Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
by7mistake wrote:Nowa, super! Az mam gęsią skórkę, bo pomyślałam ze dla Ciebie musi to być najpiękniejszy obraz świata
Btw, czy ze mną jest coś nie tak, ze widzę na tym zdjęciu twarz osoby z otwartą buzią i głowę dziecka? chyba musze zmienić dilera
Hahaha, dopiero zobaczyłam2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa - jaki okrąglutki! Super!
Cabrera - coś myślę że jutro wstawisz nam tu pierwszą focię Twojego dziecka
Dziewczyny, zgodnie ze staraczjowym przysłowiem "idzie luty, szykuj na bety" czekam na jakieś dalsze pozytywne teściory i zaciskam kciuki!Cabrera, Malgonia, by7mistake, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nowa na dzielni wrote:Hahaha, dopiero zobaczyłam
Czyli nie jest jeszcze ze mną tak źle
Ja coś dzisiaj mam kiepski dzień, juz nawet zgodnie z forumowa tradycją postanowiłam zmienić avatar, bo juz nie wiem co mi może pomócWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 19:40
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Jak na złość zaczął mi się dzisiaj plodny śluz (?) w 10 dc. Matko ja przecież chyba nie dotrwam do przynajmniej 5 marca na luteine :o muszę chyba jutro skorzystać, tego że jestem a zwolnieniu i udać się do lekarza gina po cytologie i żeby mi luteine wypisał ojj dużo luteiny.
Po ile sztuk są pakowane te 100 luteiny dowcipne??Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Jak na złość zaczął mi się dzisiaj plodny śluz (?) w 10 dc. Matko ja przecież chyba nie dotrwam do przynajmniej 5 marca na luteine :o muszę chyba jutro skorzystać, tego że jestem a zwolnieniu i udać się do lekarza gina po cytologie i żeby mi luteine wypisał ojj dużo luteiny.
Po ile sztuk są pakowane te 100 luteiny dowcipne??
Po 30, właśnie mam pod ręka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 20:35
Izape_91 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Iza po 60 też są
Czasem was podczytuje dziewczyny ale jakoś mam wrażenie że nie powinnam się tu udzielać... Jakoś tak mimo że na pierwszej stronie jestem i dziękuję to jakoś tak jakbym nie mogła...
Ale strasznie cieszę się z nowych ciąż
I trzymam kciuki by każda doczekała się swojego szczęścia i ja mocno w to wierzę że tak będzieIzape_91, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzape- jakbyś chciała to oprócz tego co dostaniesz mogę Ci wysłać extra30tabl luteiny, bo mi zostały. A szkoda, żeby się przeterminowały.
Dziewczyny- ja też Was podczytuje, bardzo się cieszę z zielonej fali i trzymam kciuki, żeby reszta z Was na nią wskoczyły i popłynęły na ex testerki ! -
nick nieaktualny
-
Hej Kochane!
Nowa cudny kropuś niech rosnie na potęgę!
Cabrera beta jak ta lala! niebawem zbaczymy i Twojego kropka
Iza nie załapałam się na metkowego uszytka jak masz ochotę to możesz mi na priva puścić , i linka do strony też!
U nas szpital w domu- starszak gorączkuje do 39 a młody dokazuje i się ślini, na rączkach każe się nosić non stop a mnie coś strzeliło w szyi i nie mogę głowy odkręcić i reki prawej podnieść do góry będzie musiał się Pan Stasio zadowolić nosidłem.
Miłego dnia wszystkim! -
Dzien dobry;)
Mikego dnia dla wszytkich ;*
Ja dzisiaj zaczynam brac lamette 2 x 1 tabl. I zanstanwiam sie czy dorzucic jeszcze donga i larginine? Nie chce przegiac a monitoring odpada ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anaa przy Clo bym Ci pewnie tego donga doradzała, bo to zawsze na endo pomaga, ale tak to może nie ma też co przesadzać. Szkoda żebyś dostała owu przed wyjazdem Jak do tej pory reagowałaś na lamette?
Lunaris zdrówka :*
Cabrera wiem, ze byś już chciała mieć to za sobą, ale pomyśl, ze dzięki temu będziesz miała mniej czekania o te kilka godzin do kolejnego usg -
Malgonia to pierwszy cykl z lametta i mam nadzieje ze owu przed 12 dc nie bedzie wczesniej mialam clo kilka cykli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 13:06