu antybiotyk i już wracam do domu. Niestety nie ppdjem na wigilii ale sobie odbije heh mam nadzieję że jak przeciwbólowe zejda to nie umrę..
Co do moich bliźniaków, to niestety nic z tego. Lekarka na usg powiedziała że chyba ovi nie zadziałało. Potem powiedziała że może jeden pękł ale nie jest pewna, a to dlatego że był płyn w zatoce. No nic, nowy rok dopiero się zaczyna..Lunaris lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Matko, Izape aż sobie musiałam wygooglać co to takiego... Współczuję nieplanowanego pobytu w szpitalu. Mam nadzieję że szybko sobie powetujesz brak smakołyków świątecznych.
A z jednej komórki bliźniaki też powstają także wiesz... Tego ci życzę najmocniej!Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O mamo Iza ale dzień Wracaj szybko do zdrowia, lajk oczywiście za życzenia.
-
nick nieaktualny
-
Iza, współczuję z całego serca! To paskudztwo boli jak nieszczęście. Też kiedyś miałam tylko jako że jestem panikara to gdy tylko wyczulam guzek pod prysznicem poleciała do lekarza i udało się antybiotykiem powstrzymać dziada. Nie zazdroszczę, że musiałaś przejść zabieg. Dużo zdrówka!
Dziewczyny kochane, a Wam na święta spokoju i miłości! -
Iza współczuje wizyty w szpitalu i tego bólu. Trzymaj się dzielnie!
U mnie dziś pierwszy dzień cyklu, czyli czerwone święta ale nie ma tego złego, w piątek jedziemy do Bociana i zaczynamy stymulację do crio W tym roku udało mi się nie rozkleić przy składaniu życzeń i przy śpiewaniu kolęd.
A jak u Was dziewczyny? Był Mikołaj?Lunaris lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Dziękuję dziewczyny:) już jest dobrze, trochę ciągną szwy, ale normalnie spędzam czas z rodzinkąStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Haha u mnie prezenty jeszcze leżą pod choinką bo syn nie zauważył a my codziennie u kogoś. Nie ma czasu ale jutro to już trzeba bo święta się kończą
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzka wazne ze jest już lepiej.
Ja dzisiaj mam u siebie gości, ogólnie ledwo co żyje dla mnie za szybkie obroty. Ale jak zaraz hukne na męża to cala ulica sie obudzi. Lord oczywiście sobie leży, a ja mam zapier....
A jak u Was mija czas z rodzinką? -
nick nieaktualny
-
Frez chcialam bym Ci jakos pomoc, ale jedyne co moge to wyslac cieple mysli.
Ja chora nie poszlam dzis do pracy i leze pod kolderka. Mam nadzieje, ze to chorobsko nie zaszkodzi mojej fasolce, bo przeciez tym razem to musialo sie udac
Milego dnia dinki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCabrera oby ten bladzioch został z Wami na zawsze! Tak bardzo bym chciała żeby w końcu wszystkie z Was miały te bobasy przy sobie... Jest mi dziś bardzo źle, czuje że to coś więcej niż zmęczenie, boje się samej siebie i swoich myśli, muszę chyba kupić jakąś melisę, bądź coś silniejszego uspokajającego... Bo mi pikawa wysiądzie z tych nerwów, żalu, wzruszenia itd
-
Frez mam nadzieję że to tylko gorszy dzień u Tymka i jutro będzie lepiej
Iza współczuję przeżyć przed świętami, dużo zdrówka i żeby dziadostwo już nigdy nie wróciło
My mieliśmy pracowite święta owulak był pozytywny w piątek i sobotę, potem niedziela i poniedziałek też wyraźne kreski i już więcej nie robiłam testów tylko na spontana działamy. Co prawda nie robiłam usg więc nie mam pewności czy ten pęcherzyk był, ale jeśli był to musieliśmy trafić w termin. Tylko czy to wystarczy? Zobaczymy, a może na 3 Króli będę powtarzać 3 razy test z niedowierzania
Aha i jutro wizyta u W, może coś w usg nam podpowie czy owu była czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 11:01
Malgonia, Izape_91, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCheresta, to rzeczywiście pracowite Święta mieliście
A ja tylko chciałam sprawdzić, czy ovi jeszcze się utrzymuje. Może siknę jutro czy pojutrze (żeby sprawdzić, czy mogę się napić lapmki szampana z czystym sumieniem).
Frez, pamiętaj, że jakby co, to my tu jesteśmy...także pisz śmiało jeśli masz potrzebę...