Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa krew upuszczona na betę i proga??Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dziewczyny gratuluję Wam serdecznie ! Po cichu licze, że może moje wiruski trochę Wam pomogły ? Mam nadzieję, że do końca roku ten wątek będzie niepotrzebny a Wy wszystkie przejdziecie na ex-testerki ! W razie gdyby moje wiruski miały w tym swój udział to zostawiam ponownie:
!@#$%^&*^%$#@!#$%^&*^%$#@!@#$%^&%$#@!
Trzymam kciuki za wizyty !nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Emi biorę
zapakowałam do worka i wyciągnę za te kilkanaście dni. Jakby któraś jeszcze chciała sie dorzucić to się nie krępujcie.emi2016 lubi tę wiadomość
-
Małgonia obiecuje dorzucić po wizycie całą masę wirusów
Malgonia lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Małgonia, reset, jak tylko będę miała czym to Was będzie zarażać że hooho! Damy radę z tymi ciążami. Ja mam wielką nadzieję że moja się faktycznie potwierdzi. Krew upuszczona, czekam na bete i proga ale dosyć późno byłam i duże kolejki więc spodziewam się najwcześniej o 14:00 (babka mówiła, że nawet po 19:00 mogą być)
reset, emi2016, Bunia86 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Kurde, nie wiem, zakładając, że najpóźniej w historii miałam owu w 12 dc to mogę być gdzieś ok 15 dpo
Cabrera lubi tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny już się czuje zawirusowana. Ja myślę, ze ten cykl się powiedzie Nie to ze się jakoś specjalnie nakręcam, bo już chyba troszkę mi ten etap minął, ale mam nadzieję, ze dzięki temu monitoringowi jak nie będę musiała ciągle się zastanawiać czy ta owu to już czy jeszcze nie itp to jest szansa, że uda się troszkę spokoju załapać. a tak to tylko się martwiłam czy test owulacyjny pokazał co miał pokazać, a ten ból jajnika to rośnie pęcherzyk, pęka pęcherzyk, a może już dawno go nie ma..
emi2016 lubi tę wiadomość
-
Fuck, beta 136,25 czyli spoko bo nie mam pojęcia który dpo tak naprawdę jestem ale prog tylko 11, chyba musze coś wziąć, co?
Cabrera, bazylkove, Bunia86, Izape_91, Aga9090, Kaczorka, Anaaa90, Achia, frezyjciada, KateHawke, Yoselyn82, Rucola, Ania1003, emi2016, blue00, JuicyB, KateKum, Lunaris, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Nowa beta super! Proga bym brała. Nie pamiętam skąd jesteś Ale ja w Krakowie mam dużo I służę pomocą mogę wysłać też
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Cabrera, laski, utrzyma mi tą ciążę taki prog czy to jest masakra? Mogę też do brata lekarza polecieć po receptę ale nie chciałam jeszcze mówić, coś w ciemno brać?2019 początek - strata, 10 tc
Nowa pięknie
Jak masz możliwość to załatw sobie lutkę, a jak nie to ja mam w zapasie mogę podesłać7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Nowa na pewno nie zaszkodzi. Prog nie jest szałowy, ale nie jest też jakoś spektakularnie niski. Jak pytałam lekarza po poronieniu przy jakim progu mogę nie brać luteiny to powiedział, ze od 10 mogę być spokojna. Tak więc weż, ale nie panikuj. skoro nie ma krwawienia, to znaczy, ze nie jest za niski, a hcg jeszcze go podstymuluje.
No i gratuluję bety -
Nowa beta piękna ♥️♥️♥️ proga bierz bo to nie zaszkodzi a może pomocStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Cabrera wrote:Edit. na pewno wzięłabym proga.
Ja Cię mogę poratować dosłownie kilkoma dupkami (bo dla siebie receptę będę miała dopiero we wtorek). W domu policzę ile mam dokładnie tabsów i wieczorem mogę Ci podrzucić
A ile się tego bierze i jak? Jak od Ciebie wezmę to Cię nie ograbię? Jeszcze zobaczę czy nie udałoby mi się na szybko umówić do gina2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualny