Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cabrera wrote:Lunaris, zdrówka dla wszystkich, a przede wszystkim dla Ciebie!
A do nas zadzwonił Gin, że odwołał wszystkie swoje Pacjentki z dziś (że niby chory), ale zaprosił nas na 21:00 do szpitala na szybki podgląd. Zwariuje do tej godziny...
Ech to czekamy do wieczoraCabrera lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Cabrera kciuki! Jak trzeba do 21 to będziemy trzymać do 21:) nie ma przepros!
A i zerknij na skrzynkę
Lunarisku przykro mi z powodu szpitala, wracajcie szybko do zdrowia bo Zaraz będzie wiosna i trzeba na spacery chodzić wysłałam Ci wiadomość na priv!
Cabrera lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Cabrera ogromne kciuki!!!!! Czekamy!!
Anaaa kciuki za jajeczkaCabrera lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Lunaris wrote:Hej Kochane!
Nowa cudny kropuś niech rosnie na potęgę!
Cabrera beta jak ta lala! niebawem zbaczymy i Twojego kropka
Iza nie załapałam się na metkowego uszytka jak masz ochotę to możesz mi na priva puścić , i linka do strony też!
U nas szpital w domu- starszak gorączkuje do 39 a młody dokazuje i się ślini, na rączkach każe się nosić non stop a mnie coś strzeliło w szyi i nie mogę głowy odkręcić i reki prawej podnieść do góry będzie musiał się Pan Stasio zadowolić nosidłem.
Miłego dnia wszystkim!
Dzięki kochana! Was widzę ostatnio pech nie oszczędza, zdrowia dla całej rodzinki! A dla Ciebie dodatkowo siły i cierpliwości2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Lunaris dużo zdrówka dla Was :*
Cabrera czekam z Tobą od gabinetem wieczoremCabrera lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuje, kochane jesteście
Zdjęcia nie mam, bo była awaria drukarki, ale: jest pęcherzyk w macicy Ok 14 mm (choć to taki pomiar na szybko), z ciałkiem zoltkowym, co odpowiada teoretycznie 4tydz5dzien (mimo, iż mamy według om 5tydz1 dzień), umiejscowiony w ładnym miejscu (z dobra prognoza).
Generalnie lekarz widzi to optymistycznie, kolejna wizyta dopiero 18.02. (Choć mam jeszcze jedna wizytę u swojego profesorka 14.02, która chyba nawet w tajemnicy przed eM. wykorzystam;)).
Dostałam już liste badań do zrobienia, ale większość czasu rozmawialiśmy o tym, kto miałby być lekarzem prowadzącym (ten mój profesor i ten znajomy Gin pracują w jednym szpitalu i się znają, a nie chcemy jakichś nieprzyjemnych sytuacji).
No i to by było na tyle, bo musiał lecieć do porodu
Flowwer, Anna Stesia, Bajkaaa, Aga9090, frezyjciada, Fozzie Bear, Bunia86, nowa na dzielni, Malgonia, Izape_91, Kaczorka, Morusek, Luna1993, blue00, bazylkove, Anaaa90, Rucola, Lusesita, summer86, Kargo31, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyznam się, ze jestem z charakteru takim trochę „ Kubusiem Fatslista”, który wszystko w czarnych barwach widzi.
Bardzo trudno jest mi przestawić się na pozytywne myślenie, a wiem, ze ono jest bardzo ważne.
Dlatego zaklinam rzeczywistość suwaczkiem
Ps. Bardzo Wam dziękuje za wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 22:06
Izape_91, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCabrera będziesz mamą, musisz teraz myśleć o tym, że ten maluszek, który jest cząstką Ciebie i Twojego eMka czuje to samo co Ty, potrzebuje szczęśliwej mamy. Uwierz w tego malutkiego Bąbelka! Tak się cieszę jakbym to ja sama w tej ciąży była
Cabrera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Dziękuje, kochane jesteście
Zdjęcia nie mam, bo była awaria drukarki, ale: jest pęcherzyk w macicy Ok 14 mm (choć to taki pomiar na szybko), z ciałkiem zoltkowym, co odpowiada teoretycznie 4tydz5dzien (mimo, iż mamy według om 5tydz1 dzień), umiejscowiony w ładnym miejscu (z dobra prognoza).
Generalnie lekarz widzi to optymistycznie, kolejna wizyta dopiero 18.02. (Choć mam jeszcze jedna wizytę u swojego profesorka 14.02, która chyba nawet w tajemnicy przed eM. wykorzystam;)).
Dostałam już liste badań do zrobienia, ale większość czasu rozmawialiśmy o tym, kto miałby być lekarzem prowadzącym (ten mój profesor i ten znajomy Gin pracują w jednym szpitalu i się znają, a nie chcemy jakichś nieprzyjemnych sytuacji).
No i to by było na tyle, bo musiał lecieć do porodu
Super! chyba tez sobie ustawie suwak na przyciągniecie dobrej energii z tymi wyliczeniami to mój pokręcił kółeczkiem i powiedziałeś 5 tydzień 4 dzień, ale jakoś w ogóle mi się to nie zgadza Najważniejsze, ze pecherzyki na miejscu, następnym razem będą zarodki
Cabrera, Bunia86, Anna Stesia, Kaczorka lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Cabrera rewelacja
A rozmiarem sie nie przejmuj. U mnie bylo 8mm przy becie 5000 5+0 wyliczylo i to sie zgadzalo z OM. Tak wiec nie wiem jak oni ten wiek z pecherzyka lucza, ale wazne, ze jest gdzie trzeba. Za dwa tygodnie bedzie juz kawal dzidkaCabrera lubi tę wiadomość