Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBunia powodzenia z budową! Nam mieli dziś wylewać posadzki i taki prezent na walentynki nam zrobili, że nie przyszli mają być w sobotę, bądź w poniedziałek... Ogólnie im dalej w las tym wszystko droższe, a postępów nie widać... Jak się nie pozabijamy zanim wykończymy na tyle żeby się tam przenieść to będzie dobrze!
Walentynki? Nieeeee mój stary nie obchodzi żadnych świąt- a nie sory! Obchodzi! Jak ja mu kupuję on nawet o urodzinach nie pamięta! Ale w tym roku ma psikusa, bo po raz pierwszy od 10(!!!!!!) Lat nie dostanie prezentu
Nie to, że nie kupiłam! O naiwna ja zawsze myślę, że w końcu on się postara i coś kupi, choćby tulipana! Po prostu jeszcze nie doszło, gdzieś zaginęła paczka na poczcie. No ale on nie musi o tym wiedzieć niech się trochę zmartwi już mi dziś robił podchody" a kuriera dziś to nie będzie"? Huehuehuehuehue -
Frez Twójj mąż Walentynkowy chłopak?? A my sobie zamawiamy dobre żarełko do domu i kolacja przy świecach i winie a co! strasznie już chcę jeść a to dopiero za 2 godziny !!!
summer86, Rucola lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Bunia86 wrote:no jak rybka nie surowa to bez problemu Smacznego
A w życiu, do żadnego sushu się dodzwonić nie można dzisiaj nawet2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa polecam pyszne.pl lub pizzaportal :
Frez zazdroszczę, że Ty bliżej końca już z budową. U nas zgrzyty były już przy wyborze projektu Teraz emek wszystko ogarnia bo ja ani nie mobilna przez te wymioty a i nawet sie nie znam na tym. Czekam aż przyjdzie moment, kiedy będę mogła już o czymś decydować. To jakie pustaki to co innego niż np okna czy dachówka
Pochwalisz się jaki dom budujecie?
Ja liczę choćby na bukiecik z lidla ale mogę się przeliczyć
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyA ja mam nadzieje, ze eM. nie zapomni i przywiezie mi pojemnik na mocz, bo jutro muszę zrobić badanie, tak u nas romantycznie
Malgonia, blue00, frezyjciada, Kaczorka, summer86, Bunia86, Anna Stesia, nowa na dzielni, Jeżowa, Rucola, Lunaris, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Cabrera romantik fantastik
Moj na silowni, a ja zaraz bede glosna i zjem sama. Oby mi choc piwo bezalkoholowe przyniosl :p ale ja osobiscie walentynek serio nie obchodze wiec nie cierpie.
U mnie tez etap wylewek.. wlasnie kolejna skarga przyszla na moich panow. Tak bym cgciala zajsc. Mogla bym plaka i sie ekurwiac i wszystko na ciazowe hormony zrzucic. -
nick nieaktualny
-
Bunia86 wrote:My nie obchodzimy jakoś specjalnie walentynek
. Ale w tym roku może posprzątam w prezencie bo mam pierwszy dzień od jakiś 3 tygodni kiedy nie wiszę nad kiblem. To też mam więcej siły o chęci
A i pochwalę się Wam, wczoraj wjechała koparka i zaczęliśmy budowę domu!!
Widziałam też Maluszka, machał rękami i nogami
Bunia, kochana, a gdzie się budujecie? gdzies pod Krakowem? Znaleźliście jakąś fajną działkę? -
Frez idaredy ❤ byl u mnie w czołówce, ostatecznie wzięliśmy jablonki 4. Współczuję etapu budowy, bardzo stresujący czas ale jak juz minie to fajnie sie go wspomina:) tzn my z emkiem akurat mówimy ze nigdy więcej budowystarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Dziewczyny oba projekty świetne My postawiliśmy na parterowy, ale w sumie z malutkim poddaszem taki kompromis - emek chciał parterowy a ja chciałam pięterko
My się decyowaliśmy na projekt Karolina z firmy dobre domy
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia nie próbowałam bo byłam pewna ze tam tez będzie lipa, za rok spróbuje tam albo zamówię wcześniej
Super domki dziewczyny, zazdroszczę! Nas nie ukrywam trochę przeraził temat budowy no i nie ukrywam kosztów bo jak sobie pomyślałam ze za dama działkę trzeba dać tyle kasy to postawiliśmy na duże mieszkanie póki co . Chociaż pewnie za kilka lat będziemy myśleć . Na razie w (mam nadzieje) trójkę spokojnie pomieścimy się tutaj, mamy nawet kawałek ogródka wspólnego dla 3 mieszkań którego nikt nie używa wiec jak będzie bejbi to się tam rozgoszczęMalgonia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyMy też chcieliśmy parterowy... Ale nasza działka jest tak położna, takie przepisy beznadziejne, że nie było takiej opcji. Chyba, że byśmy nie mięli więcej dzieci. A chcemy mieć czworo. Jak Bog da to i 5 także wybór padł na idaredy.
Cheresta co ten Alab odwala... Może jakiś rabacik Ci dadzą za to opóźnienie;) -
Witajcie
Piatek,piąteczek,piątunio ;*;*
Dzisiaj mam sobie podac ovi, martwie sie bo sluzu plodnego zero myslicie ze jak dzisiaj pecherzyk ma ok 22 to nie jest za wcześnie?
Milego dnia kochane ;* -
Piękne te Wasze domki. Ja jestem mieszkaniowa i na dom chyba trochę za wygodna, ale marzy mi się takie drewniany gdzieś na Suwalszczyźnie
Anaaa a jakie masz te pęcherzyki zazwyczaj? -
Malgonia zebym ja to wiedziała. Zawsze jezdzilam do krk i prof. mi mówił podajemy ovi. Ale teraz bylam u siebie i gin kazala podac w piatek bo w srode mialy 16 i 13
-
Nowa my dzialke dostaliśmy od moich rodziców więc wybór zdecydowanie padł na dom. Na razie jeździmy tylko w lato na weekendy do przyczepy campingowej, mam tam hamak, dmuchany basen i ogródek warzywny więc już jest fajnie ale nie mogę się doczekać aż tam zamieszkamy
Byłam dziś na podglądzie, doktor powiedziała że potencjał jest ogromny bo pęcherzyków jest mnóstwo zobaczymy jeszcze jak będą rosły, kolejną wizyta w poniedziałeknowa na dzielni, Cabrera, Malgonia, by7mistake, Bunia86, frezyjciada, Lunaris, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Anaa ja Ci za dużo nie podpowiem bo się nie znam na tym temacie, ale moje o ile się nie mylę pękały właśnie jak miały 22 mm
Anaaa90 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Hej Dziewczyny!!
Te wszystkie domki są prześliczne!! Ale parterowy domek Buni z antresolą, po prostu skradł moje serce Cu-do-wny! Sama mam piętrowy domek, ale jest to część w szeregówce. Mieszkamy tam rok, kupa kredytu do spłaty, a ja myślę o jakimś wolno stojącym, najgorsze, że mój M tez Dobrze mówią, że pierwszy dom jest dla wroga, drugi dla przyjaciela, a trzeci dla siebie. Ja już bym sporo zmieniła My kupiliśmy deweloperkę z baardzo różnych powodów
Ana, będzie oks z tm ovi, tak myslęAnaaa90 lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0