Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Reset pięknie
Cabrera geriatryczne dają radę ale jak szłam na to badanie to srałam po gaciach!
Iza ja Ci podeślę poduszkę dinusiową Frania całą wytuloną i obślinioną ze wszech stron kołderkę oczywiście do zwrotu! (a wiesz że wczoraj była moja siostra cioteczna u mnie i zachwycała się kołderką, strasznie się śmiała jak rozłożyłam i pokazałam jej że jest taka duża specjalnie żebym mogła przejąć jak chłopaki podrosną).Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 09:53
Cabrera, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Cabrera - przepiękny widok!
Izape - nie ma problemu, możemy i Twoją zawirusowaćCabrera, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia, Bajka- zapisałam się do polecanego przez Was Zarotyńskiego na 19.03. Nawet babka z rejestracji jest super! Jak usłyszała, który to tydzień ciąży i że mi zależy na dość szybkim terminie, bo jestem po leczeniu i ciąża taka wyczekana to mi gratulowała i uspokajała! I o moim pączku mówi per 'Maluszek'.
Cabrera, JustynaG, frezyjciada, Kaczorka, Bajkaaa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ale tu piękne zdjęcia od rana!
Cabrera, Reset, Justynka ❤
W weekend tylko was podglądałam i nie meldowałam, a u mnie juz trzeci dzień ciążyCabrera, JustynaG, Izape_91 lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Cabrera kawał człowieka wspaniały widok
Reset Twoja kreska to już porządna krecha beta to tylko formalność
By7 no to A jakieś 3 tygodnie testowanie marzec musi być Twój!
A ja jutro mam prenatalne. Ciekawe czy będzie widać już płećCabrera, JustynaG, sliweczka92 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia mocne kciuki za badania!!! I dobre wieści!!
Lunaris nie miałabym serca Wam zabierać kociakow ani dinusiow nawet na chwilę ! ♥️
Justyna G jak do czerwca się nie uda to wysyłam do Was zapinke a potem do każdego ex dinusia żeby była porządnie zawirusowana:DBunia86 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Witam
Reseciku testy jak malowane :*
Cabre piekny maluszek :*:*
Ja dzisiaj zaczelam 1 dzien ciąży i z takim postanowieniem ide przez cykl
Prawie będzie maluszek na urodziny Emka jak zawsze chciał..
Milego dnia kochane ;*Kargo31, by7mistake, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Anna, by7 to nie zostało nam nic innego jak na koniec miesiąca zacząć kolejną zieloną falę.. no chyba, ze się któraś jeszcze nie ujawniła i ona sobie trwa w najlepsze
Bunia, ale ten czas szybko leci. Kciuki zaciskam za badania. Masz jakieś preferencje do do płci?
Reset odświeżasz? -
Małgonia jakoś tak na dziewczynkę mam przeczucie, ale cały czas mówię On także chyba sama nie wiem
Dziękuję za kciuki
Ktoś wie co u Luci ?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Malgonia wrote:Reset odświeżasz?
Jak opętana Roboty tyle, że chyba do 20 będę siedzieć, skoro teraz nic nie robię poza kilkaniem f5.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
14:20 i jeszcze nie ma? jak tak można ciężarną stresować?
-
A no właśnie: LUCIA hop hop !!!
-
JustynaG wrote:14:20 i jeszcze nie ma? jak tak można ciężarną stresować?
Nie ma! W ciągu roku jak robiłam tam badania z samego rana wyniki ZAWSZE były do 13.45 najpóźniej! Niby informują, że czas oczekiwania to do 3 dni roboczych, ale zawsze to olewam, bo kto by betę 3 dni oznaczał.
Odświeżam, mam nadzieję, że będą do godziny, bo o 15.30 mam spotkanie i pewnie przez godzinę nie będę mieć dostępu do netu
edit: Zadzwoniłam tam i są! Były niepodpisane, przez to nie wprowadzone do systemu <co za bezmózgi!>. Beta: 88,7 (przyrost 272%), progesteron 36,91. Jak wbiłam te wyniki w kalkulator na fioletowej stronie to ponoć średnia dla 13 dpo jest 64, więc może nie powinnam sobie wkręcać za niskich wartości?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 16:15
blue00, Kaczorka, Cabrera, JustynaG, frezyjciada, nowa na dzielni, Bajkaaa, Kargo31 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny