Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cabrera cudowne wiadomości
Wiatjcie w piatek. Jeszcze kilka godzin i weekend ;*
Kargo ogromne kciuki za badania i dobre wyniki :*
Jeszcze 8 dni i jedziemy :*;*Cabrera, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
Cabrera gratuluje udanej wizyty i czekamy na serduszko a suwaczek super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 10:27
Cabrera lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
To i ja wpadnd sie pochwalic w prawym jajniku pecherzyk prawie 21 mm, endometrium 8-10 mm w weekend mam zrobic dzidziusia
Cabrera, Bajkaaa, Rucola, nowa na dzielni, Luna1993, Kaczorka, frezyjciada, by7mistake, Achia, Lusesita, Yoselyn82, blue00, Bunia86, bazylkove, Anna Stesia, Jeżowa, Morusek, Kargo31, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje. Jestem mega podjarana co prawda dosc szybko ta owulka (dzis 9dc) i nawet specjalnie sluzu nie mam, ale bede sie zelem wspomagac jesli do wieczora sie nie pojawi (w sumie zawsze mialam sluz jyz ze 4 dni przed). Ale usg nie klamie. A moze jeszcze z lewego cos urosnie.. w poniedzialek ide na kolejny podglad.
-
Malgonia wrote:Dziekuje. Jestem mega podjarana co prawda dosc szybko ta owulka (dzis 9dc) i nawet specjalnie sluzu nie mam, ale bede sie zelem wspomagac jesli do wieczora sie nie pojawi (w sumie zawsze mialam sluz jyz ze 4 dni przed). Ale usg nie klamie. A moze jeszcze z lewego cos urosnie.. w poniedzialek ide na kolejny podglad.
A może to taka ściema z tym śluzem była i najpierw miałaś owu a później jej objawy? I dlatego się nie udawało? -
Hm.. też o tym pomyślałam, ale zazwyczaj robię jeszcze testy i mierze temperaturę. poza tym może ten mój maż nie jest jakoś super chętny, ale tak co te kilka dni jednak się seksimy. Tak czy inaczej cieszę się, ze już nie ma tam torbieli, ze wszystko wygląda tak jak powinno, pęcherzyków antralnych mam całkiem sporo, wyniki emka sie poprawiły... nic tylko zachodzić
Cabrera, Bunia86, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Małgonia próbuj opóźnionej świecy Jak poczujesz po kilku minutach, że się upłynniło to dupa do góry! U nas naszym powolnym pelmniorom pomogło
Malgonia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Małgonia próbuj opóźnionej świecy Jak poczujesz po kilku minutach, że się upłynniło to dupa do góry! U nas naszym powolnym pelmniorom pomogło
No pewnie będę robić. świecy nie dam rady (mój kręgosłup może był dał rade ale na czymś twardszym jak materac), ale mam nadzieję ze samo leżenie z nogami w górze opartymi o ścianę też się nada. Ostatnie miesiące próbowałam leżenia na brzuchu, ale to podobno dobre przy tyłozgięciu a ja mam przodozgięcie. no i koniecznie seks od przodu. Już mam cały plan Mam nadzieję, ze mąż trochę wyposzczony. Pierwszy raz pojawiła mi się krew w śluzie i mam stresa czy już w ogóle nie jest po wszystkim -
Cabrera cudownie!
Malgo uhuhuuuu zapowiada sie gorący weekend
Co do zgięcia macicy jeden gin określił mi przodo- , a inny tyłozgięcie. Tak że ten...Cabrera, Kargo31 lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Malgonia super wieść. Kciuki za weekendowe seksy. Ja w koncu umowilam sie na monitorig 11dc dzien przed wyjazden wiec tez licze na weekedowe seksy i pasazera w drodze pierwotnej:* musi sie nam udac..mocno za to kciukam:*:*
Cabrera, nowa na dzielni, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka właśnie taki jest plan myślę, że mąż powinien dać radę. mam nadzieje tylko, ze przez te półtora dnia się plemniczki zrekonstruują
By7 mi też kiedyś mówili o tyłozgięciu Ale ostatnio są konsekwentni. podobno nawet dosyć mocno jest wygięta bo to już mi mówił lekarz w czasie biopsji jak tą rurkę wkładał... Tak czy inaczej jak by nie była wygięta to ma za zadanie przechwycić dziś kilka milionów chłopaków i nie wypuścić przez najbliższe dni
Już nie pamiętam kiedy mnie owulacja tak cieszyłaKaczorka, Achia, Anaaa90, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Cabrera, super wieści To na nastepnej wizycie pewno będzie już serduszko
Małgonia! Szalonego pełnego ekscesów weekendu zacny pęcherzyk a krew w śluzie to może być i początek owulki jak i podrażnienie jakieś. Nie rozmyślaj o tym tylko ciesz się seksami
Anaaa, nie wiemm czy nie pisałaś, czy mi umknęło gdzieś, ale dokąd się wyboeracie?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26