Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Bazylkove kciuki za fasolki :* mam nadzieję że to implantacja!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny, już się trochę uspokoiłam. Wkładka czysta póki co, oby to byl fałszywy alarm.
Cabrera beta w sobotęIzape_91, -Mamunia- lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Ja wstałam łóżka i od razu trochę lepiej się poczułam, chyba to lezenie non stop mi nie służy... Bazylek myśl pozytywnie:) ja wierzę że tym razem się uda, z całego serca Ci tego życzę ♥️
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza dobrze, ze u Ciebie lepiej. Kurcze niby nie lubie mrozow, ale taka pogoda spdzyja toznym chorobskom. Oby to byl chwilowy spadek formy.
Bazylku nie puszczam kciukow. -
Bazylku to moze być implantacja trzymam kciuki!
Bunia gratuluję serduszkaBunia86 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dzień dobry w ten wyczekiwany piąteczek
Trochę brakuje mi w tym cyklu starań ale mam nadzieję że nadrobie w przyszłym
By7 jak seksy?
Bazylku trzymam kciuki za jutrzejszą betę;*;*
Małgonia jak u Ciebie?
Miłego dnia -
Anaaa snilas mi sie dzis jyz tak zexszczegolami nie pamietam o co chodzilo, ale mialam Wss na linii a Ty przyjechalas do mnie do domu takie cuda
No ja wyseksilam meza i juz mysle nad jutrem. Owulak z rana negatywny wiec nie powinno mnie nic zaskoczyc. Najbardziej to by mi ta owulacja w niedziele pasowala, ale zobaczymy
Milego dnia Dinki.Anaaa90 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Zaraz zaczynamy weekend! ufff czekałam bardzo!
Bazylku kciuki za betę.
Małgonia życzę niedzielnej owulki ja też mam już ochotę dobrać się do Ciastka ale jakoś strach mnie obleciał
Iza jak zdrówko?
Bunia wspaniałe wiadomości! Wpadaj na ex testerki jak będziesz mieć za dużo czasu
Bunia86, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Iza, Bazylek jak tam dzisiaj?
Ana, dzięki, seksy udane:P szkoda tylko ze owulak w dalszym ciagu mega pozytywny wiec jestem przekonana ze znowu dziad nie pękł.
Wiecie co? Wczoraj wyszukałam w dokumentacji ze ostatnią owulacje miałam w sierpniu... Świetnie, nawet nie zdawałam sobie z tego sprawyAnaaa90 lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Malgonia wrote:Meśka miło Cię widzieć
jak sytuacja na froncie?
Miło, że pytasz ale ja wywiesiłam bialą flagę i się poddałam jest mi teraz psychicznie dobrze, od Nowego Roku wzielam sie za siebie i chcę zrzucić zaległe kg które nabylam podczas starań.
Jestem tu i podczytuje bo jakoś ciężko mi odejść. Kibicuje Wam po cichutku i mocno trzymam kciuki za każdą z Was :*19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
By7 nigdy nie ocenia się owulacji po testach owulacyjnych. gdyby się dało to by lekarze na monitoringach nie zarabiali.
A swoją droga to jest jakaś inna opcja poza ovitrell żeby pękł pęcherzyk?
Meśka czyli pokój? no to też dobrze
-
Cabrera ja miałam nie raz owulaki pozytwne przez 1,5 tygodnia nawet, ae pierwszy pozytywny zazwyczaj potwierdzał zbliżającą się tego samego dnia lub następnego owulacje. A dlaczegopotem wychodziy pozytywe to nie mam pojęcia, dodam że miałam tak tylko na facelle albo na domowym laboratorium, na allegrowych zawsze max 2 dni pozytywny. Najważniejsze że podziałaliście No i będzie dobra wymówka żeby wcześnie sikać na testy
By7 idziesz dziś na monit? o której zaciskać kciuki?
Iza jak się czujesz? Mam nadzieję ze sie polepszyło
Bazylku jak sytuacja? Ja wierzę że to implantaca była
Cabrera lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
cabrera, najważniejsze to mieć plan
Cabrera lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26