Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bazylku 1 cm człowieka tosz to szał
Ale fajosko, ani się obejrzysz a będziesz czuła jak Cię łaskocze w brzuszku
by7 dla Ciebie jestem w stanie zrezygnować z przypineczki i ustawić się w kolejce Oczywiście kciukam za jajca. niech tylko mają kruchą skorupkę żeby pięknie popękały.
Słuchajcie ja się trochę otrzepuję z dołka który mnie złapał po wczorajszej wizycie. powiedzcie mi czy endometrium 8mm na chwilę przed owulacją to jest akceptowalne?
bazylkove lubi tę wiadomość
-
Bazylek super wiadomosc, rośnijcie zdrowo!
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bazulek super wiadomości! Niech dzidzia dalej tak pięknie rośnie
Małgonia - wydaje mi się, że jak najbardziej akceptowalneMalgonia, bazylkove lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Dziękuję Zawsze miałam koło 7-8 i słyszałam, ze spokojnie jeszcze urośnie.. ostatnio jak byłam to nawet mi więcej zmierzyła więc się trochę przejęłam.
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Dziękuję Zawsze miałam koło 7-8 i słyszałam, ze spokojnie jeszcze urośnie.. ostatnio jak byłam to nawet mi więcej zmierzyła więc się trochę przejęłam.
Jest ok, ale dla pewności lampka czerwonego wina i miseczka migdałów nie zaszkodziMalgonia lubi tę wiadomość
-
Cabrera wrote:Jest ok, ale dla pewności lampka czerwonego wina i miseczka migdałów nie zaszkodzi
Jestem już po owulacji (a przynajmniej mam taką nadzieję), a ciężarne nie piją alkoholu :pCabrera, Achia lubią tę wiadomość
-
Małgonia 8mm to dobry wynik kciuki za 2 kreseczki
Malgonia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Mi tam grzane wino chyba pomogło
Ale ogólnie to myślę, ze moją wątroba jest mi wdzięczna za te przerwy -
Malgon, o nie nie, żadne przepuszczanie w kolejce:P poczekam aż u Ciebie spelni swoją rolę, a potem taka zawirusowana to dopiero bedzie miała moc:P co do endo sie nie wypowiem, bo u mnie zawsze książkowo grubość odpowiada dniu cyklu, ale wierzę ze te 8mm wystarczy żeby kropka sie dobrze rozgościła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 14:16
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
StaraczkaNika wrote:Bazylkove - gratuluję. Przykro mi, że drugi kropek nie dał rady.
No niestety nie dał rady, już na ostatniej wizycie dr dał do zrozumienia, że najprawdopodobniej jest jeden.
Ale i tak bardzo się cieszymy naszym jednym szczęściem7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Bazylek gartulację!!! ale super!!!
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Jestem już po owulacji (a przynajmniej mam taką nadzieję), a ciężarne nie piją alkoholu :p
Oj jak mi wino smakowało po owulacji jak nigdy chyba
Endo wydaje mi się że ok, ale też ono dość szybko rośnie więc na następny dzien mogło być sporo grubszeMalgonia lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Oj jak mi wino smakowało po owulacji jak nigdy chyba
Endo wydaje mi się że ok, ale też ono dość szybko rośnie więc na następny dzien mogło być sporo grubsze
No właśnie ja się martwię, ze jestem jakaś skopana (albo każdy lekarz inaczej mierzy), bo w piątek było 8-10 mm a w poniedziałek juz tylko 8 mi wpisał i pęcherzyk też na 21 mm stanął (tylko z płaskiego zrobił się okrągły..
No nic jutro będę wiedziała jaki jego los
Dziękuję za kciuki. Muszę szybko zajść bo by7 nie będzie czekać w nieskończonośćby7mistake lubi tę wiadomość
-
Malgoniu ja to znów mam w drugą stronę z endo, bo nie mam nigdy poniżej 12, a ostatnio przed @ miałam chyba 16 czy 17. Stąd te moje krwawienia ze skrzepami wielkości dłoni. Będę brała teraz acard to może trochę się ta krew rozrzedzi i nie będzie problemu z ewentualnym zagnieżdżeniem. Z drugiej strony od początku starań jest ciągle coś po czym ma się udać, a i tak nic z tego. Już brakuje mi nadziei. Może chociaż magiczna moc Achiowej przypinki coś poradzi
BAZYLKU cały centymetr do kochaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 15:34
Malgonia lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙