Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, udało mi się zapisać na 17.00, jakby coś się nie udało to będę do Was pisać
Bunia86, Cabrera, Rucola lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Super to dziś w takim razie kolejna wizytująca
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:A ile się tego bierze i jak? Jak od Ciebie wezmę to Cię nie ograbię? Jeszcze zobaczę czy nie udałoby mi się na szybko umówić do gina
Kochana, po pierwsze spokojnie, prog szałowy nie jest,ale dramatu też nie ma! Możliwe, że wraz z betą będzie Ci wzrastał jego naturalny poziom i za kilka dni będziesz miała już wyższy poziom.
Prawda jest taka, że ja bym dla swojego spokoju wzięła duphaston (ja biorę aktualnie 2 x 1 tabletkę, a swój prog mam ok 24).
Progesteronem na pewno sobie nie zaszkodzisz, a może pomóc
Daj znać po wizycie, jakby co, to na spokojnie mogę Ci odstąpić kilka tabletek, a później będziemy dalej kołowały recepty
Ps. ja musiałam Szwagrowi i Szwagierce powiedzieć o pozytywnej becie 9 dpo, żeby przepisali mi heparynę, więc też było śmiesznie -
Tu już się kilka miesięcy tyle nie działo co przez ostatnie kilka tygodni
Zerknęłam aż z ciekawości na ex testerki to jest kilkumiesięczna wyrwa w kalendarzu
-
nick nieaktualny
-
Jednak mi odwołali tą 17:00 ;P dalej kombinuję, brat mówi że mi wypisze jakby co2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Jednak mi odwołali tą 17:00 ;P dalej kombinuję, brat mówi że mi wypisze jakby co
Kochana, to jak brat może wypisać, to ja bym dziś wizytę odpuściła Poszłabym w przyszłym tygodniu na spokojnie (no i pewnie powtórzyła betę - ja powtarzam w sobotę, robisz ze mną ???)
Recepta na Duphaston (dawkowanie 2 x 1, lub miałam kiedyś też 3 x 1) -
Nowa, beta piękna tylko nie fajnie ze Ci wizytę odwołali. ja bym brała progesteron na cito. na pewno nie zaszkodzi a te plamienia mogą być własnie przez proga, tzn przez jego niedobór. Dawaj znać na bieżaco co i jak!!!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Cabrera a nie robisz jutro bety, zeby zobaczyc przyrost po 48h?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Cabrera a nie robisz jutro bety, zeby zobaczyc przyrost po 48h?
Staram się wytrzymać jak najdłużej, bo oczekiwanie na wynik mocno mnie stresuje...
Chce zrobić w sobotę i później w poniedziałek
Bazylku, jak tam??
Bunia??
Yos, ty tez chyba wizytujesz dziś ??
-
No właśnie czekam w gabinecie. Jestem pierwsza Ale doktora jeszcze nie ma. Zresztą i tak najpierw czekam na wieści od Bazylka
Cabrera ja też tak się denerwowałam jak robiłam bete także bardzo Cię rozumiem. Cieszę się że już nie muszę tego powtarzać. W życiu mnie tak nic nie stresowalo
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bazylku i Nowa - poprawiacie mi humor w tym trudnym, szczepieniowym dniu
Bunia, teraz kolej na Twoje dobre wieścinowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
U nas wszystko ok, jest 1,3 mm zarodek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fe3198641bd.jpg
Buniu jak u Ciebie?Cabrera, Yoselyn82, Bunia86, Kaczorka, Malgonia, Luna1993, Bajkaaa, Patrycja20, Kargo31, Izape_91, blue00, frezyjciada, JuicyB, Cheresta, mi88, by7mistake, nowa na dzielni, Anaaa90, Meśka, Bocianiątko, Lunaris, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Piękny Dzidziuś
Niestety ja dalej czekam ale przynajmniej wyjątkowo bez mdłości
nick nieaktualny
-
Bazylkove :* :* wspaniale !
bazylkove lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙