Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki! ♥️ Figura taka sobie, wszystko mi idzie w dupe i uda dlatego ostatnio chodzę tylko w sukienkach spódnicach, bo wyglądam wtedy lepiej :p
Bunia cudowny tescior! Krecha jak Marzenie!!!Bunia86 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIzulek zdolniacho! Kiecka dobra i do kp przepraszam, ale to teraz moje zboczenie
I przepraszam, że mnie mniej, ale mam sajgon= ja chora, mąż chory, wczoraj wzięło Tymka, do tego mam elektryka na budowie i co chwila coś chce konsultować. A jeszcze próbuje ściągać mleko dla niespełna miesięcznego dzieciaczka-syn emka siostry, którego niby kp, ale dokarmia butelką, więc chcę im ciut pomóc. No trochę jestem w mega niedoczasie. Ale czytam na bieżąco! -
Iza, jak zawsze z klasą
Frez, Ty to masz dobre serce! Lov ju!
Bunia, wiesz że kciuki, modły, dobre myśli itd, nie?
Słyszałam w radiu, że jutro ma być 2 razy zimniej niż dzisiaj. Nie mogę się już doczekać, co z tego wyniknie. Dziś jest 0 stopni...Bunia86, lamka lubią tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Kochane Dinusie
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, zniknęłam jakiś czas temu z forum, trochę czasu mi zajęło dojście do siebie. Od jakiegoś czasu Was podczutuje i zaciskam kciuki!
Chciałam Wam życzyć na ten Nowy Rok samych cudowności i wspaniałości i żebyśmy wszystkie doczekały sie naszych małych cudów :*
Przepraszam, że tak wpadam Wam na wątek, ale jak zobaczyłam, że jesteś to musiałam napisać - nawet nie wiesz jak często myślałam co u Ciebie, zniknęłaś tak nagle po świętach w 2017, czekałam na jakieś pozytywne wieści. Pozdrawiam Cię serdecznie i trzymam mocno kciuki !
Oczywiście tak samo jak za wszystkie nasze Dinusie! Niech to będzie dla Was wspaniały rokbazylkove, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane
Ostatnio nie byłam konsekwentna i nie odwiedziałam forum tak jak obiecałam za co Was przepraszam ;(
Teraz już mam luzik w pracy, eMek wyjechał więc mam nadzieję, że będzie mnie tutaj więcej;*
Życzę Wam miłego dnia
-
Bazylkove - dla Ciebie avatarek, trzymam z cichacza kciuki!
Przeglądam dziewuszki jak tam sobie radzicie ale musze przyznać że ostatnio mało, muszę trochę podczytać. Nie mogę ogarnąć tego 2019 póki co
Mały raport co u mnie: bez większych zmian póki co, temat invitro w toku ale powolu bo jednak trochę jakiś tam formalności i badań nas przeciąga. Em czeka na genetyczne, ja jestem bo HSG. Jajowody mam według doktora idealne ;P. Tyle dobrego. Swoją drogą to Sono HSG bardzo lekkie badanie, po czytaniu internetów nastawiłąm się na jakiś mega ból a tu chwila i co najwyżej dyskomfortbazylkove, Izape_91, Bunia86, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Anaa przykro, ze emka znów nie ma, al miło, ze masz dla nas więcej czasu
Nowa awatarek cudowny nie zapomnij podczas przygotowań zadbać o plasterki i dla siebienowa na dzielni, Anaaa90 lubią tę wiadomość
-
Małgonia tym razem opracowaliśmy jakiś plan spotkań także ja się wybieram do niego w lutym a potem on przyjedzie. No zobaczymy może się uda i będzie lżej chociaż pod tym kątem
Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane dawno mnie nie było, ale wpadam, żeby Was pozdrowić i przy okazji pogratulować Buni (ja również często myślałam o Tobie i cieszę się z Twoich dwóch kresek, trzymam mocno kciuki i zapraszam na ex-testerki) i powitać Nową na dzielni, o Tobie też ciepło myślałam i nadal kciukam.
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Anaaa !!
Nowa trzymam mocno kciuki, żeby te formalności udało sie szybko ogarnąć No i super, że tak "lekko" poszło SonoHSG!
Miłego dnia!!*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
StaraczkaNika wrote:Iza, jak zawsze z klasą
Bunia, wiesz że kciuki, modły, dobre myśli itd, nie?
Tak tak, wiem :*
Lena
Lamka na ex-testerki na pewno się wproszę, ale to za jakiś czas jeszcze
Zbieram się właśnie na betę. Trzęsę gaciami!
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Lamka wpadaj do nas częściej!
Bunia kciuki zaciśnięte
Ja od kilku dni okupuje jamę i zakopuje się coraz głębiej. Parę dni temu dowiedziałam się ze siostra Emka jest w ciąży. Jakoś to przełknęłam, pomimo tego że ta wiadomość byla przed nami skrzętnie ukrywana (wtf?!)
Wczoraj druga siostra Emka robila test bo " cos się jej okres spóźnia" . Tak że tego, chyba rozumiecie jaka jestem wbita w ziemie....starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Bunia moooocne kciuki
By7 nie daj się. Wiem, ze Ci przykro, ale czy lepiej byś się czuła, gdyby one też miały takie problemy? Pewnie nie. Może ciężko się cieszyć z takich wieści, ale musisz wierzyć, ze niedługo wszyscy będą się cieszyć z nowin od was. -
Malgo, dzieki, przywróciłaś mnie do pionu oczywiście w jakis sposób ciesze sie z ich szczęścia, bardziej mnie wkurza to ze u nich ciążę są typu mowisz-masz, z wyliczeniami ze w tych miesiącach bedzie to najbardziej opłacalne, ze względu na umowę/dodatki/porę roku itp. a pokory nie mają w sobie za groszstarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
beta 2600!
dziękuję za wszystkie kciuki i modlitwy :*
Malgonia, lamka, Yoselyn82, bazylkove, Cabrera, Aga9090, Anaaa90, StaraczkaNika, frezyjciada, nowa na dzielni, Achia, Bocianiątko, Luna1993, Lusesita, Kargo31, Lunaris, Kaczorka, Izape_91, KateHawke lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia ale wspaniale
miałam dobre przeczucia, ale jednak zobaczyć wynik to co innego baaaaardzo się cieszę i teraz wyczekujemy do wizyty serduszkowej. Patrząc na betę to już niedługoBunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBunia , po cichutku trzymałam kciuki i bardzo cieszę się, że wszystko idzie w dobrą stronę !
By7 - Malgonia dobrze prawi, mimo że kłuje, to każda ciąża jest czymś wyjątkowym (mówię to, która spędziłam dziś pół dnia w poczekalni w 5 kobietkami w ciąży i tylko na ktg na zmianę chodziły )
Nowa - plasterki mnie urzekły, trzymam kciuki za szybkie formalności i równei szybki pozytywny finał
A my pozbieraliśmy się po ostatniej IUI, w tym cyklu podziałamy naturalnie, chyba podejdziemy do jeszcze jednej IUI w lutym ze stymulacją (znajomy lekarz ma się jeszcze tylko pokątnie dowiedzieć się od lekarza, który robił tą ostatnią laparo, jak to tam rzeczywiście w moim brzuchu wyglądało (ps. opłacało się trochę pocierpieć, ponoć przypadek uszkodzenia pęcherza jest znany w tym szpitalu i tym samym teraz łatwiej się czegoś dowiedzieć ), no ale coraz bliżej jesteśmy decyzji o IVF (to musi być decyzja eM., bo ja już swoją podjęłam).
Także mamy coś na kształt planu, zobaczymy jak wyjdzie jego realizacja
Malgonia, Anaaa90, nowa na dzielni, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bunia super
By7 doskonale Cię rozumiem. Mam nadzieję, że tak jak pisze Małgonia dla nas też niedługo zaświeci słońce :*
Ja jutro robię hormony i amh i aż mnie skręca że strachu jaki będzie wynik
Bunia86 lubi tę wiadomość