Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia ale sie ciesze i podoba mi sie twoje nastawienie :*
Cabre koniec lutego i pocztek marca będzie obfity w testowanie i oby pozytywne dla kazdej testujacej ;*;*
Kargo mocne kciuki mam nadzieje, ze dołączysz do testowania ;*;* meza dzisiaj prosse wykorzystaćMalgonia lubi tę wiadomość
-
Anaa proszę mi tam siły zbierać na podróż
Anaaa90 lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Bylam po pracy u lekarza i mam zapalenie migdala:P dostałam antybiotyk -azycyna, na ktorym pisze ze " w badaniach plodnosci przeprowadzonych na gryzoniach odnotowano zmniejszenie współczynnika zachodzenia w ciążę po podaniu azytromycyny. Znaczenie wyników tych badan dla ludzi nie jest znane". Ehh swietnie:Pstarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Kargo31 wrote:Anaa proszę mi tam siły zbierać na podróż
Ogladałam przepiekny film. Jesli ktoś lubi filmy o wierzę to goraco polecam " Chata " plakalam jak bóbr ale moze dlatego, ze po części rozumialam głównego bohatera? -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/54fbf96c25dd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a17f75a34df9.jpg
Do mnie spływają wyniki i o ile mi się wydaje to tarczyca jest ok, glukoza też w normie (robiona tylko po to żeby móc zrobić krzywe) to shbg nie wiem czy jest ok. Ogólnie mieści się w granicy ale ledwie w dolnej i nie mam pojęcia czy dla staraczek to jest ok. No i poza tym doktor jutro nie ma na Karowej więc podglądam jajka w piątek -
Dzień dobry!
Nie bardzo znam się na tych wynikach to nie pomogę
Udanych Walentynek Dinusie i miłego dnia!Cabrera, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Czeesc! Cheresta koniecznie skonsultuj się z lekarzem.
U mnie chyba wczoraj była owulacja dzisiaj skok temperatury, uff jeszcze może dzisiaj w ramach Walentynek coś wykombinujemy:p
Od poniedziałku luteina brrr. Azadwa tygodnie tescior!
-Mamunia- lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Cheresta, shbg im wyżej tym lepiej, ale u Ciebie spoko. 28 to dla mnie jakieś mega wyżyny, na które mój organizm wspiął się moze ze 2 razy, także ja tam dużo nie wymagam.
Pij codziennie rano siemię lniane - to ponoć pomaga.
Tarczyca fajnie wyszła
Kciuki! -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewvzyny czyli skoro im wyżej tym lepiej to chyba przydałoby się jakoś podnieść spróbuję z tym siemieniem Nika. Czekam jeszcze na prolaktyne, dziwna sprawa bo wydaje mi się że zwykle była z dnia na dzień a teraz już 4 dzień nic
Obchodzicie walentynki? Bo jakoś w naszym kalendarzu nie ma takiego święta, chociaż ostatnio mój stary zapomniał nawet o moich urodzinach więc dziś tym bardziej na nic nie liczę
P.S. Poza tym ja czekam bardziej na pierwszy dzień wiosny. Nawet bocian już u mnie fruwa pod sufitemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 12:18
Malgonia lubi tę wiadomość
-
My nie obchodzimy jakoś specjalnie walentynek
. Ale w tym roku może posprzątam w prezencie bo mam pierwszy dzień od jakiś 3 tygodni kiedy nie wiszę nad kiblem. To też mam więcej siły o chęci
A i pochwalę się Wam, wczoraj wjechała koparka i zaczęliśmy budowę domu!!
Widziałam też Maluszka, machał rękami i nogamiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 13:03
Kaczorka, Cheresta, Malgonia, nowa na dzielni, Cabrera, Achia, frezyjciada, Izape_91, Anna Stesia, Lunaris, Aga9090, -Mamunia- lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Do wyników się nie odniosę, dziewczyny są w tym lepsze Ale ja już przebieram nogami na to testowanie
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia gratuluję Wszystkiego
My specjalnie niby też nie obchodzimy, ale umówiliśmy się z emkiem, ze kupujemy sobie na tę okoliczność odzież termiczną w prezencie I kupiłam sobie jeszcze koronkowe piękne majteczki, ale nie wiem czy ich nie skitram na inną okazjęBunia86 lubi tę wiadomość
-
U nas też tak sobie obchodzimy, eM ma alergię na tłumy i zawsze robimy jakieś mini świętowanie typy sushi w jakimś terminie około walentynek, nigdy 142019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
No właśnie zastanawiałam się nad sushi muszę poczytać, ale takie nie na suro chyba bez problemu, co? Z pieczoną albo gotowaną rybą albo warzywkami
Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
no jak rybka nie surowa to bez problemu Smacznego
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26