X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
Odpowiedz

Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!

Oceń ten wątek:
  • nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różnica taka, ze w środku czułam bardziej takie drapanie niż skurcze i miałam codziennie identyczną temp - 36,9

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • by7mistake Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta kurcze, przykro mi ... Chociaż mam nadzieję ze jeszcze nie wszystko przesądzone

Ja dzis tez melduje sie w 1dc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 07:46

starania od IX 2016r.
    endometrioza
    Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa dobrze prawi! Polać jej! Soczku ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta, dla pewności jeszcze kciuków nie puszczam :)

By7 :(

• Black lady Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2019, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta By 7 jestem z Wami ❤
    Zaraz się ogarnę i lecę na betę.Nadzieji nie mam na pozytywny wynik ,ale przynajmniej będę spokojna .Po południu dam znać co i jak ;)

nadzieja 73
    Babcia na całe życie
  • by7mistake Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja sie ciesze z @:) i tak wiedzialam ze nici z tego cyklu, wiec odliczałam dni i o ile poprzedni cykl mialam 17 dniowy, tak teraz mnie przetrzymalo do 33. Teraz tylko pozostaje modlić sie o owulacje.

Nadzieja, kciuki!

Malgonia, Bunia86 lubią tę wiadomość

starania od IX 2016r.
    endometrioza
    Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja kiwdy wyniki?

Cheresta a u Ciebie jak sytuacja?

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia śliczny masz suwaczek :)

By7 oddałabym Ci swoją owulkę gdyby to miało Ci jakoś pomóc. Tak czy inaczej musimy sie załapać na tą falę :P

Bunia86, by7mistake lubią tę wiadomość

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie. Dziewczyny! Uwaga lecą wirusy!!! ^%$#@!#^*(*^%##%&%#!#%&**%$@ :)

Kciukam za owocne owulki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 14:54

Cabrera, Malgonia, by7mistake, Kaczorka, Kargo31 lubią tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia, cudowny suwaczek <3

Bunia86 lubi tę wiadomość

• bazylkove Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś pierwszy raz odcięło energię w pracy, musiałam się położyć :/ Coś od mnie mdliło, ale miałam nadzieję że zaraz przejdzie.

Coś czuję, że długo nie popracuję :/

Cheresta jak sytuacja?

7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko! <3
    1x HSG, 2x HSC,
    M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    By7, w takim razie, trzymam kciuki za owulkę i żeby w końcu te pęcherzyki ładnie pękały :)

Malgonia, u Ciebie kciuki za wyniki (powtarzałaś AMH?)

Nadzieja , mam nadzieję, ze beta wzrosła, ale jeśli nadal jest na niskim poziomie, ale jest pozytywna, to bardzo Cię proszę nie lekceważ sytuacji i idź do lekarza!!

Malgonia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylkove właśnie chciałam Cie wywołać :) Kiedy teraz wizytujesz ??

Ps. ja też dziś urywam się wcześniej z pracy, coś mnie rozkłada :/ (+mdłości też już lekkie są, z czego ja się głupio ciesze ;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 15:02

• Malgonia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cabrera planuję się wybrać w piątek lub sobotę. Przed owulacją nie chce znać wyniku bo mnie będzie stresował :P

Zdrówka nasze ciężaróweczki i dziękuje za wiruski.

Cabrera lubi tę wiadomość

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • bazylkove Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę za tydzień we wtorek 12.02 i chyba poproszę o zwolnienie chociaż na jakiś czas aż miną te słabsze dni. Do tego czasu mam nadzieje jakoś wytrzymam. A Ty kiedy wizytujesz?

Lunaris lubi tę wiadomość

7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko! <3
    1x HSG, 2x HSC,
    M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Jeszcze się w życiu napracujecie! Jeśli nie czujecie na silach a macie możliwość wziąć zwolnienie to bierzcie! Teraz tu nie chodzi o Was a o dzieci. Ja zamierzałam pracować jak najdłużej się da, ale czułam się tak tragicznie, że nie było takiej opcji, zresztą moja gin by mi na to nie pozwoliła, bo ja b.czesto mdlałam, a pracę miałam stojącą, z ludźmi, musiałam przechodzić przez aptekę itd. Myślałam, że w domu zwariuję, ale to było dla dobra synka. Dlatego apeluje! Ciąża to nie choroba, bo objawy nie przejdą po wzięciu tabletki. A mdłości często idą w parze z omdleniami, a to już jest niebezpieczna rzecz. Teraz musicie dbać o siebie!

Cabrera, Bunia86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bazylkove wrote:
    Idę za tydzień we wtorek 12.02 i chyba poproszę o zwolnienie chociaż na jakiś czas aż miną te słabsze dni. Do tego czasu mam nadzieje jakoś wytrzymam. A Ty kiedy wizytujesz?

No ja planowa wizytę u swojego Gina mam 14.02., ale mam nadzieję, że uda mi się jutro wcisnąć do zaprzyjaźnionego Gina ;)

Mam nadzieję, że u Ciebie słabsze dni miną szybko <3 Trzymaj się ciepło :)

Wysłany: 4 lutego 2019, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzałam .Nie ma.Pewnie wieczorem.Nie nastawiam się na nic.Po prostu tylko chce wiedzieć. Jeżeli ujemną, poproszę mojego lekarza o zlecenie na markery jajników.Albo na wypłatę sama zrobię.Drogie to nie jest.

nadzieja 73
    Babcia na całe życie

Wysłany: 4 lutego 2019, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki moje beta ujemna. Czyli cp na pewno to nie jest

nadzieja 73
    Babcia na całe życie
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cabrera wrote:
    Bazylkove właśnie chciałam Cie wywołać :) Kiedy teraz wizytujesz ??

Ps. ja też dziś urywam się wcześniej z pracy, coś mnie rozkłada :/ (+mdłości też już lekkie są, z czego ja się głupio ciesze ;))

też się cieszyłam z mdłości :D Potem już trochę mniej :P Gemeralnie mdłości mam non stop, nawet w nocy wstaje wymiotować, ale wiem że jak przejdą w końcu kiedyś (mam nadzieję) to będę panikować. Na 100% ;)

ojxeej28a64grrny.png

‹‹ 715 716 717 718 719 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ