Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
BAZYLKU gratulacje cudownie! juź się nie mogę doczekać Twoich brzuszkowych zdjęć!
BUNIA piękny avatarek
MAŁGONIA spokojna Twoja rozczochrana :* u mnie nigdy chyba endo większe nie było a tak czy inaczej miałam takie na podglądzie w cyklu z 2 kreskami kciuki trzymam za ten cykl!Bunia86, Malgonia, bazylkove lubią tę wiadomość
-
Bazylku - to Twój najcudowniejszy centymetr na świecie
Cieszę się, że tak pięknie rośnie!
Małgonia - u mnie endo w 4 tygodniu ciąży miało grubość 9mm. Wszystko było ok. Więc te Twoje 8mm spokojnie wystarczyMalgonia lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, u mnie owu albo było wczoraj albo dzisiaj, ale z seksów nici więc raczej w tym cyklu nic z tego. Miałam jechać na podgląd, ale mój lekarz jest na urlopie, tak więc ani laparoskopii którą miał mi zrobić by mi nie zrobił ani monitoringu. Szkoda, no ale trudno. Będę bazowała na temperaturze i od końca tego tygodnia zaczynam brać luteinę i tak aż do mniej więcej 6 marca będę musiała brać 2x100 rano i wieczorem.Modlę się, żebym nie złapała tylko jakiejś infekcji !!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape kurczaki.. żadnej nadziei?
Dziękuję dziewczyny za dobre słowo. W sumie już myślałam, że przez te półtora roku to o jajkach i endometrium wiem już wszystko, ale jak się okazuje percepcja tej wiedzy jest wprost proporcjonalna do samopoczucia. Ale już mi lepiej wiec zaczynam wierzyć, ze jakieś tam szanse jeszcze są więc trzeba zacisnąć dupkę i zacząć wypatrywać objawy za jakieś dwa dni -
Witajcie
Ja tez po przegladzie. Dwa pecherzyki, 16 i 13 mm, endo 7. Dzisiaj 8 dc. W piatek ovi a sobota wylot
Bazylku super ze wszytko ok, masz cudnego malego kropka..rosnijcie zdrowo ;*
Iza wiesz ze ja nie trace wiary o kciukam za dzisiajsze owocne seksy:*
Malgonia teraz zaciskamy kciuki za testowanie;*;*Malgonia, Kingulla, Meśka, frezyjciada, Yoselyn82, bazylkove, Cabrera, Lunaris, Anna Stesia, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Bazyluś, gratulacje!! Cudowny widok, prawda?
Taak ale jakoś cały czas to do mnie nie dociera
Anna Stesia lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
A więc, sa trzy pęcherzyki w tym lepszym jajniku, największy juz ma 22mm, pozostałe ok 19mm wiec gorący czas przed nami;) rozumem próbuje zgasić moj entuzjazm, ale serce mi skacze z radości
Malgonia, frezyjciada, Bunia86, Lunaris, Yoselyn82, nowa na dzielni, mi88, Anna Stesia, Cabrera, Anaaa90, bazylkove, Bajkaaa, blue00, summer86, Kaczorka, Luna1993, -Mamunia- lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
By7 czym Ty koksuhesz te jajka, ze tak rosna? Na owsie jestes czy jak?
Ale gratuluje. Oby sie teraz potlukly a w listopadzie beda z bich dluczne kurczaki.
A no i w kobcu nam sie cykly zgraly -
nick nieaktualnybazylkove wrote:Taak ale jakoś cały czas to do mnie nie dociera
By7 i Malgonia skoro Wam się tak pięknie zgrały cykle, to może solidarnie wysikacie każda po dwie kreski?by7mistake, Bunia86, Malgonia, bazylkove lubią tę wiadomość
-
Haha Malgon, chciałoby sie napisac ze to jajka z wolnego wybiegu, ale niestety 30szt lametty robi robote:)
Iza, moze jeszcze nie wszystko u was przesądzone?
Ana, pieknie to wszystko Ci się zgrało
Frez, ja Cie błagam, nie gadaj mi tu o sikaniu:P ja pęcherzyki mam w każdym cyklu, a ostatni pękł w sierpniu, wiec póki nie zobaczę cialka żółtego wypieram myśli o testowaniu chociaż nie ukrywam, ze Twój pomysl brzmi zacnieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 22:41
Anna Stesia, Malgonia, Anaaa90 lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Bazylku zazdraszczam widoków pomyśleć tylko że to zaledwie 1 cm a juz bije serducho! Wspaniałe
Iza współczuję tyle dni brania lutki, mam nadzieję że dasz radę. No i muszę Ci powiedzieć że przecudne te rzeczy szyjesz, i gdybyś tylko miała czas to chętnie bym złożyła zamówienie. Wiesz moja siostra rodzi w maju i myślałam nad jakąś wyprawką
By7 toż to potrójna szansa na ciążę! Trzymam kciuki, za owocną owulke swoją drogą chciałabym takie pęcherzyki wyhodować, no albo chociaż jeden. Próbujemy IUI na cyklu naturalnym i strasznie się boję że nic tam nie urośnie
Małgonia super endo, super amh i nam nadzieję że b3dzie z tego super ciążaMalgonia, bazylkove lubią tę wiadomość
-
Za dwie godzinki mam podglad (juz chyba ostatni) to sie dowiem co z jajkiem. Mam nadzieje ze peklo (temperature mam troche do d wiec pewnosci brak). Jak nie to lipa, bo emek wraca kolo 23 i nie sadze by po calym dni latania jeszcze na amory go zebralo.
Bedzie co ma byc.
Milego dnia :* -
nick nieaktualny