Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Bazylek dawa znać! Nie martw się tą beta, nie bez powodu wszyscy każą już potem nie badać przyrostów . Mnie tez kusi, żeby sobie jeszcze krew strzelić, ale kiedy pytam mojego co o tym myśli, a on to kwituje to tak, ze przecież jak chce mieć hobby nawet glupie i stresujące to on mi nie będzie zabraniał - to mi się odechciewa . Faktycznie może szkoda nerwów póki się nic nie dzieje. Wszystko będzie dobrze
Cabrera to ja trzy dni po Tobie idę w czwartek za tydzień. Jak będzie ok to chce powiedzieć rodzicom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 08:59
Malgonia, Lunaris, bazylkove, Cabrera, Rucola lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Bazylu kciuki !!!
bazylkove lubi tę wiadomość
-
Nowa - jeszcze nie mówiłaś? Wow
A u mojego doktorka zwolniła się godzina 12:30 i się zamieniłam. Dzięki temu emek zdąży być na wizycieAchia, Cabrera, Malgonia, Lunaris, Bunia86, Anaaa90, Kaczorka, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
...a my nie będziemy czekać cały dzień pod drzwiami tylko pół
Super że możecie pójść razem -
nick nieaktualny
-
Bazylku kciukam!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
bazylkove wrote:Nowa - jeszcze nie mówiłaś? Wow
A u mojego doktorka zwolniła się godzina 12:30 i się zamieniłam. Dzięki temu emek zdąży być na wizycie
Czekamy bazylek!
No i nie powiedzieliśmy głównie ze względu na eMka, który chce być na 100% pewny że dzidź tam jest i się rozwija i wtedy zacząć ogłaszać, na razie wie tylko kilka zaufanych osób i nie chce nawet jeszcze od nich gratulacji przyjmować (chociaż gęba mu się cieszy cały czas ). Nie tylko staracze mają ciężkie życie, nasi faceci też widać dostają po dupie że tacy ckliwiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 10:01
Cabrera, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Tez się melduję
I jeszcze tylko nieśmiało wtrącę że dzisiaj wieczorem wybieram się na podgląd czy coś wyhodowałam.
Nie załapałam się wczoraj na przypinkę od Achii, ale mam nadzieje ze Malgo i Kingula będą je szybko odsyłać, wiec jestem pierwsza w kolejceWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 11:59
Cabrera, Rucola, Malgonia, summer86, Kingulla, Lunaris lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduję, że fasolka jest i ma się dobrze Serduszko bije CRL 1 cm co odpowiada 7+1 dzień
Kolejna wizyta za 2 tygodnie
Dziękuje za kciuczki :*Bajkaaa, Bunia86, Cabrera, Rucola, Yoselyn82, Achia, mi88, Malgonia, nowa na dzielni, Aga9090, summer86, Kaczorka, Kotowa, Anaaa90, Kingulla, Kargo31, golonat, blue00, Meśka, Anna Stesia, frezyjciada, Lunaris, sliweczka92, pilik, Bocianiątko, Foto_Anna, Nadzieja22, Morusek, Luna1993 lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Pięknie tak się cieszę
bazylkove lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny