Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Frez bardzo dobrze mówisz ja na początku miałam wyrzuty sumienia, że tak nagle ide na L4, że ktoś za mnie musi pracować. Ale wiem sama, że po tylu stratach muszę zrobić wszystko żeby się udało. No i tak własnie cały styczeń leżałam, dziś pierwszy raz wyszłam na spacer myślałam że do domu nie wrócę tak się zdyszałam haha
Nadzieja kurcze dziwne te Twoje testy, to bobki? Koniecznie idź do
No i dbajcie o siebie
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Frez bardzo dobrze mówisz ja na początku miałam wyrzuty sumienia, że tak nagle ide na L4, że ktoś za mnie musi pracować. Ale wiem sama, że po tylu stratach muszę zrobić wszystko żeby się udało. No i tak własnie cały styczeń leżałam, dziś pierwszy raz wyszłam na spacer myślałam że do domu nie wrócę tak się zdyszałam haha
Nadzieja kurcze dziwne te Twoje testy, to bobki? Koniecznie idź do
No i dbajcie o siebienadzieja 73
Babcia na całe życie -
U mnie @ na całego. I to dosłownie, bo co chwilę musiałam latać do łazienki się przewinąć. Jeszcze nigdy w jeden dzień nie zużyłam pół paczki podpasek. I co dziwne brzuch tylko lekko pobolewa tak że obeszło się bez Ibupromu
Nadzieja przykro mi że beta negatywna przytulam
14.02 pierwszy podgląd do IUI -
Przykro mi dziewczyny
Cheresta grunt że jest plan! I trzymam za niego mocno kciuki!
Nadzieja a Ty co planujesz? -
Cześć dziewczyny mnie zmuitlo z powierzchni ziemskiej w nocy. Na urodzinach chrzesniaka okazało się że mały miał biegunkę...oczywiście nam powiedzieli dopiero jak przyjechaliśmy... Tak to bym podziękowała Jeszcze mlody musiał podwójnie zdmuchnac świeczkę na torcie i całego go opluc jak to dziecko. Dużo nie trzeba było. Nasza cała 5 ja rodzice i siostra chorzy dzisiaj ale mnie najgorzej zlapalo. Biegunka wymioty gorączka... Mój mąż mnie musi kochać bo armagedon był przedni. Jego troche męczył żołądek i gorączka ale daje rade. Szacun dla babek które mają w ciąży mdłości i wymioty... Ja stwierdziłam że się nie nadaje. Wymiotowanie to była moja trauma z dzieciństwa i ostatbio robiłam to z 18 lat temu. Tak tak można... Nigdy więcej..cheresta przykro mi że się tym razem nie udało. Ale zielona fala cały czas trwa!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Izka współczuje, kurczę nie lubię kiedy ludzie ukrywają, ze są zaraźliwe chorzy , zdrowiej!
Cheresta, nadzieja - szkoda, co się odwlecze to nie uciecze . Wierze w to, ze zielona fala będzie ciągnąć dalej.2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Black lady wrote:Dalej do przodu,nie poddaję się
-
Iza zdrowiej szybciutko :*
Hope jak tam Twój Rysiu ? nie masz jakiejś fotki dla nas ?
Cheresta nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło mam nadzieję, że ta @ wyjdzie Ci na super, extra dobre bo będzie ostatnią w najbliższym czasie2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
18 dpt - 5718 -
Rysiek ok jakoś teraz nie dostaje już fajnych fotek. Takie kawałki Rycha ostatnio siusiora tylko dostałam, udo, mózg i przekrój przez brzuch nic pasjonujacego, raczej takie foty jakie ginowi potrzebne do pomiarów
Kingulla, Cabrera lubią tę wiadomość
-
To dobrze, niech rośnie duży i silny bo siorka pewnie na niego czeka i całe forum :*2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
18 dpt - 5718 -
Kingulla wrote:To dobrze, niech rośnie duży i silny bo siorka pewnie na niego czeka i całe forum :*
-
_Hope_ wrote:Czeka! Doczekać się nie może Ale co jakiś czas jej opowiadam że będzie jej zabawki zabieral i ryczal bo ona ma trochę zbyt idealne wyobrażenie o posiadaniu rodzeństwa
Ale jesteś podła . Cały urok posiadania rodzeństwa to wkurzanie się na nie
Ja dzisiaj jak byście zechciały poproszę o małe kciuki bo powtarzam betę i pierwszy raz się kurde boję. Szczególnie za tego proga bym prosiła bo ten dziad mnie martwi lekkoCabrera, Malgonia, Bunia86, Kaczorka, by7mistake lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
tłumaczę sobie, że skoro prog się odpalił to już chyba organizm wie, co robi i go sobie ustawi odpowiednio. Nie sądzę, że jestem dobrą kandydatką na pozamaciczną bo mam tam w środku ładne, czyste rurki, jedynie mam nadzieję że pęcherzyk zdrowy! Czekamy swoją drogą jeszcze na Kariotypy eMka. te całe AZFy wyszły spoko
Cabrera lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny