Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Anaa no tak, już pamiętam
Mam budyń z mózgu
Anaaa90 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frez ja cały czas nie mogę w to uwierzyć. W ogóle w to że ten Cud cały czas trwa
wizytę mam dopiero 28 lutego, chyba dobrego czasu osiwieje
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia nie siwiej.. jeszcze bedziesz miala powody jak zabaluje Twoj maluch na imprezie za dlugo albo oznajmi Ci, ze jedzie na misje do Afryki
Maz zgwalcony a ja pijana.. a mezus na bezalkoholowym jedzie. A niech mu bedzie. Teraz leze z tylkiem do gory i mam nadzieje, ze chlopaki nie zbladzaAchia, Izape_91, Cabrera, blue00, nowa na dzielni, Kaczorka, Bunia86, by7mistake, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dzirwczyny nie wierze.
Moje AMH to 1.65!!!Yoselyn82, frezyjciada, Cabrera, blue00, Bunia86, Kaczorka, Izape_91, nowa na dzielni, Lunaris, Jeżowa, Rucola, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Małgonia, nie umiem tego wytłumaczyć, ale bardzo się tym cieszę
Troche poczytalam, ze podobno spora czesc aktualnego amh jest wytwarzana przez pecherzyki, ktore pojawia sie w 3 najblizszych cyklach. Jesli sie je dokoksuje to amh sie podnosi. Mysle, ze duze dawki q10 i witD, oraz calej masy innnych supli (mozesz czuc die matka tego sukcesu), poprawily ogolnie stan organizmu i aktywowaly jajniki do lepszej pracy.
Tak to ja sobie tlumacze
Nie mi jednej po suplementacji amh sie podnioslo wiec chyba jednak cos w tym jest. Chyba teraz kupie sobie jakis wypasiony ten koenzym
Tak czy inaczej poki co to jest cykl dobrych wiadomosci i oby taki pozostalStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Malgonia super wiadomość !! U Ciebie wyniki poprawione, u emka to samo, to dobrze wróży
trzymam kciuki kochana !
Wrzucam Wam świeżego królika, jeszcze ciepłyi w dodatku z szeleszczącymi uszkami, żeby zainteresować malucha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d89f6c9d15fe.jpg
Kupiłam sobie dzisiaj czarną koszulę do szpitala na laparo z napisem my little black dress"niech będzie trochę wesoło chociaż.
Dziewczyny co zabierałyście na laparoskopie do szpitala? Niby to za miesiąc, ale wolę się powoli przygotowywać do tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 21:46
Kaczorka, Malgonia, pilik, blue00, Lunaris, Cabrera, nowa na dzielni, Anaaa90 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Frez Reset żyje i ma się dobrze, trochę psychicznie odpoczywa od staraniowej gonitwy
pewnie się tu pojawi niebawem.
frezyjciada lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Hej Kobietki!
NAdrabiam w weekend, na tygodniu nie ma szans. Franek dalej chory a Stanisław uznaje tylko pionową pozycję ciała- muskuły już mam jak ze stali
Cabreragratulacje Kropusia
do 14 już niedaleko
Małgonia zazdroszczę sexów (jakoś się nie mogę przełamać jeszcze po porodzie a Ciastek się boi), trzymam kciuki za efekty!
Iza dzięki za linka i mam dla Ciebie kolejne zlecenie na maj jeśli zechcesz. Mam pomysł na zdjęcie na Dzień Matki z chłopakami w takiej samej stylizacji. Potrzebowałabym do tego dresik dla juniora i T-shirt dla starszaka. Co Ty na to?
Ps.Koleżanka urodziła synka i jest zachwycona Twoim liskowym rożkiemCabrera, Malgonia, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sie robi! aktualizacja chłopaków:
[urlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 20:17
Cabrera, Izape_91, blue00, Bunia86, Malgonia, frezyjciada, Yoselyn82, Kaczorka, nowa na dzielni lubią tę wiadomość