Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Frez,jestes! Juz sie zaczęłam martwic czy wszystko u was ok. Jak tam Twoje chłopaki?
Iza, normalne że się boisz, ale pomyśl ze może warto pokonać ten strach?
Co do mnie, lekarz skomentował jak zwykle. Ze żal mu mnie ze sie tak męczę i żyję płonną nadzieją i ze on mnie nie może zmusić do in vitro.
Póki co dostałam znowu tabletki żeby zatrzymać tą torbiel a w kolejnym cyklu stymulacja, tym razem od 2 do 8 dc, nie wiem w czym ma to pomóc.
Bazylek, kiedy wynik?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 08:53
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja wczoraj robiłam tort urodzinowy dla 5-cio łatki (wymyśliła sobie piec pięter, każde w innym kolorze, o pięciu smakach i z pięcioma bałwankami!
Tak wiec przedstawiam rodzinkę bałwanków (zgadnijcie, który ulepiony jest przez pięciolatkę ??)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9bc1bb7fbcc2.jpgBunia86, Lunaris, blue00, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
by7mistake wrote:Dopiero wróciłam do domu. Jest tak jak myślałam, nie pękło
a jest jeszcze szansa że pęknie? Ile ma mm? U mnie była sytuacja teraz, że w 15 dc miałam już 22,5 mm pęherzyk, lekarz mówił że będzię pękał zaraz a poszłam na podgląd 18 w nocy koło 23 i się okazało że dopiero wtedy pękał. Będziesz jeszcze sprawdzać?
Edit doczytałam drugą wiadomoścWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 09:33
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bazylek
Iza też panikowałam przed laparo, myślę że każda się trochę boi i nie ma w tym nic diwnego. Jednak jest to ingerencja w nasz organiznm. A w jakim byłam w szoku jak poszłam do domu na drugi dzień w sumie bez żadnego praktycznie zbadania
Frez dziękuję że pytasz czuję się jak bym codziennie miała kaca Mdli mnie cały dzień, raz mniej raz więcej, jestem senna i mam taka ogólną niemoc. totalny brak energii. No ale liczę, że potrwa to jeszcze chwilę i wstąpią we mnie jakieś mega siły
Jeżeli to @ się zbliża, to życzę, żeby była ultra łągodna
Cabrera super bałwanki będzie piękny tort
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
ahoj!
Ja też jestem- bardziej okiem niż postem. Ręce ciągle zajęte bejbisem.
BAZYLEK trzymam kciuki, chucham, dmucham!
BY7M przykro mi że nie pękło Nie wiem czydobrze pamiętam- u Was Emek był nie bardzo przekonany do IVF?
CABRERA ale mi narobiłaś smaka na ten tort! wysoka poprzeczka powiem Ci- 5 pięter w różnych smakach... pomysłowa 5 latka
BUNIA jeszcze chwilka i będzie lepiej skusisz się na suwaczek?
Miłego weekendu Wam życzę, będę podglądać z ukrycia zapewne, mam mega zaległości w domu!
-
Lunaris wrote:ahoj!
Ja też jestem- bardziej okiem niż postem. Ręce ciągle zajęte bejbisem.
BAZYLEK trzymam kciuki, chucham, dmucham!
BY7M przykro mi że nie pękło Nie wiem czydobrze pamiętam- u Was Emek był nie bardzo przekonany do IVF?
CABRERA ale mi narobiłaś smaka na ten tort! wysoka poprzeczka powiem Ci- 5 pięter w różnych smakach... pomysłowa 5 latka
BUNIA jeszcze chwilka i będzie lepiej skusisz się na suwaczek?
Miłego weekendu Wam życzę, będę podglądać z ukrycia zapewne, mam mega zaległości w domu!
Podłączam się z wypowiedzią pod Lunaris Szczególnie dzisiaj czekam bazylku na dobre wieści
Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Bazylku dziś całym swoim serduszkiem jestem z Tobą. Juz mi lzy leca na mysl o dobrych wiadomosciach.
By7 - chcialabym Ci cos madrego poeiedziec, ale nie wiem co. Nue bede Cie na in vitro namawiac, ale na to, zebys to przemyslala jeszcze raz.
Iza nigdy nie mialam takiego zabiegu wiec nie wiem jak to jest, ale strach jest chyba naturalny. Pamietaj jednak, ze bol trwa krotko a byc moze to jest wlasnie to co moze dac Wam szczescie.
Frez sciskam Ciebie i chlopakow.
Lunaris mam nadzieje ze jak juz nadrobisz zaleglosci to i na chwile odpoczynku znajdziesz czas.
Bunia odpiczywaj i ciesz sie ciaza. Juz niedlugo drugi trymestr
A u mnie wczoraj pozytywny owulak a w nocy juz mnie bol obudzil owulacyjny i to taki, ze myslalam ze zejde. Mam nadzieje, ze chlopaki z czwartku byly w dobrej kondycji, bo dzisiejsze juz chyba nie zdaza (maz jakos sie zebrac w sobie do dzialania nie moze), ale.. czuje jeszcze prawy jajnik. Ciekawe czego sie w poniedzialek na wizycie dowiem, ale cgce pogadac z ta doktorka czy by mi monitoringu w nastepnym cyklu nie zrobila, bo owulaki mi sie nie sprawdzaja. Dostaje owulacji w ciagu kilku godzin, a my niestety musimy planowac z wiekszym wyprzedzeniem. -
Nowa fajnie że jesteś.
Małgonia ale dobrze przewidziałaś że ta owulacja w weekend- pisałyśmy o niedzieli. Niech mążyk weźmie prysznic i do roboty! szkoda zmarnować taką ładną owulkę- mozna sobie potem w łóżku do wieczora poleżeć
Ciastek w domu to na pewno odpocznę trochę choćby od noszenia dziecka non stop. Zaraz się ogarnę i chcę trochę wyjść do ludzi, na dwór. zabieram Frania zebyśmy mogli spędzić trochę czasu tylko we dwoje. A Ciastek bedzie miał czas na tacierzyństwoIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Chciałam powiedzieć że jestem dziś myślami i kciukami z Tobą Bazylku czekam na ładne cyferki :*
Bunia, za Twoją prawidłowo rozwijającą się ciąże też ciągle zaciskam kciuki :* jeszcze chwilka i stres będzie ciut mniejszy
Małgonia - za Was nieustannie oczywiście ściskam i również uważam że musisz wykorzystać jeszcze szybko eMka ( w końcu dziś pełnia i jeden brzuszek na ex-testerkach się zwalnia)
By7 - strasznie mi przykro że nie pękło... ściskam Cię mocno i wierzę że w końcu pęknie i niedługo będziemy ściskać kciuki za Twoją betę :* :* :*
Iza - nie znam tego zabiegu, ale wiem że my kobiety jesteśmy niesamowicie silne i przetrwasz to dzielnie :* :* :*
Cabrera - bałwany zajebiste, tort pewnie będzie najsmaczniejszy że ja Cię nie znałam jak sama kończyłam 5 latbazylkove, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Emek bzyknięty. Powiem Wam, ze ciezko bylo bo jajniki tak mnie bolaly ze musialam zeby zaciskac.
A teraz leze, zachodze w ciaze i podziwiam balwany
Z dobrych wiesci zadzwonil wujek, ze w poniedzialek zaczyna remont w mieszkaniu babci. Jest szansa, ze mieszkanie w koncu na moje in vitro zacznie zarabiac
Dziekuje za wzystkie kciuki.Yoselyn82, Bunia86, Cabrera, Lunaris, golonat lubią tę wiadomość
-
Małgonia cudnie!
Lunaris już od jakiegoś czasu myślę nad suwaczkiem Ale nie mogę się zdecydowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 12:20
Malgonia, Lunaris lubią tę wiadomość
Beta 174 mIU/ml !!!!!
Bunia86, Kaczorka, Meśka, Fozzie Bear, reset, Bocianiątko, Izape_91, Yoselyn82, Cabrera, Achia, Jeżowa, Malgonia, Morusek, Siwulec, Luna1993, Bajkaaa, KateHawke, Kotowa, blue00, Anaaa90, frezyjciada, Lunaris, JuicyB, Aga9090, KateKum, by7mistake, nowa na dzielni, golonat, Cheresta, ibishka lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Bazylkuuuuu!!!! Cudownie Tak się cieszę co chwila odświeżałam Dbaj o siebie
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26