Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja i jak te testy? Ciemnieja?2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
18 dpt - 5718 -
Nadzieja pokaż testa Podziwam Cię, że jeszcze nie poleciałas na betę, ja bym chciała wiedzieć, chyba bym nie wytrzymała
Nowa jak tam z dupkiem? Załatwiłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 11:02
Izape_91 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Piękne te wasze bety, dzidziusie i testy
U mnie 10dpo, ostatnia luteina we wtorek i dalej nic. Nawet seksy były na wywołanie @
2 bobo testy dziś kupione i jak się odważe to jutro sprawdzam. Chociaż pierwszy raz mam tak że nie chce tego robić sama, wolę z eMkiem, a on będzie dopiero w niedzielęMalgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja, pokaż testa i kobieto leć na betę, bo ta niepewność Cię wykończy
Pytałaś jak się czuję: a więc cały czas jakby to wszystko nie było realne...jakby się działo obok mnie
No i łapie mnie już stres przed jutrzejszą betą i bardzo chciałabym już być po wizycie (chociaż usłyszeć, że jest coś w macicy).
Bo trochę schizuję, kłuje mnie cały czas lewa strona (mam tam pozostałość płynu, giga zrosta lub coś jeszcze innego po komplikacjach po poprzedniej laparoskopii)...więc to takie moje obawy
Nowa załatwiłaś tego proga?? -
Malgonia wrote:Reset a Ty powtarzasz testa?
Tak, ale biel bielą pogania. Śmiałam się, że ja naprawdę nie mam chodów u Góry, bo ani ciąży ani nawet nart - Kasprowy mi zamknęli przez halny!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nadzieja.. no coś tam się tłucze jeszcze, ale chyba jakby miało ściemnieć to już by ściemniało
Reseciku no jeszcze daj sobie ze dwa dni. A luty to też fajny miesiąc żeby zajść. Teraz jak już będziesz mieć owulację to się w końcu uda.
-
Cabrera wrote:Nadzieja, pokaż testa i kobieto leć na betę, bo ta niepewność Cię wykończy
Pytałaś jak się czuję: a więc cały czas jakby to wszystko nie było realne...jakby się działo obok mnie
No i łapie mnie już stres przed jutrzejszą betą i bardzo chciałabym już być po wizycie (chociaż usłyszeć, że jest coś w macicy).
Bo trochę schizuję, kłuje mnie cały czas lewa strona (mam tam pozostałość płynu, giga zrosta lub coś jeszcze innego po komplikacjach po poprzedniej laparoskopii)...więc to takie moje obawy
Nowa załatwiłaś tego proga??nadzieja 73
Babcia na całe życie -
Malgonia wrote:Nadzieja.. no coś tam się tłucze jeszcze, ale chyba jakby miało ściemnieć to już by ściemniało
Reseciku no jeszcze daj sobie ze dwa dni. A luty to też fajny miesiąc żeby zajść. Teraz jak już będziesz mieć owulację to się w końcu uda.nadzieja 73
Babcia na całe życie -
nick nieaktualny
-
Nowa dopiero teraz weszłam i zobaczyłam. Gratuluję!!! Dziewczyny się rozpędzacie widzę, byle tak dalej
nowa na dzielni, Bajkaaa lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Ja o już nie mogę się tych kolejnych serduszek doczekać niby te koniczynki też są fajne, ale umówmy się.. serduszko to serduszko.
Siwulcowy Borysek jest już na tym świecie. Sama słodycz.
Czasem jak patrze na takie maluszki to się zastanawiam, czy ja będę dobra mama dla takiego szkraba, bo już tak bardzo go pragnę, ze mu chwili spokoju nie damnowa na dzielni lubi tę wiadomość