Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucia przykro mi
Jedna fajnie Cię widzieć
Mi też brzuch szybko wyskoczył. Teraz mam wrażenie że jest ogromny ja mialam od początku bardzo wysokie dawki progresteronu I też to trochę z tym łącze.
Na prenatalnych wszystko wyszło w porządku jestem przeszczęśliwaKaczorka, Cheresta, nowa na dzielni, frezyjciada, Anna Stesia, Malgonia, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Kaczorka a Ty już uświadomiłaś męża, że ponownie zostanie ojcem ?2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
18 dpt - 5718 -
Widzę, że forum zmieniło wygląd i ciężko mi się odnaleźć.
Reset czy ja dobrze widzę?
Nika, urodziłaś?
Wow ale mnie ominęło :o
Muszę nadrobić jak się tu odnajde.
Co u mnie?
Nic nowego. Wciąż walczę z tsh lub z prolaktyna na zmianę bo jak to ok to drugie nie i na odwrót.
Co miesiąc rozczarowanie,ale ileż można czekać nie robiąc nic?
Co gin to to samo
reset lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Kingulla wrote:Kaczorka a Ty już uświadomiłaś męża, że ponownie zostanie ojcem ?
A pewnie najpierw go nakarmiłam a później wręczyłam test do łapki. Obejrzał i zapytał czy sobie dorysowałam drugą kreskę czy ona tam na serio jest :p
Jak potwierdziłam, to stwierdził, że fajnie i że czeka nas szalony czas ogólnie pozytywnieIzape_91, Anna Stesia, Kingulla, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka istnieje takie coś jak samowyzwalacz
Bunia wspaniałe wieści!
Reset kiedy powiecie młodej? coś mi się zdaję,że oszaleje z radości
Jedna to wygląd forum jest okropne... Ja nadal nie mogę się przyzwyczaić! Fujka no!
Z racji,że wszyscy ostatnio sikają to i ja dziś sobie siurnełam... na owulaka... śluz mam mega owulacyjny(co dziwne, bo ostatnio possssucha,że łooo matulu) a owulak mega- ale biały! mój organizm robi mnie w koniaBunia86 lubi tę wiadomość
-
Frez, a dostałaś już @?
Ja jeszcze nie a testy owulacyjne kreskę pokazywały 3 m-ce temu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 21:15
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:A pewnie najpierw go nakarmiłam a później wręczyłam test do łapki. Obejrzał i zapytał czy sobie dorysowałam drugą kreskę czy ona tam na serio jest :p
Jak potwierdziłam, to stwierdził, że fajnie i że czeka nas szalony czas ogólnie pozytywnie
Już wie co go czeka, więc wziął od razu na klatę A ja się czuję jakbym miała dejavu z tym Twoim testem dosłownie ! Będziecie razem z Reset czekać na poródKaczorka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Bunia wspaniale wiesci a podgladal doktor co ma maluch miedzy nogami?
Niestety w weekend nie poszalejemy, bo emek w sobote na tydzien wyjezdza. Zdecydowalismy ze idzuemy w ilosc i czekamy. Ostatnie miesiace i te seksy owulacyjne byly dla nas straszne. Moze jak emek bedzie wypiszczony to chociaz takiej taumy nie bedziemy miec. Niestety ale dla niego co 2 dni to za duzo
Kurde dziewczyny Wy juz druga ture zaczynacie? Czuje presje :p
Dobrej nocyBunia86 lubi tę wiadomość
-
Co nie Małgonia? Ja to samo :p ale już się przyzwyczaiłam że mnie każdy dubluje : D
Wcale się Twojemu emkowi nie dziwię, ileż można! Jak tylko kończy mi się @ to na samą myśl mi się odechciewa!
Pochwalę się Wam nowym uszytkiem ♥️ https://naforum.zapodaj.net/thumbs/23422bec2911.jpgfrezyjciada, Cheresta, Kaczorka, blue00, nowa na dzielni, JustynaG, Cabrera, Achia, Lunaris, Bunia86, Kargo31 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Frez, a dostałaś już @?
Ja jeszcze nie a testy owulacyjne kreskę pokazywały 3 m-ce temu.
-
Jedna- dobrze widzisz! Choć wiem, że trudno uwierzyć... sama ledwo daję wiarę!
Frezyjciada- Młoda jeszcze nie wie, ona jest b. uczuciowa i gdyby coś tfu, tfu poszło nie tak, mocno by to odchorowała. Ale powiemy- może po tym jak będzie serduszko... i skopiuję Ci fragment z ex testerek: Młoda, mimo tego, że ma dwoje rodzeństwa strasznie czeka na nasze dziecko... W sumie to ona trochę stała się siłą sprawczą i ślubu, i dzieci, bo zaczęła temat na wakacjach 4 lata temu. Już nam wtedy imię nawet wymyśliła
Potem, po ślubie (w sierpniu) zażyczyła sobie dziecko na urodziny, które ma w listopadzie. Powiedziałam jej wtedy, że tak szybko to się nie da Miną dwa lata i akurat jakieś 2 tygodnie przed jej urodzinami będziemy mieć prezent
No i mam nadzieję, że będę się latem dobrze czuć, bo chciałabym jeszcze zaliczyć choćby jakieś krótkie i bliskie wakacje we troje. Ostatnie w takim składzie.
nowa na dzielni, Lunaris, Malgonia, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Reset to będą piękne wakacje tylko weź młodą na jakiś sznurek, co bym Wam nie odfruneła z radości
I chyba, poza sznurkiem, nieco melisy dla M., bo jej hormony związane z dorastaniem plus moje ciążowe to może być za dużo dla niego
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Resecik piękny suwaczek
Nowa jakbyś zajrzała tydzień temu jak forum było w pierwszej fazie transformacji to dopiero byś patrzeć nie mogła. Teraz to i tak jest luz blus.
U mnie przed snem pojawiła się dzika ilość śluzu, więc owulacja powinna być piątek wieczór/sobota rano.
Od jutra rana będę owulaki robić żeby się dobrze z seksami wstrzelić. Jak ma być raz a dobrze to niech choć tym razem będzie na czas.reset, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Małgonia między nogami była jedynie zwinięta pępowina także czekamy nadal
Pochwalę się wam że 2 dni nie wymiotowalam I chyba zaczynam czuć się lepiej obym tylko nie wykrakałaMalgonia, Lunaris, frezyjciada, Izape_91, Kaczorka, nowa na dzielni, Cabrera lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyMałgoń współczuję takiej presji,że trzeba się wstrzelić... Może IUI będzie Twoim ratunkiem-a już na pewno ratunkiem dla eMka. Mógłby się poświęcić i przemóc chociaż w czasie okołoowulacyjnym na te co drugi dzień... Bądź co bądź kciucze mocno!
Bunia to OBY "uroki" pierwszego trymestru już nie wróciły! jeszcze chwila a zaczną się kopniakiBunia86 lubi tę wiadomość
-
Małgonia to czeka Cię sexi weekend w połączeniu z Dniem Kobiet będzie romantico! Lepiej zacznij trenować mięśnie co by w poniedziałek zakwasów nie było
-
Mężuś wyjeżdża.. przede mną tylko seks z okazji dnia kobiet ale mam nadzieję, ze owocny.
Izape_91, Bunia86, Achia, Cabrera, JustynaG, Lunaris lubią tę wiadomość