Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia wrote:Reseciku az mi serce mocniej zabilo, bo myslalam ze to ciazowy
Ale tak czy inaczej owocnych sexow i jeszcze bladziocha w lutym
Póki co to mam z niego radochę jak z ciążowego! Po roku bez owulacji (no dobra, przez 2018r. miałam dwie!) to może mały krok dla człowieka, ale wielki dla mnie
Malgonia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Reset,
Forum najlepiej nadrabia się leżąc i czekając na zapłodnienie jajka
Na razie to będę leżeć i czekać na M. Sam się wczoraj upominał, żebym mu wysłała smsa, gdyby okazało się, że ma wrócić wcześniej, zwarty i gotowyCabrera, Malgonia, nowa na dzielni, Bocianiątko, Kaczorka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Malgo, Twoja bezpośredniość mnie zabija
Resecik, z takimi wiadomościami wpadaj częściej
Dziewczyny, ale nam sie zgraly cykle, szykuje się zbiorowe testowanie:P juz przebieram nogamiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 22:21
Malgonia, Cabrera, Anaaa90, reset lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Malgonia wrote:I jak, zaplodnionas?
No mam nadzieję! Dziś chyba jeszcze poprawimy, choć jeśli pik był wczoraj rano, to dziś już raczej jest po owu... No ale wszystkie siły na pokład
Malgonia, Cabrera, Rucola lubią tę wiadomość
Reset gratuluję piku! Piękny owulak, teraz żołnierze do boju!
My dziś mieliśmy nieoczekiwaną wizytę. Miałam tylko iść po zwolnienie, ale doktor przy okazji zrobił USG, oto mój 2 cm miś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/df69648551f0.jpgreset, Malgonia, Cabrera, nowa na dzielni, Kaczorka, Rucola, Kingulla, Bunia86, Kotowa, Yoselyn82, Jeżowa, Aga9090, Anaaa90, Bocianiątko, by7mistake, frezyjciada, mi88, Achia, Kargo31, Bajkaaa, blue00, Morusek, Anna Stesia, Meśka lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
Bazylkove, łooo, jaki cudny i jaki wielki! Ja tutaj oszaleje ze stresu i zastanawiając się, czy mój fasol na pewno tam w środku jest. Na szczęście jeszcze tylko 2 dni
Uuu, dziewczyny, szykuje się wielkie testowanie . Obyście wiosną zielona fala jeszcze lepiej niosła!bazylkove lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Bazylek ale piękny maluszek i juz jaki duży
bazylkove lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bazylek jaki wielki! Cudo
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bazylku to chyba jedno z piękniejszych zdjęć USG takiego Okruszka, jakie miałam okazję oglądać!
-
nick nieaktualny