Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris, współczuję Ci tych przepraw ze Stasiem, chociaż mam nadzieje ze teraz wyplacze juz swój przydział a w przyszlosci bedzie grzeczniutki:) tak przy okazji, na takiego przystojniaka to juz wypada mówić Stanislaw jakie on ma dojrzale spojrzenie! Nie mogę się napatrzeć.
Ja nieśmiało napisze ze u mnie po jednym pęcherzyku w obu jajnikach z tym, ze jeden juz ma nacieki z endomendy. Drugi póki co, ładny i na niego musze chuchać i dmuchać. Na razie mają 14 mm wiec we wtorek mam się zgłosić na monitoring i jesli będzie ok, dostane ovi i gonapeptyl.
Dobrej nocki:)
A, Bazylek, kciuki zaciśnięte!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 00:23
Cabrera, Lunaris, Malgonia, Kaczorka lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualnyBazylku kciuki!!!
Iza po raz milionowy- MARNUJESZ SIĘ W TYM BANKU!!!
By7 za Ciebie też kciuki
Reset jak tam sytuacja u Ciebie?
Lunaris mnóstwo cierpliwości ślę do Ciebie- choć samej mi czasem już brak(tak tak histerii Tysiowych ciąg dalszy). Ale przetrwasz to! Siła jest kobietą
Anaa miło Cię widzieć, myślałam ostatnio o Tobie! Całus piękności :*
Malgonia wpadnij do mnie powąchać stópki Florka, ciotkę już zna, to może nawet byłby gotów spróbować nie zjeść Twojej ręki ostatnio wszystko pożera- zębów na razie nie widzę...
Przepraszam, że mnie mało, ale ja nadal mocno w sajgonie- chłopcy chorzy, ja walczę z zatokami i migreną, mam wrażenie, że jestem non stop chora kurde blaszka. Chyba czas wziąć się za siebie... Tylko kiedy? Btw pojawił mi się śluz płodny, ale owulaki negatywne. Po ciąży z Tymkiem było sucho jak na pustyni, póki nie zaczęłam pić inofemu w hurtowych ilościach, ciekawe o co w tym wszystkim chodzi....
Na odpuszczenie win specjalnie dla Was mix Florianka pt."Pożre cie pożre, jak tylko zmieszczę cie do paszczy"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 09:14
Izape_91, Lunaris, Yoselyn82, Anaaa90, Malgonia, Cabrera, Bunia86, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Bazylku! Kciukam! Też słyszałam że jest większa skuteczność crio bo Twój organizm jest lepiej przygotowany a nie wymęczony po stymulacji i punkcji a mrożaczki dadzą radę
U mnie chujnia z grzybnią z przeproszeniem mam dwie torbiele krwotoczne w prawym jajniku. pozostałości po krwotocznym ciałku żółtym. o owu nie słyszałam żeby miała być w najbliższym czasie. więc iui nie ma w tym cyklu i najprawdopodobniej w następnym też nie. trzeci miesiąc w plecy jeszxcze nie ogarnęłam co dalej. Najpewniej podejdziemy do marcowej (sic!) iui w międzyczasie zaczniemy ogarniać temat ivf...
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Ahoj!
Stasio przewrzeszczał większą część nocy i poranka ale nie narzekam. Czyż nie o to chodziło? tyle lat starań żeby teraz móc tego słuchać (ze świadomością że to się z czasem skończy). Mój Fistaszek nie jest w stanie mnie wyprowadzić z równowagi
BY7M to chuchamy i dmuchamy na to jajo i cykl zakończony na porodówce!
FLORCIO
Udanego weekendu wszystkim!by7mistake lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja dopiero wychililam głowę z łóżka :*
Frez cudny Florek
Dostałam wszystkie wyniki już amh 4.8Malgonia, Bocianiątko, Cabrera, Bunia86, Lunaris, Jeżowa, by7mistake, Yoselyn82, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Anaa, zazdraszczam tego AMH !
Frez, jak dla mnie to Florek może mnie połknąć w całości, cudowne są te Wasze Maluchy !
Bocianiątko - nawet nie wiem co powiedzieć. Domyślam się, jak bardzo deprymująca może być sytuacja (takie trochę odwlekanie w czasie, kiedy chcielibyście już iść do przodu). Jestem jednak pewna, że Wasz magiczny Dr W. szybko ogarnie temat i wyprowadzi Cię na prostą!Anaaa90, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anaa super wyniki a AMH to w ogle extra!
Iza świetna ta kiecka, raz jeszcze gratuluję talentu. Mam nadzieję, że niebawem będę mogła złożyć u Ciebie zamówienie na jakieś dzieciowe śiczności
Lunaris, Frez - cudne dzieciaczki do zakochania A i należy się Wam porządna dawka odoczynku Frez zdrowiej!
By7 no to chyba wszystkie dmuchamy i chuchamy, niech rośnie
Boćku może marne poceszenie, ale powiem że jak u nas były miesiące bez starań, to jakoś tak lepiej było, szybko mijały te miesiące bo nie liczyłam w kółko dni, godzin testów, nie doszukiwałam się objawów itd. Wykorzystaj ten czas dla siebie
Anaaa90, Lunaris, Izape_91, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Melduje się z dwoma kropkami na pokładzie jeden już wychodził z otoczki, to chyba nic strasznego prawda?
Jeejku aż się popłakałam jak na monitorze widziałam dwa małe punkciki i że to nasze dzieci
Proszę trzymajcie za nas kciuki!Siwulec, Anaaa90, Lunaris, Bunia86, Jeżowa, Meśka, Cabrera, Bocianiątko, Achia, Kaczorka, Malgonia, summer86, Luna1993, by7mistake, Yoselyn82, nowa na dzielni, Aga9090, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Bazylku wszystkie kciuki razy dwa!
-
bazylkove wrote:Melduje się z dwoma kropkami na pokładzie jeden już wychodził z otoczki, to chyba nic strasznego prawda?
Jeejku aż się popłakałam jak na monitorze widziałam dwa małe punkciki i że to nasze dzieci
Proszę trzymajcie za nas kciuki!
Nie puszczam kciuków!!! :*
Będziesz na zwolnieniu? Jak się czujesz?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Cześć Dinusie ja wiem, że tak rzadko tu piszę i trochę tak znikąd nagle teraz, ale wiernie Wam kibicuję.
Bazylku trzymam kciuki! To na pewno był wspaniały widok. Oby te malutkie kropeczki się rozgościły u Ciebie na dobre
Bunia jeszcze nie pisałam - dobrze Cię widzieć ponownie! Trzymam kciuki oczywiście za Ciebie także :*
Boćku przykro mi, że u Ciebie ciąg dalszy problemów - ale jeśli skończy się na ivf, to na pewno będziesz mogła powiedzieć, że wcześniej zrobiłaś absolutnie wszystko. Bardzo podziwiam Ciebie (i nie tylko Ciebie oczywiście) za upór, wytrwałość i siłę - tę psychiczną.
By7 niech rosną pęcherzyki spokojnie, pękają kiedy trzeba i potem się ślicznie zagnieżdżają i rosną i rosną i rosną!
Frez Florek jest przecudowny! Dzielnie walczy z tą wielką kostką
Nam powoli wątek ex testerek robi się bardzo zmamusiowiały, więc niezmiennie czekamy na dopływ świeżej krwi. Ściskam Was wszystkie bardzo mocno!
Ach i jeszcze ( bo zawsze zapomnę o czymś) - Iza uwielbiam Twoje cuda! Tak sobie myślę, że jak Agatka będzie starsza to bym zamówiła u Ciebie jakieś pasujące spódniczki dla mnie i dla niej, o ile rzecz jasna miałabyś czas i ochotę uszyć coś takiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 13:14
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Mogę pracować zdalnie z domu i szef się zgodził nie chciałam brać zwolnienia, bo i tak będę pod telefonem. Dziękuje za wszystkie kciuki i modlitwy za nas. Transfer robił inny doktor, ale to nic bo tez już się znamy mam taki sam zestaw leków, progesteron z dziś 21,1 ng/ml i zastrzyków nie muszę brać
Boćku przykro mi że taki przestój u Was, wiem jak taka niemoc potrafi dopiec. Wierze że już niedługo wrócicie do walki, marzec już za chwilkę7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Boćku a mnie uciekł Twój post jak pisałam swój.
Przykro że znowu musicie czekać Podpisuję się pod Bunią- zróbcie w tym czasie coś dla siebie. Może jakiś feriowy wypad?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 13:20
-
nick nieaktualny
-
Bazylku masz moje kciuki A i Rysiek swoje na bank dokłada!
bazylkove lubi tę wiadomość