Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cabrerka, u mnie nawet zestaw ovi+gonapeptyl nie zdało egzaminu. Ale tak sobie teraz myślę... Jeśli nic nie pęknie, to przy kolejnej szansie poproszę gina o drugie ovi. Nie mam nic do stracenia. Teraz juz nie zdążę zalatwic recepty.
A, wlasnie. Korzystając ze juz i tak zaśmiecam, to zapytam Was o radę. Od kilku dni bardzo boli mnie gardło, nie pomagają tabletki ani plyn do płukania. Boje sie iść do lekarza, ze przepisze mi jakis lek który źle wplynie na ewentualną owulke. I tak siedzę i się głowię czy może nie spróbować jeszcze się czymś leczyć na własną rękę bez recepty.
Malgon, kciuki!starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Dziewuszki, chyba zdążyliśmy! Dzisiaj temperatura jeszcze nisko, więc może owulak dopiero wczoraj się zrobił pozytywny.
Cheresta dziękuję ♥️ napisz na priv kiedy będziesz miała ochotę
Małgonia kciuki za pogląd :*
Ja się biorę za robotę!Malgonia, Cabrera, Lunaris, summer86, Bunia86, Yoselyn82, Kaczorka, -Mamunia- lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape no to super :)bedzie masowe sikaniecza 10 dni.
By7 moze tantum verde? To moga i ciezarne, a dziala dosyc skutecznie.
Co do wizyty u lekarza to jak cos im szybciej zaczniesz sie leczyc to mniejsze ryzyko dla kropka.Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBy7 ja przy przeziębieniach katuję się mikstura Teścia: imbir, starta cytryna + sok i miód - z tego jest taka zawiesina, którą rozcieńczam ciepła wodą i piję z dwa razy dziennie
Izape - uff
Nie wiem, czy starczy nam kciuków przy tym masowym testowaniuIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Kochane jesteście! zaraz w takim razie się wyrwę z pracy do apteki a wieczorem pobawię sie w alchemika i przygotuje jakieś mikstury.
Iza- a widzisz! Oby to było toIzape_91, Malgonia lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Szkoda ze nie ma lekarza od podglądu, bo bym była pewna na 100%Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
by7mistake wrote:Cabrerka, u mnie nawet zestaw ovi+gonapeptyl nie zdało egzaminu. Ale tak sobie teraz myślę... Jeśli nic nie pęknie, to przy kolejnej szansie poproszę gina o drugie ovi. Nie mam nic do stracenia. Teraz juz nie zdążę zalatwic recepty.
A, wlasnie. Korzystając ze juz i tak zaśmiecam, to zapytam Was o radę. Od kilku dni bardzo boli mnie gardło, nie pomagają tabletki ani plyn do płukania. Boje sie iść do lekarza, ze przepisze mi jakis lek który źle wplynie na ewentualną owulke. I tak siedzę i się głowię czy może nie spróbować jeszcze się czymś leczyć na własną rękę bez recepty.
Malgon, kciuki!
U mnie na ból gardła zawsze bezkonkurencyjne jest płukanie Glimbaxem . Jak już nic nie pomaga to to daje radę2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Aaa widzisz, myślałam że to magiczny lek bo nam obydwojgu z eMkiem pomaga bardzo , ale nas bardzo rzadko boli gardło, raczej przy większym wirusie. Swoją drogą mam teraz straszny lęk, żeby nie złapać od kogoś jakiegoś wirusa bo mam wrażenie że to w tym momencie super niebezpieczne . Mam wśród znajomych dwa przypadki, gdzie dzieci mają jakieś wady typu brak palca i lekarze mówili, że możliwe że to przez przeziębienie na początku, brrrr, koszmar!2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Aaa widzisz, myślałam że to magiczny lek bo nam obydwojgu z eMkiem pomaga bardzo , ale nas bardzo rzadko boli gardło, raczej przy większym wirusie. Swoją drogą mam teraz straszny lęk, żeby nie złapać od kogoś jakiegoś wirusa bo mam wrażenie że to w tym momencie super niebezpieczne . Mam wśród znajomych dwa przypadki, gdzie dzieci mają jakieś wady typu brak palca i lekarze mówili, że możliwe że to przez przeziębienie na początku, brrrr, koszmar!
Mnie dlatego wszyscy na L4 wysyłają...chociaż na chwilę...ja się czuję dobrze, ale w sumie codziennie w biurze mam Klientów, co drugi zasmarkany, więc nie wiem, czy jeśli w poniedziałek będzie dobrze i będzie tego na poważnie nie rozważę...
Bratowa mogłaby wystawić zwolnienie jeszcze "nieciążowe", bo w pracy nie chcę za szybko mówić... -
Pekl pecherzyk a wiec jestem w ciazy teraz tylko trzeba czekac by to jakis test pptwierdzil.
nowa na dzielni, Cheresta, Cabrera, Bunia86, by7mistake, bazylkove, Izape_91, Achia, blue00, Bajkaaa, Yoselyn82, Kaczorka, frezyjciada, Anaaa90, summer86, Kingulla, mi88, Lunaris, Luna1993, Aga9090, -Mamunia-, StaraczkaNika, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!!
Ale tu urodzaj pęcherzyków!!! Mam nadzieję, że z każdego będzie ciąża głęboko w to wierzę.
Ja dziś idę się wbić na monitoring + mam kilka wyników. Mam podwyższone d-dimery i to sporo i zobaczymy co powie dziś lekarz. Trochę się boję jego decyzji.*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Małgo juhuuu! To ja juz przebieram nogami za Twoje testowanie
Kargo, mam nadzieje ze dołączysz dzisiaj z Twoim pecherzykiem:)
Cabrera, jeszcze się w życiu napracujesz. Bierz zwolnienie i odpoczywaj w domu. Zapewne nikt nie doceni tego ze chodzisz do pracy, a jeśli złapiesz cos od klientów to tylko będziesz sie niepotrzebnie stresowaćstarania od IX 2016r.
endometrioza
Cabrera bierz zwolnienie, bo to nie są żarty teraz. Ja dwa razy w ciągu miesiąca chorowalam, a zarazisz się niewiadomo kiedy i niewiadomo od kogo i czym. Idź na zwolnienie.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Cabrera wrote:Mnie dlatego wszyscy na L4 wysyłają...chociaż na chwilę...ja się czuję dobrze, ale w sumie codziennie w biurze mam Klientów, co drugi zasmarkany, więc nie wiem, czy jeśli w poniedziałek będzie dobrze i będzie tego na poważnie nie rozważę...
Bratowa mogłaby wystawić zwolnienie jeszcze "nieciążowe", bo w pracy nie chcę za szybko mówić...
No powiem Ci szczerze, że ja bym chyba Cabrerka poszla chociaż na 1,5 tygodnia na Twoim miejscu i zwaliła na jakąś giga grypę, u mnie w biurze nie ma obcych ludzi więc chodzę ale skupisk ludzi bardzo unikam No i jestem żywą reklamą kolejnego sezonu gry o tron - Winter is comming , chodzę na maxa brzydko i grubo ubrana2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualny