Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNowa cudownie !!!
Normalnie się wzruszyłam !!!!!
Ps. Beta to formalność, na pewno dwu lub trzycyfrowa:)
Pps. Jakby co, to dawaj znać, bo jeszcze trochę dupka mam (gdybys pilnie potrzebowała)
Pps. To co, widzimy się na porodówce ???nowa na dzielni, Siwulec, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Ale tu się pięknie dzieje
Nowa_na_dzielni aż się wzruszyłam!nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Cabrera wrote:Nowa cudownie !!!
Normalnie się wzruszyłam !!!!!
Ps. Beta to formalność, na pewno dwu lub trzycyfrowa:)
Pps. Jakby co, to dawaj znać, bo jeszcze trochę dupka mam (gdybys pilnie potrzebowała)
Pps. To co, widzimy się na porodówce ???
Oki, dam jutro znać!
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Emek giga ostrożny, aż karykaturalnie chce udawać ze nic się nie stało i chce żebyśmy się zabrali za sprzatanie boi się, ze sie okaże ze jednak nie i będę przezywać. No i oczywiście krecha dla niego blada . Ale widać ze jest mega szczęśliwy, tylko boi się zapeszyć
Anna Stesia lubi tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
emki są cudne
Dla nich powinni jakies inne testy wymysluc, takie wielkue gdzie kreski by byly conajmniej 5mm zeby je zauwazyli
Ale niech zachowa spokoj, a my tu vedziemy szalecnowa na dzielni, Lunaris lubią tę wiadomość
-
To chyba nie widział prawdziwego bladziocha hehe
Ja w razie czego tez mam w zapasie dupka, luteiny i neoparin gdyby było trzeba prześle ekspresemnowa na dzielni lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Nowa- cudownie!
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Rany Julek! Ale czad! Nowa, gratki! ale szalejecie Dziewczyny w tym styczniu, aż żal, że już ten miesiąc się kończy. Chyba coś w tym jest, że dla każdej z nas kiedyś zaświeci słońce! Jeszcze raz Dziewczyny: Bazylkove, Cabrera i Nowa: GRATULACJE:)
nowa na dzielni, Cabrera, bazylkove lubią tę wiadomość
-
Aż się ciśnie na klawiaturę mistrz Kochanowsku - Serce roście patrząc na te czasy!
Cabrera i Bazylek - gratuluję piękbych przyrostów. Chyba pora odetchnąć i zacząć świetować?
Nowa na dzielni - przepiękny ten test!Bardzo się cieszę! No i kciuki oczywiście zaciśnięte
Cudownie się nam ten 2019 zapowiada!nowa na dzielni, Cabrera, bazylkove lubią tę wiadomość
-
Nowa, no takie wieści to ja rozumiem
Styczeń taki łaskawy, więc sikajcie Dziewczyny jutro na potęgę!!! Jutro ostatni-ostatnia szansa... w tym miesiącu oczywiście
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
by7mistake wrote:Jejku co tu się dzieje!! Nowa!! Gratuluje! ahhh aż żal że sie nie załapię na to zielone tsunami
Zaczynam wierzyć, ze każdej z nas sie uda! Nawet Jakkolwiek to srnskonczy to i tak ta krecha to dla mnie mega sukces
nowa na dzielni wrote:Zaczynam wierzyć, ze każdej z nas sie uda! Nawet Jakkolwiek to srnskonczy to i tak ta krecha to dla mnie mega sukces
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny