Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki laski! Bardzo Mam nadzieję, że będzie dobrze. Jutro mam wizytę, zobaczymy co powie. Póki co urządziłam sobie samowolkę i biorę dupka dzisiaj 3x1, co tam . Widzę, że tak biorą. Dalej lekarz zdecyduje. Mam nadzieję, że tam w środku wszystko spoko, jutro będzie już ponad 2000 prawdopodobnie więc coś może będzie widać2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa beta jak marzenie tak jak dziewczyny piszą dupek nie wychodzi w krwi, także proga masz na pewno dużo wyższego. O której jutro wizyta?
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Nowa beta jak marzenie tak jak dziewczyny piszą dupek nie wychodzi w krwi, także proga masz na pewno dużo wyższego. O której jutro wizyta?
11.00
Bunia86 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:11.00
kciuki mocnenowa na dzielni lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nowa!!! Gratuluję, takie wiadomości mogę czytać codziennie a prog skacze w ciągu doby więc spokojnie to dopiero początek zmartwień.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Cześć dziewczyny, u mnie już dzisiaj lepiej w miarę, myślę o powrocie do pracy jutro, dzisiaj jeszcze chyba odwiedzę lekarza.
Nowa kciuki ogromne za wizytę :*
Pochwalę się Wam pierwszym ometkowanym uszytkiem : )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/054964c52a1d.jpg
A tutaj coś ku pokrzepieniu serc - filmik z bardzo dobra myślą przewodnią. Niby głupia pierdoła, coś oczywistego, ale mi pozwala trochę inaczej patrzeć na ten czas oczekiwania. Może któraś z Was też trochę zmieni swoje spojrzenie na długotrwałe starania. Faktycznie kiedy ja dreczylam się myślami o tym co będzie w kolejnym cyklu, czy za rok będę w ciąży to siebie sama zadreczlam, dolowalam, faktycznie tu może być jakiś sposób żeby jednak nie wybiega tak daleko naprzód. I tak nie przyspieszymy czasu. Ja nawet nie chce go przyspieszać... Chcialabym się nauczyć cieszyć wszystkim jak kiedyś. Perspektywa jednego dnia wydaje się być jakaś taka mniej dobijajaca. Poza tym lubię jego filmy i pogadanki. Czasem się nie zgodzę z tym co mówi ale i tak w tym całym jutubie to tylko on do mnie przemawia. Wrzucam Wam linka
https://youtu.be/7el7KkhKoskBunia86, frezyjciada, blue00, Cabrera, Kargo31, nowa na dzielni, bazylkove, by7mistake, Yoselyn82, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!!
Nowa beta piekna!!! a w kontekście proga dziewczyny wszystko juz powiedziały. Trzymam mocno kciuki za wizytę!!! czekamy!!!nowa na dzielni lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Zagryzam palce przed wizytą ej ale wygooglalam coś, co mnie pocieszyło. Progesteron potrafi bardzo spaść po jedzeniu to są właśnie te największe bujnięcia, a ja jeszcze aninrazu nie badałam na czczo. Głupio ale jakoś zupełnie zapomniałam ze lepiej na czczo, skupiłam się na tym żeby w potencjalnej ciąży głodna nie chodzić. Tego się czepie na pokrzepienie, zobaczymy co powie gin
Izape tez jakiś czas temu złapałam trochę takir podejście, ze to jest czas dla nas, ze wszystko po cośCabrera lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cabrera, spokojnie! Na pewno wszystko będzie dobrze, chociaż rozumiem Twój strach.
Iza, uszytek cudo ❤ na filmik skuszę się po pracy
Nowa, kciukiCabrera, Izape_91 lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Cabrera jeśli nasze kciuki mogą cokolwiek pomóc to na pewno będzie dobrze. Z reszta przejrzyj listę ex testerek i zobacz ilu dziewczynom się udaje. To niepłodność jest stanem nienaturalnym a nie ciąża. Organizm da sobie radę i zadba o nią. wierzę w to mocno.
Cabrera lubi tę wiadomość
-
Uff, jest ok nie widać jeszcze zarodka ale mówi ze to totalnie normalne bo jest wcześnie, progesteronem kazał się nie przejmować i nie sprawdzać (chociaż dał luteinę żebym się pewniej czuła), mam się pojawić za 2 tygodnie . Pęcherzyk okrągły, w dobrym miejscau, dobre warunki, mówi ze powinno być ok
Lecę do roboty! Uff, a jutro kciuki za ścięgie Cabrera, tam już może więcej zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 12:03
blue00, Cabrera, Anaaa90, Luna1993, Aga9090, Kargo31, by7mistake, bazylkove, Kaczorka, Yoselyn82, Cheresta, Meśka, Bunia86, frezyjciada, Achia, Bajkaaa, Fozzie Bear, Rucola, Kotowa, Morusek, Bocianiątko, Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Cabrera beta na pewno będzie wysoka
Nowa jak po wizycie?
Iza cudeńko! Jakaś stronę internetową planujesz ? ACabrera lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Nowa
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Nowa jaki piękny pęcherzyk. no cudeńko taki zgrabny, ze tam na pewno dzidziusiowi będzie dobrze
Czyli za dwa tygodnie jeden z najbardziej wzruszających momentów Twojego życia.. to prawie jużnowa na dzielni lubi tę wiadomość