Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Anaa no tak, już pamiętam Mam budyń z mózgu
Anaaa90 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frez ja cały czas nie mogę w to uwierzyć. W ogóle w to że ten Cud cały czas trwa wizytę mam dopiero 28 lutego, chyba dobrego czasu osiwieje
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia nie siwiej.. jeszcze bedziesz miala powody jak zabaluje Twoj maluch na imprezie za dlugo albo oznajmi Ci, ze jedzie na misje do Afryki
Maz zgwalcony a ja pijana.. a mezus na bezalkoholowym jedzie. A niech mu bedzie. Teraz leze z tylkiem do gory i mam nadzieje, ze chlopaki nie zbladzaAchia, Izape_91, Cabrera, blue00, nowa na dzielni, Kaczorka, Bunia86, by7mistake, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dzirwczyny nie wierze.
Moje AMH to 1.65!!!Yoselyn82, frezyjciada, Cabrera, blue00, Bunia86, Kaczorka, Izape_91, nowa na dzielni, Lunaris, Jeżowa, Rucola, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Małgonia, nie umiem tego wytłumaczyć, ale bardzo się tym cieszę
Troche poczytalam, ze podobno spora czesc aktualnego amh jest wytwarzana przez pecherzyki, ktore pojawia sie w 3 najblizszych cyklach. Jesli sie je dokoksuje to amh sie podnosi. Mysle, ze duze dawki q10 i witD, oraz calej masy innnych supli (mozesz czuc die matka tego sukcesu), poprawily ogolnie stan organizmu i aktywowaly jajniki do lepszej pracy.
Tak to ja sobie tlumacze
Nie mi jednej po suplementacji amh sie podnioslo wiec chyba jednak cos w tym jest. Chyba teraz kupie sobie jakis wypasiony ten koenzym
Tak czy inaczej poki co to jest cykl dobrych wiadomosci i oby taki pozostalStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Malgonia super wiadomość !! U Ciebie wyniki poprawione, u emka to samo, to dobrze wróży trzymam kciuki kochana !
Wrzucam Wam świeżego królika, jeszcze ciepły i w dodatku z szeleszczącymi uszkami, żeby zainteresować malucha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d89f6c9d15fe.jpg
Kupiłam sobie dzisiaj czarną koszulę do szpitala na laparo z napisem my little black dress" niech będzie trochę wesoło chociaż.
Dziewczyny co zabierałyście na laparoskopie do szpitala? Niby to za miesiąc, ale wolę się powoli przygotowywać do tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 21:46
Kaczorka, Malgonia, pilik, blue00, Lunaris, Cabrera, nowa na dzielni, Anaaa90 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Frez Reset żyje i ma się dobrze, trochę psychicznie odpoczywa od staraniowej gonitwy pewnie się tu pojawi niebawem.
frezyjciada lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Hej Kobietki!
NAdrabiam w weekend, na tygodniu nie ma szans. Franek dalej chory a Stanisław uznaje tylko pionową pozycję ciała- muskuły już mam jak ze stali
Cabrera gratulacje Kropusia do 14 już niedaleko
Małgonia zazdroszczę sexów (jakoś się nie mogę przełamać jeszcze po porodzie a Ciastek się boi ), trzymam kciuki za efekty!
Iza dzięki za linka i mam dla Ciebie kolejne zlecenie na maj jeśli zechcesz. Mam pomysł na zdjęcie na Dzień Matki z chłopakami w takiej samej stylizacji. Potrzebowałabym do tego dresik dla juniora i T-shirt dla starszaka. Co Ty na to?
Ps.Koleżanka urodziła synka i jest zachwycona Twoim liskowym rożkiemCabrera, Malgonia, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sie robi! aktualizacja chłopaków:
[urlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 20:17
Cabrera, Izape_91, blue00, Bunia86, Malgonia, frezyjciada, Yoselyn82, Kaczorka, nowa na dzielni lubią tę wiadomość